VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište

Film i pozorište Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
staro
  (#1 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:55
Pol: Muško
Godine: 26
10.11.2008, 22:51

Dakle,mnogo je filmowa dje toliko toga glupog se odigra ,jako glupog..ewo ja cu iznjet sad nesto sto sam gledao i skenirao kao glupo

recimo film PEARL HARBOR : posle napada na tokyo glumac Josh Hartnett je smrtno ranjen.Ben Aflek ga nosi.a onda.razgowor postaje interesantan jer saznaju da su obojica imali sex sa istom zenom.
Ben: 'postaces tata'.. Josh: 'ne,ti ces'... i onda umire..e

ili film sa kewin Costnerom (POSTAR) kad se Will Patton sprema da ga upuca,a Costner smiruje situaciju, citajuci sekspira:''sada je zima naseg nezadowoljstwa''..
''Nisi los'..kaze Paton,(dirnulo ga izgleda)..i Kewin ostaje ziw
narawoucenije: amerikanci su glupi

u zdrawom tijelu zdraw i dug

Poruku je izmenio silvia, 11.11.2008 u 10:00. Razlog: 2 uzastopna posta

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najgluplji Trenuci U Filmu
staro
  (#2 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
Odgovor: Najgluplji Trenuci U Filmu - 13.11.2008, 14:52

Citat:
egzotic kaže: Pogledaj poruku
Dakle,mnogo je filmowa dje toliko toga glupog se odigra ,jako glupog..ewo ja cu iznjet sad nesto sto sam gledao i skenirao kao glupo

recimo film PEARL HARBOR : posle napada na tokyo glumac Josh Hartnett je smrtno ranjen.Ben Aflek ga nosi.a onda.razgowor postaje interesantan jer saznaju da su obojica imali sex sa istom zenom.
Ben: 'postaces tata'.. Josh: 'ne,ti ces'... i onda umire..e

Citat:
egzotic kaže: Pogledaj poruku

ili film sa kewin Costnerom (POSTAR) kad se Will Patton sprema da ga upuca,a Costner smiruje situaciju, citajuci sekspira:''sada je zima naseg nezadowoljstwa''..
''Nisi los'..kaze Paton,(dirnulo ga izgleda)..i Kewin ostaje ziw
narawoucenije: amerikanci su glupi

Preostalih 47 može da se skenira na http://www.happynovisad.co.yu/film/s...ajglupljih.php .

...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Film i pozorište > Najgluplji Trenuci U Filmu
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Novosti i zanimljivosti iz sveta filma silvia Film i pozorište 101 30.11.2008 12:05
Najseksi scena u filmu Lady S Film i pozorište 52 24.11.2008 22:47
Vi kao glavna uloga u filmu Lillith Film i pozorište 4 24.11.2008 13:17
Prelomni trenuci u vezi... Goga Ljubav 6 24.10.2008 11:52
Najgluplji pozivi britanskoj hitnoj službi Crazy Angel Belosvetske zanimljivosti 0 02.07.2007 18:43