|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Šišanje - nova filmsko/digitalna generacija |
|
Odgovor: Šišanje - nova filmsko/digitalna generacija |
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Šišanje - nova filmsko/digitalna generacija -
23.11.2007, 16:33
Koja je uopshte tematika tog shejtanovog ratnika? Da l' da ga trazhim, il' ne
![]() A videtjemo shta tje biti, jer, nije dosta samo tehnika, pa da se neshto napravi, treba i ljudi da znaju shta rade... Ima josh ihaj mesta za poboljshanje u nashoj kinematografiji... Prvenstveno sa temama filmova... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 15:23
Pol: Žensko
|
23.11.2007, 16:39
Evo
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
23.11.2007, 16:54
Hm... Zvuchi zanimljivo, mislim da tju potrazhiti to filmche, da ga malo pogledam...
Jedino, ne mogu a da ne komentarishem... Smeshno mi je ono, snimano sa HD kamerama, dolby, ovo-ono... Ko tje to ovde da gleda u HD tehnici? Nemamo ni jedan bioskop koji bi mogao ovako neshto ni izbliza da prikazhe, retko ko uopshte ima HD TV u svojoj kutji... Dolby josh i razumem... Mada se sad filmovi rade u minimum 5.1 okruzhenju, a sve cheshtje 7.1... No... Pohvale na trudu, samo mi se chini da je to bilo bacanje para, bolje da su to ulozhili u sam film, nego u tu tehniku... Al' dobro.... Kad ja budem pravio film, ja tju drugachije ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Šišanje - nova filmsko/digitalna generacija |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Generacija 5 | kissigirl | Domaći spotovi i tekstovi | 12 | 26.10.2007 13:58 |