|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Najgori domaći film? |
|
Odgovor: Najgori domaći film? |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
dakle, na ovo sve gore napisano, mogu da dodam i malu nocnu muziku. ajme meni, koja bljuvotina. a mogla sam svasta da uradim u tih sat i pol vremena.
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Najgori domaći film? -
28.10.2006, 10:36
Pored gore navedenih, objektivnih gluposti u domacoj kinematografiji, dodao bih i TT Sindrom. Da nije smijesan, bio bi tuzan promasaj!
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Godine: 29
|
14.04.2007, 23:41
hahhaha, mislim da se zove 'slatko od snova' sa Draganom Mirkovic, Seljaci.....ma ima ih dosta, ne mogu se sad svih setiti
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:47
|
15.04.2007, 01:22
Pored Sekule i njegovih ženidbi
, filmova Ivane Mihić, dodala bih još i sve fimove u kojim ''glumi'' Bojana Maljević...Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
|
15.04.2007, 13:32
osim onog prvog filma iz serijala žikinih ženidba i dinastija, sve ostalo je bio potpun promašaj, a sjećam se jedne odvratne scene izbogtepitakogdijela gdje se pojavljuje novopečena NazovimoJeGlumicom Lidija Vukićević, pa ispred ja mislim frižedera polugolim dupetom vrcka ispred nosa glavnog glumca (to joj je valjda bio diplomski rad).
|
|
|
|