VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najseksi scena u filmu
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 12:20

Da li bez problema odmah možete izdvojiti jednu scenu koja je po vama najseksi scena svih vremena? Koji bi to film bio? Možda ih ima nekoliko?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najseksi scena u filmu
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 13:17

Kao da sam ovo vec jednom rekla... Scena iz filma Unfaithful... kad ga skonta sa nekom drugom cicom, pa nakon rasprave s njim... u hodniku I jos par scena iz tog filma

Sta znam, ne mogu sad da se setim... Basic Instinct ima dosta takvih scena... ili Disclosure (blam me zivi pojeo kad sam to prvi put gledala, bili i matorci tu, a ja pojma nisam imala sta da ocekujem u filmu ).

I tako... generalno, za mene je seksi i svaka ona scena u kojoj se Brad Pitt ukaze pred mojim ocima half-negližiran

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 13:28

Sexy scena koja mi sad pada na pamet je scena kada u filmu Gospodin i gospodja Smit, Brad Pitt pije neko vino iz neke case i nakon tog gutljaja se veoma sexi oblizuje. Film sam gledala sa deckom koji je primetio moju reakciju dok sam gledala tu scenu i posle me je zestoko zezao. Cak mi je na mail sutradan poslao isecenu tu scenu iz filma u obliku malog klipa. Bila sam srecna ko malo dete.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 14:04

Eeee daaaa Unfaithful, jašta... A Šeron Stoun ima te sexy scene i u Sliveru, voli žena takav scenario pa to ti je... Iako ne volim Toma Kruza, bilo ih je u filmu Eyes wide shut podosta... a imaju ih i Mira Furlan i Miki Manojlović. Al' meni se najviše nekako sviđaju one u filmu Revenge sa Kevin Costnerom i Madeleine Stowe (e ona mi je do jaja sexy onako zrikava)... Mada, generalno, meni su mnogo erotičnije scene zavođenja nego scene samog sexa na platnu, pa ponekad tu sexa ne mora uopšte ni da bude. Gde god vidim da ima erotske čežnje po mom ukusu, a da je lepo prikazana, meni je to - to. Jer, ako gledamo bukvalno i Teta Đana iz Lepih sela može da bude sexy Elem, zato i ne mogu sad da ih se setim... kad ugledam neku, dopisaću

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 16:35

Nezaboravnih 9 1/2 tjedana i scena ispred frizidera.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#6 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 18:51

Prva i nezamenljiva:
9 1/2 nedelja : kada je Ona obučena u muško i vraćajući se sa večere u restoranu, beže od tipova koji su ih nazvali pederima...ulaze u onu ruševinu (ili beše prolaz između zgrada ) i onda tu dolazi do glavne priče ispod mlaza vode...mmmm
evo sad mi nije dobro...

Druga, isto tako močna:
Basic Instinct - kada Majki savata doktorku za glavu odmah po ulazu u njen stan, prvo je prisloni uza zid, pocepa veš, a onda na trosedu obavi posao sa zadnje strane...

a sad idem da spopadnem prvo muško na koje naletim na putu do kuće

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#7 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 19:07

Citat:
Da li bez problema odmah možete izdvojiti jednu scenu koja je po vama najseksi scena svih vremena?
Da mogu Antonio Banderas i Andjelina Zoli u filmu... hm kako se ono zvase film ajd pomozite malo

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 19:15

Original sin

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 19:29

Citat:
Lady in red kaže: Pogledaj poruku
Da mogu Antonio Banderas i Andjelina Zoli u filmu... hm kako se ono zvase film ajd pomozite malo
Jolie je jednom prilikom izjavila da joj je Banderas toliko seksi da bi sto puta radije spavala sa njegovom zenom Melanie nego s njim imala bilo kakvu vezu.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#10 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Najseksi scena u filmu - 01.11.2006, 19:38