|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sex u troje iliti - trojka |
|
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 26.01.2008 21:48
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka -
08.06.2006, 00:45
Ha ha ha ! Odlicno pitanje . Voleo bih da vidim tog frajera koji moze (recimo dve ribe)da zadovolji apetite svojih partnerki u toj ne ravnopravnoj igri. Mislim da je coveku tesko da parira i svojoj neznijoj polovini a ne jos da se rve sa nekim. To su tinejdzeski snovi koji nemaju veze sa realnoscu. Verovatno da ima i takvih pokusaja ali neverujem da je jednoj odrasloj i normalnoj osobi to i potrbno. Ipak mi nismo vaspitani u tom duhu " morala'
Ko voli neka izvoli, a mi skromnijih apetita volimo da cuvamo sto je nase. (da mazimo i pazimo i da zovemo Djole") ![]() |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 16:55
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka -
09.06.2006, 18:57
Citat:
Hehehe, pa naravno da ne moze, ali to i nije poenta. Pitanje je da li BI sa dve? Citat:
Hocu da kazem, moral je prosto relativna stvar kada je u pitanju sex i mashtarije, a pogotovo ga za ova hipotetichka pitanja mozemo ga zanemariti. Ipak, generalno, tvoj stav mi je apsolutno blizak. Za 'leba i uz 'leba..;
|
||
|
|
|