VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Prikaz rezultata glasanja: Najbolji deo Anđela?
Mi nismo anđeli 1 11 100.00%
Mi nismo anđeli 2 0 0%
Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac 0 0%
Učesnika ankete do sada: 11. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 14.10.2006, 10:31

Sredinom sedamdesetih godina prošlog veka Borko Pavić Dorijan prodao je dušu đavolu kako bi postao rok zvezda u socijalističkoj Jugoslaviji i stekao bogatstvo i slavu. Međutim, u današnjoj Srbiji, uspeh i slava više ne žive u rokenrolu. To najbolje zna Marko, vođa garažnog benda "TV moroni", nekadašnji Dorijanov obožavalac, koji ga se odrekao kada je njegov idol skrenuo u turbo folk. Anđeo i đavo počinju borbu za Markovu dušu u trenutku kada mladić poželi da njegov bend izda album, da ga zavoli devojka u koju je zaljubljen, da dobije telekaster gitaru…
Anđeo i đavo se slože da zamene duše Dorijanu i Marku kako bi mladi roker osetio "breme" slave. Istovremeno će rešiti problem koji im pravi dosadni Dorijan žaleći se "višim instancama" da se đavo ne drži pogodbe. Tako se Marko nađe u telu velike turbo folk zvezde, a "prodana iskusna rokerska duša" u telu mladog neafirmisanog rokera. Da li će slava, seks, droga i turbo folk pokvariti Marka? Hoće li alternativa, čežnja, dosadni roditelji i garažni rok spasti Dorijana? Anđeo i đavo se ponovo bore za duše svojih junaka. Šezdeset šest sati i šest minuta neumoljivo otkucavaju. Večni plamenovi pakla ili spasenje - pitanje je sad!

Više o filmu na http://www.minismoandjeli3.com

Da li planirate da ga gledate? Možda ste ga već pogledali?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:31
Godine: 33
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 14.10.2006, 10:47

Najbolji deo anđela... naravno prvi. Pa više od pola Srbije ga i dalje replicira svakodnevno. Film koji je postao kultni. Za drugi... aj' pa neću reći da je potpuni krš i treš Nikola ga izvukao koliko-toliko, a ovaj treći bre neću ni da gledam. Kada ugledah Seku Aleksić doživeh blagi šok. A kad pomislim samo da joj je na premijeri više ljudi aplaudiralo nego recimo Cvijanoviću, još me snađe neka veća muka. A totalno mi se sloši kad pomislim da bi sad mogla da se primi na glumu pa da i sa te strane krene da bombarduje nevine dečije glave

Znate li za dosta, aloooooooo, ili je tolika frka za kintu?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 17:14
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 14.10.2006, 11:13

naravno, prvi deo je ubedljivo najbolji
sto rece SQUAW i dan danas se citiraju fazoni iz tog filma
drugi sam gledao a bolje da nisam
drugi deo mi se cini da je pravljen za decu od 7-15god. (mozda je njima interesantan )
treci nisam i ne gleda mi se uopste, sacekacu da cuje komentare drugih ljudi....

staro
  (#4 (permalink))
ribat
Početnik
ribat će uskoro postati poznat član

Član od: 06.09.2006.
Poslednji login: 22.07.2008 14:24
Godine: 21
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 14.10.2006, 18:52

Smaraju vise sa tim andjelima

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 09:51
Godine: 25
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 14.10.2006, 19:00

bas smaraju, ova treci deo ne bih ni zvala andjelima. A drugi deo je bezveze.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:56
Godine: 34
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 14.10.2006, 22:29

''Andjeli - 2'' odgledala samo trećinu filma

Treći deo sigurno nećem gledam

Narvno da je prvi ubedljivo najbolji, iz više razloga: zbog specifičnog humora i fraza koje se danas koriste , nekako mi je ''neviniji'' u odnosu na drugi deo...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#7 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 15.10.2006, 01:13

Meni je samo prvi onaj pravi ......... nekako sam ta generacija ....u ovom drugom se bash josh uvek i nisam nesto nasao , a i fazoni su samo ponovljeni iz prvog ......... treci nisam gledao ali uskoro hocu

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#8 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 06.09.2008 00:08
Godine: 24
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 15.10.2006, 18:51

Slazem se da, kao i vecina sto je odgovorila, prvi deo je nezamenljiv! Koliko god da su se trudili, svaki naredni deo ga ne moze zameniti, pa ni sva ova nova tehnika i efekti!!!

Nisam gledala treci deo ali verujem da nista ne moze da zameni Koju iz onih dana, i neponovljive fore koje se i danas provaljuju i koje jos nisu izlizane!!! Ipak Andjeli I su izgradili reputaciju koju ce tesko srusiti, a posto svi prave komparaciju sa prvim delom, svaki naredni ce biti los!

U sakom slucaju, pogledacu treci deo!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#9 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Godine: 15
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 16.10.2006, 11:35

Prvi deo rulez

Prvo reditelj me je iznervirao i napravio ogromnu gresku time sto je snimio 2. deo Znaci u 1. je svaka recenica pisanje. Ne mogu da kazem da drugi nije zanimljiv, ali to se zasniva na vulgarnosti i pervezijama koje su za nas mlade. Prvi je za sve generacije

Ovaj zadnji deo je predpostavljam shitina. Nema Nikole tako da necu ni da ga gledam

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#10 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvraća udarac - 16.10.2006, 11:55

Prvi deo je ubedljivo najbolji Kao sto ste svi vec rekli, i danas se ponavljaju fraze iz prvog dela, ma taj film je kult
Drugi deo je bio grozan Smucio mi se
Treci deo ni ne planiram da gledam