VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Berza filmova - izgubljeno/nadjeno
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 20.09.2006, 19:17

Upravo sam procitala postove u temi "Horor film koji pamtite" i primetila sam da je vecina navela film "Leptirica" kao jako dobar horor. I... Sada sam radoznala i zelela bih da ga pogledam, ali... Problem je u tome sto ne znam gde da ga nadjem, pa sam se pitala da li biste vi mogli da mi pomognete...?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Gde mogu da nadjem...
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Gde mogu da nadjem... - 20.09.2006, 19:28

imas ga na podzemlju, bas sam tamo jucer na njega naletila.
www.podzemlje.com
ako si vec skidala torrente, onda nema problema.

nattydread is coming to dinner

Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno
staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 20.09.2006, 19:37

vidi cuda i ja bas juce se zavlacio na podzemlje i vidio da imaju Leptiricu... al' nisam kliknuo da je skidam

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 10:04
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 20.09.2006, 21:34

Davno sam nekim likovima obećala da ću pokušati da nađem Divlju orhideju. Znate li gde da je nađem?

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#5 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Gde mogu da nadjem... - 22.09.2006, 21:57

Ej ljudi, ja bas i ne kapiram to sa tim torentima... ´Nisam bas upucena u te zajebancije Mozete li da mi objasnite kako to ide?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Odgovor: Gde mogu da nadjem... - 17.10.2006, 20:39

alo narode, da li neko mozda ima kojim eventuaalnim skluchajem film 'sakupljachi perja'???? il' zna gde da ga nadjem... trazila sam preko tih torenta (zapravo, lazem, trazili su drugi umesto mene ) ali nisu nasli (tako bar kazu ) pa me zanima ima l' ko od vas taj film??

grasias

moomoo meee juuooo

staro
  (#7 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 30
Odgovor: Gde mogu da nadjem... - 17.10.2006, 21:39

Citat:
yige_gui kaže:
alo narode, da li neko mozda ima kojim eventuaalnim skluchajem film 'sakupljachi perja'???? il' zna gde da ga nadjem... trazila sam preko tih torenta (zapravo, lazem, trazili su drugi umesto mene ) ali nisu nasli (tako bar kazu ) pa me zanima ima l' ko od vas taj film??

grasias
imas ga na http://www.cinemanija.com

i to u dvd formatu

Possibility of dream come true makes life worth living.....

Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva..
staro
  (#8 (permalink))
Bloo
Početnik
Bloo će uskoro postati poznat članBloo će uskoro postati poznat članBloo će uskoro postati poznat član

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 23.06.2008 16:54
Godine: 27
Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva.. - 06.12.2006, 19:44

Mozda nije bas pitanje za ovu temu, ali da li jneko zna gde se mogu nabaviti crtani rariteti?

Poruku je izmenio Bloo, 06.12.2006 u 19:50.

Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva..
staro
  (#9 (permalink))
Gusztav
Novi član
Gusztav je na dobrom putu

Član od: 07.12.2006.
Poslednji login: 24.04.2007 22:54
Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva.. - 07.12.2006, 15:33

Citat:
Bloo kaže: Pogledaj poruku
Mozda nije bas pitanje za ovu temu, ali da li jneko zna gde se mogu nabaviti crtani rariteti?
ne znam šta smatraš raritetima, ali kod mene ima dosta toga.
javi mi se privatnom porukom.

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Godine: 33
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 11.12.2006, 14:59

Evo i mene. Da li bi neko od ovijeh hakera forumaških mogao jednom glupom Indijancu da nađe odakle bi se mogao skinuti film "Rozanin grob" sa mojim omiljenim Jean Renoom? Gledala sam ga x puta na TV-u, ali volela bih da ga imam...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor