VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno
staro
  (#81 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 16:03
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 19.07.2008, 19:54

Može li neko da mi nađe The Only Thrill,sa Diane Keaton,ako je moguće preko rapidshare ?

treći oblačić levo...dugica

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 16:03
Godine: 31
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 13.08.2008, 01:50

The Only Thrill...može i torent ..ako postoji uopšte...

treći oblačić levo...dugica

POMOC!!!! Treba mi naslov filma....
staro
  (#83 (permalink))
bebe0703
Novi član
bebe0703 je na dobrom putu

Član od: 08.09.2008.
Poslednji login: 22.10.2008 03:07
Godine: 26
POMOC!!!! Treba mi naslov filma.... - 13.09.2008, 01:36

Uf, bas se mucim predhodnih dana, ali naravno ne mogu da se setim naslova jednog malo starijeg filma (mozda i dosta starijeg)
Igrajmo se asocijacija....

Gledala sam ga na televiziji pre nekoliko godina, komedija je u pitanju, strani film (americki, engleski....) uglavnom, slatka plava glumica sa onim uobicajenim frizurama nalik na Merlin Monro zaljubljuje se u tipa ali joj nije bas po volji, pronalazi knjigu o dresuri pasa, i primenjuje lekcije iz knjige na tipa... naravno on je na kraju provali, ali ostaju zajedno itd.... nije nesto, ali mi se mnogo dopao, pa ako je neko gledao, ovaj delic iz filma mislim da ce biti vise nego dovoljan...

Unapred hvala!

staro
  (#84 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:55
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 16.09.2008, 14:40

ko mi pronadje film (za majku) RAM LAKHAN stari indijski,sa prewodom i swe,dobija od mene 50 eura na adresu,odma ,ja se kunem

u zdrawom tijelu zdraw i dug

staro
  (#85 (permalink))
fred
Početnik
fred je na dobrom putu

Član od: 24.06.2007.
Poslednji login: juče 10:39
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 18.09.2008, 12:49

pozdrav dali neko zna gde da skinem neki film o lovu ili lovnoj kinologiji

staro
  (#86 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 19.09.2008, 01:05

treba i meni pomoc
ja ne trazim film, trazim seriju.. serija se zove "Kneginja Anastasija", ruske je produkcije, prikazivala se ranije na b92.. sad, Englezi su je preveli kao "Poor Anastasia", dok je original naslov "Бедная Настя" odnosno Bednaja Nastja
trazis ga svuda, po svim torentima i nukure, nema gi nigde
pa ako bi neko znao gde bih ja to mogla da skinem.. bila bih i vise nego zadovoljna

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#87 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 19.09.2008, 13:57

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
treba i meni pomoc
ja ne trazim film, trazim seriju.. serija se zove "Kneginja Anastasija", ruske je produkcije, prikazivala se ranije na b92.. sad, Englezi su je preveli kao "Poor Anastasia", dok je original naslov "Бедная Настя" odnosno Bednaja Nastja
trazis ga svuda, po svim torentima i nukure, nema gi nigde
pa ako bi neko znao gde bih ja to mogla da skinem.. bila bih i vise nego zadovoljna
Probaj draga ovde da li ima nešto Ja sam samo na brzaka bacila pogled, a ti kad budeš imala vremena prostudiraj sajt

http://www.serialnastya.com/

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#88 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 19.09.2008, 15:03

hvala silvi na trudu ali ne moze da se skine serija ima par klipova, koji suze samo kao trejler
hvala i Arciju
divni ste
a kao sto rekoh, ja cu seriju docekati da se prikazuje ponovo, pa jedino tako da je gledam

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#89 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 08.10.2008, 00:52

http://www.imdb.com/title/tt0247199/

Bila bih zahvalna. Moguće da nisam dobro pretražila al' kako mi se čini nema ništa da radi, a torrentima je sider nepoznat pojam kako vidim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#90 (permalink))
felix
RitterVonWalhalla
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 15:42
Godine: 30
Odgovor: Berza filmova - izgubljeno/nadjeno - 11.11.2008, 18:35

Ima neki ruski film (mislim) "Pad Carigrada",davno snimljen,moze li se to negde iskopati?

"...i vidim svoju braću,svoje sestre,svoje pretke,i sve svoje prijatelje...kako me čekaju u holu Valhale..."