VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Prikaz rezultata glasanja: Najbolji film Pedra Almodovara
Zene na rubu nervnog sloma 0 0%
Kika 1 3.57%
Zivo meso 4 14.29%
Cvet moje tajne 0 0%
Sve o mojoj majci 8 28.57%
Volver 0 0%
Lose vaspitanje 1 3.57%
Pricaj s njom 2 7.14%
Matador 1 3.57%
Vezi me 2 7.14%
Zakon pozude 0 0%
Visoke potpetice 9 32.14%
Učesnika ankete do sada: 28. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najbolji film Pedra Almodovara
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Najbolji film Pedra Almodovara - 03.08.2006, 20:10

Svaki film ovog genija, koji za vecinu radi i scenario, je za mene poseban dozivljaj, posebna avantura, posebno iskustvo i poseban utisak nakon sto ga odgledam.Desava mi se da o istom provedem dane razmisljajuci kakav je to kreativni mozak koji je u stanju da pravi tako sjajna dela ... mada, imajuci u vidu ovu izjavu:

"Film je postao moj zivot.Ne u smislu paralelnog sveta, vec pravi zivot.Ponekad imam utisak da je svrha svakodnevne realnosti samo da pruzi materijal za moj sledeci film."

... nista nije cudno.Po mom misljenju, ovo je jedan od retkih reditelja kod kojih se oseti totalna posvecenost svakom detalju, ciji se odraz vidi u svakom kadru.

Zanima me, po vasem misljenju, koji je maestrov najbolji film ikada?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara
staro
  (#2 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:25
Godine: 34
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 03.08.2006, 23:00

Obožavam ga ..
Upravo razmišljam kako bi mi legao neko njegov šizoidni filmić, koji je samo još jedan odraz vremena u kome živimo..
Ljubav, ljubav.. bilo koje vrste .. na bilo koji način

Ko, bre, njega može da ne voli???

"Sve o mojoj majci", "Kika", "Potpetice".. Do kraja cu da nabrojim sve ..

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 04.08.2006, 13:19

malo mi je da kazem da almodovara obozavam. on mi je nekako van svake konkurencije, pa cu ja da se uzdrzim od glasanja. svaki njegov film mi je dobar i poseban na svoj nacin.svaka mu cast na filmovima, a posebno na izboru glumaca. almodovar me ni jednom nije razocarao.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
astrica
Novi član
astrica je na dobrom putu

Član od: 22.08.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 20:29
Godine: 26
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 29.08.2006, 03:34

Sve o mojoj majci i visoke potpetice su mi omiljeni...mada ni ostali nisu za bacanje, ipak je to Pedro jedva cekam ovaj novi cula sam da je extra

Zene umeju da odglume orgazme. Zato muskarci znaju da odglume ceo brak

staro
  (#5 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 19:40
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 03.07.2007, 19:35

причај с њом

најјачи је, заиста!

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#6 (permalink))
kohili
Početnik
kohili je miljenik mnogih članovakohili je miljenik mnogih članovakohili je miljenik mnogih članovakohili je miljenik mnogih članovakohili je miljenik mnogih članovakohili je miljenik mnogih članova

Član od: 22.05.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 01:24
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 04.07.2007, 00:39

Ne mogu da kažem kako mi je Pedro najomiljeniji režiser,niti da sam sve filmove koje je režirao odgledala,ali od onih nekoliko viđenih izdvojila bih 'Sve o mojoj majci',tu me je ovaj Španac iznenadio i ubedio kako zaista zna da 'napravi' dobar film!

staro
  (#7 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 07:10
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 01.08.2007, 04:39

Odgledala sam vecinu njegovih filmova i mislim da je najbolji Sve o mojoj majci

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#8 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 31
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 05.12.2007, 01:28

Visoke potpetice,mada svi su dobri

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Godine: 33
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 02.01.2008, 00:10

Citat:
malo mi je da kazem da almodovara obozavam. on mi je nekako van svake konkurencije, pa cu ja da se uzdrzim od glasanja. svaki njegov film mi je dobar i poseban na svoj nacin.svaka mu cast na filmovima, a posebno na izboru glumaca. almodovar me ni jednom nije razocarao.
Aham. Nisam odgledala sve (Volver npr i Žene na rubu nervnog sloma), ali jesam većinu.

Aj' glasaću za Živo meso

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 15:34
Godine: 36
Odgovor: Najbolji film Pedra Almodovara - 21.02.2008, 23:39

Jedan od retkih režisera čije sam skoro sve filmove odgledala...Njegovo pomalo ludo viđenje bilo kog oblika ljubavi me oduševljava...