VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najgori domaći film?
staro
  (#11 (permalink))
Mare-VV
Početnik
Mare-VV će uskoro postati poznat član

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 03.12.2008 23:02
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Najgori domaći film? - 24.04.2007, 23:02

ne bih da se zameram fanovima, ali "mi nismo anđeli" 2 i 3 je vrhunac smaranja, kičerice i loše glume, naročito ona mala splavarka... ni dan danas ne mogu da verujem da sam odgledao te filmove do kraja...

A friend in need is a friend indeed, but a friend in need isn't a friend you need

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Najgori domaći film? - 24.04.2007, 23:42

Citat:
Mare-VV kaže: Pogledaj poruku
ne bih da se zameram fanovima, ali "mi nismo anđeli" 2 i 3 je vrhunac smaranja, kičerice i loše glume, naročito ona mala splavarka... ni dan danas ne mogu da verujem da sam odgledao te filmove do kraja...

Ja ih nisam ni gledala. Reklame na tv-u su mi bile dovoljne.

Domaci film Aporia iz 2006. je zesci shit. Ne vredi gledati.

goldie

staro
  (#13 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 00:04

Haha Posao mi je vezan za film i kroz ruke mi je proshlo nekoliko veeelikih naslova ..

Najshit film koji sam propustio kroz shake, a koga trenutno mogu da se setim je Suza i njene sestre

Zapravo, nije film tooliko losh koliko su loshi glumci, scenario i rezzija haha. I sve se i mozze svariti, ali Marta Keler gura stvar nazad svojom imitacijom prepariranog mungosa... tako da vam je sat vremena smejanja od muke zagarantovano. Tu je i nesrechni Igor Pervich
na vrhuncu karijere .. prljavozubog narkomana..krupni kadrovi njegovog osmeha ne bi trebali da se prikazuju deci mladjoj od 26 godina... Deklamovanje, recitacija i nauchno fantastichna neprirodnost Marte Keler kontaminirala je i uloge par pravih glumaca koji su se nashli u tom filmu, a chije prisustvo pokazuje kakvo je bedno vreme bilo tada i shta se sve moralo raditi za sitnu lovu. Shlag na torti je zadnji kadar kada se lik pokojnog mislim da se zvashe Marko ( Igor Pervich) iznenada pojavi na suncu ne bi li ponovio josh jednom motiv filma - "ne malena ..nasha pricha nema kraj".. uz prirodan okret glave u stilu artuditua (r2d2)..

Naveschu i jedan isto tako uspeshan ali mnogo skuplji projekat Krojacheva tajna ...pa .. Aporija ( sumanut film mozda zanimljiv teshko obolelim filozofima ali sa fenomenalnom muzikom)... pa onda klasik Policajac sa Petlovog brda ... i josh neke koje mozzda opljujem u nekom sledechem postu..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#14 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 08:44

Prvi koji mi je pao na pamet je čini mi se da se zove "Ona voli zvezdu"...užas...

staro
  (#15 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 09:07
Godine: 41
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 08:53

Filmovi sa Draganom Bjelogrlicem.

staro
  (#16 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 01:33
Godine: 25
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 11:16

Davitelj protiv davitelja

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#17 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 11:38

Stvarno, Ivana Mihić je totalni antitalenat za glumu... "Mehanizam" su izvlačili na mišiće ostali, ali ona... smor. Onako njakava i kreštava - da li sebe nekada pogleda u nekom svom "projektu"?! (Mala digresija: gledala sam je, davno, na početku njene "blistave" karijere u mjuziklu "Neki to vole vruće"... Cccccc.... Strašno Još tada je obećavala... da će postati nevidjena smaračica! Bule Goncić se tu nešto trudio, bavio... džaba.)
Ipak, najgori domaći film po mom mišljenju i vidjenju je "Andjeli 2" - jer treći deo nisam ni gledala.
Bljak.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#18 (permalink))
krkobrk
Novi član
krkobrk će uskoro postati poznat član

Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 01.06.2007 14:48
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 13:21

Hlebmastere, čoveče, potpuno si u pravu za nabrojane filmove i bedne glumce u pokušaju. Ali pripazi na stil kritike, počinješ da zvučiš kao Dimitrije Vojnov. Na stranu njegov fizički izgled, nije dete krivo, roditelji su ga pogrešno usmerili (na piceriju umesto na teretanu ili bazen - možda je promašio vrata), ali to je prava simbioza antitalenta i raznoraznih kompleksa stečenih tokom života. Ne znam da li je gori glumac, kritičar, producent ili režiser. Mogao je lepo da bude neki IT-jevac, da mlati pare, a da ga niko ne sluša i ne gleda grdnog.

staro
  (#19 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Odgovor: Najgori domaći film? - 25.04.2007, 15:39

Pa nije chudo druze i ja ovde visim po picerijama, al to chesh primetiti vremenom A Dvojnov jest sve shto kazzesh No ne brigam o stilu, kad pljujem film, pljujem ga od srca

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#20 (permalink))
krkobrk
Novi član
krkobrk će uskoro postati poznat član

Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 01.06.2007 14:48
25.04.2007, 18:19

Heh, nego, zašto niko ne spominje Belo odelo i veliku legendu srpske režije Lazu Risovskog?

Ili beše Ristovskog...

...'ajte molim vas: ko još ne vole krkanje...

Poruku je izmenio silvia, 25.04.2007 u 20:28. Razlog: spojene poruke

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTM