|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najgori domaći film? |
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Najgori domaći film? -
25.04.2007, 00:04
Haha
Posao mi je vezan za film i kroz ruke mi je proshlo nekoliko veeelikih naslova ..Najshit film koji sam propustio kroz shake, a koga trenutno mogu da se setim je Suza i njene sestre Zapravo, nije film tooliko losh koliko su loshi glumci, scenario i rezzija haha. I sve se i mozze svariti, ali Marta Keler gura stvar nazad svojom imitacijom prepariranog mungosa... tako da vam je sat vremena smejanja od muke zagarantovano. Tu je i nesrechni Igor Pervich na vrhuncu karijere .. prljavozubog narkomana..krupni kadrovi njegovog osmeha ne bi trebali da se prikazuju deci mladjoj od 26 godina... Deklamovanje, recitacija i nauchno fantastichna neprirodnost Marte Keler kontaminirala je i uloge par pravih glumaca koji su se nashli u tom filmu, a chije prisustvo pokazuje kakvo je bedno vreme bilo tada i shta se sve moralo raditi za sitnu lovu. Shlag na torti je zadnji kadar kada se lik pokojnog mislim da se zvashe Marko ( Igor Pervich) iznenada pojavi na suncu ne bi li ponovio josh jednom motiv filma - "ne malena ..nasha pricha nema kraj".. uz prirodan okret glave u stilu artuditua (r2d2).. Naveschu i jedan isto tako uspeshan ali mnogo skuplji projekat Krojacheva tajna ...pa .. Aporija ( sumanut film mozda zanimljiv teshko obolelim filozofima ali sa fenomenalnom muzikom)... pa onda klasik Policajac sa Petlovog brda ... i josh neke koje mozzda opljujem u nekom sledechem postu.. Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
25.04.2007, 11:38
Stvarno, Ivana Mihić je totalni antitalenat za glumu... "Mehanizam" su izvlačili na mišiće ostali, ali ona... smor. Onako njakava i kreštava - da li sebe nekada pogleda u nekom svom "projektu"?! (Mala digresija: gledala sam je, davno, na početku njene "blistave" karijere u mjuziklu "Neki to vole vruće"... Cccccc.... Strašno Još tada je obećavala... da će postati nevidjena smaračica! Bule Goncić se tu nešto trudio, bavio... džaba.)Ipak, najgori domaći film po mom mišljenju i vidjenju je "Andjeli 2" - jer treći deo nisam ni gledala. Bljak. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 01.06.2007 14:48
|
25.04.2007, 13:21
Hlebmastere, čoveče, potpuno si u pravu za nabrojane filmove i bedne glumce u pokušaju. Ali pripazi na stil kritike, počinješ da zvučiš kao Dimitrije Vojnov. Na stranu njegov fizički izgled, nije dete krivo, roditelji su ga pogrešno usmerili (na piceriju umesto na teretanu ili bazen - možda je promašio vrata), ali to je prava simbioza antitalenta i raznoraznih kompleksa stečenih tokom života. Ne znam da li je gori glumac, kritičar, producent ili režiser. Mogao je lepo da bude neki IT-jevac, da mlati pare, a da ga niko ne sluša i ne gleda grdnog.
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
|
25.04.2007, 15:39
Pa nije chudo druze i ja ovde visim po picerijama, al to chesh primetiti vremenom
A Dvojnov jest sve shto kazzesh No ne brigam o stilu, kad pljujem film, pljujem ga od srca ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 01.06.2007 14:48
|
25.04.2007, 18:19
Heh, nego, zašto niko ne spominje Belo odelo i veliku legendu srpske režije Lazu Risovskog?
Ili beše Ristovskog...
|
|
|
|