VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najgora iskustva ~ greške u krevetu
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 06:19

Ćaskalo se na nekoj temi (mala pomoć) u muškoj kafani o ovome, pa rekoše ne bi bilo loše da postoji i ova tema, kao bilo bi poučno za muškarce. Ja ne bih to odvajala na muške i ženske, jer se i jednima i drugima može desiti isto. Zašto bi samo muškarci morali da nauče kako ne treba, kad ima i žena koje se ne snalaze baš najbolje. A uostalom, niko se nije naučen rodio, mora da se vežba ( što volem vežbanje ).

Kao što sam već negde rekla, o seksu je vrlo nezahvalno nekad pričati jer ga ili precenjujemo ili potcenjujemo, a i totalno je individualno šta kome odgovara i ko šta od onog drugog traži. Najčešće svako za sebe misli da je izuzetan u toj radinosti, mali će broj reći da je smotan ili da se snalazi nekako a retko ko nikako. Verovatno iskustvo ima veliku ulogu u tome. A i konačni trip... Da li onaj koji "šta god i koliko god nespretno radio" izaziva buru u tebi bio on ženskog ili muškog roda...

Pa da ne bi bilo da je sve sjajno i bajno, evo ja da probijem ledić...

Ne znam baš da li je najgore, biće da jeste, ali sam se toga prvog setila. Nije se radilo o bivšem dečku jer nije ni stigao to da bude, pa ćemo ga nazvati epizodom Da ne dužim... Da l' je bila loša procena ili prevelika količina varnica, tek, završismo mi u horizontali. I vidim ja lomi se on, kao, biće nešto, međutim... Izgleda da je bio od onih koji su isuviše čitali ili malo vežbali... a delovao drugačije, majke mi. Sve je pošlo naopačke onog trenutka kada je predigra zvanično i krenula. Ona nezvanična je bila skroz ok (oni pogledi n shit... eh te žene, nikad im taman, ni s' predigrom ni bez ). Daklem, dohvati mi dečko koleno i kreće da ga ljubi i liže, i ne bih se ja bunila da to nije trajalo, ali bez preterivanja pola sata. Taman kad sam htela da zaspim (pritom ne dozvoljava da preuzmeš inicijativu, nego kao hoće da se pokaže, dobro... važi), čujem sledeću rečenicu "Kakav sam jebač, a?" Jbteeeeee gledam u onaj plafon, ne verujem šta sam čula i mislim se - šta da ti kažem... neviđen... sad pređi na drugo koleno... Reko' ovog kad bi pitala šta je felattio rek'o bi mi da je italijanska pevačica i tako potone ta cela atmosfera... ne bih dalje a i nema dalje A pretpostavljam da i njemu nije bilo lepo sa mnom. Super.

Znači, greška broj jedan - ne osećaš i ne pratiš partnera.

Au, ja ga nakuca, al' htedoh da napravim i onaj uvod. Elem, imate li vi neka loša iskustva, scene kojih se nerado sećate? Da li ste nekada ostali nezadovoljeni? Gde to partner greši? Gde mi grešimo?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 03.12.2006 u 06:24.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu
staro
  (#2 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 12:18
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 15:02

Ja ne bih da polemisem o ovoj temi.
Ali ne mogu da ne primetim, da ljubav,
posebno sex koji deo te i takve ljubavi
vidim kao nesto intimno deo ljudske
privatnosti.
Osim toga takv plemenit,intiman
i licni odnos, upotrebljena rec "vezbanje"
stavlja u ravan sa tamo nekim zanimanjem,
sportskom disciplinom i tome slicno.

nomen est omen

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 16:51
Godine: 32
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 15:21

Dobro al ajde da zamislimo da smo ovde doshli da se ischaskamo i zezamo bez preterane polemike i ulaska u "dubinu" (mada 'besh sex bez ulaska u dubinu)? A pri tom je sve i dalje diskretno i nichija imena se ne otkrivaju.. Svi se hvale sexualim uspesima i dozzivljajima pa zashto ne bi podelili i brodolome?

A opet sve je relativno, mozda je i liku koji je lizao Squawi kolence to bio dozzivljaj do jaja hahaah

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 15:37

Pa dobro sad, onaj ko ne želi da polemiše na neku temu, tamo se neće ni javiti... bar bi tako trebalo da bude. Ovde postoje ljudi koji deo svoje intime žele da podele sa drugima ili da iznesu svoje mišljenje. Zato uostalom ceo ovaj forum "Erotika i sex" i postoji. A i pišu ljudi na njemu, koliko sam ja primetila.

Ponajmanje mislim da je sex zanimanje i sportska disciplina, i za mene je on takođe plemenit... samo što se ne ustežem da o njemu pričam. A vežbanje... mogla sam da upotrebim još 10 drugih termina, ali neke teme stvarno ne shvatam toliko duboko. Ćaskamo i zezamo se, ne treba svuda filozofija.

Onaj ko ima nešto da kaže ovde on će i reći ili bar shvatiti šta sam htela da kažem. Mada ok, neka budem ja jedina sa lošim iskustvom, nemam ništa protiv

staro
  (#5 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 12:18
Godine: 44
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 16:07

Ovo sto napisah nije bilo ciljano.
To smatram, iskljucivo pravom na licno misljenje,
nicim ne sugerisuci ostalima da se sloze, ili pak,
ne sloze s tim.

Moje, "ne zelim da polemisem", ocito nije pravilno shvaceno.
Naime,to sam napisao,ocekujuci ovakva reagovanja,a poucen
nekim ranijim temama ovde koje su se znale pretvoriti u poligon
za licne frustracije i nadmudrivanja.Tako da, smatram da je ovim
svaka polemika na ovu temu za mene - zavrsena.

nomen est omen

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 16:17

Citat:
SQUAW kaže: A uostalom, niko se nije naučen rodio, mora da se vežba ( što volem vežbanje )
Citat:
A6quattro kaže: Pogledaj poruku
Osim toga takv plemenit,intiman
i licni odnos, upotrebljena rec "vezbanje"
Citat:
A6quattro kaže: Ovo sto napisah nije bilo ciljano.
Ok, onda sam ja pogrešno protumačila

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 19:17

na sreću bilo je samo jednom. dakle, muvala se ja sa jednim likom, ne bih mozda to ni nazvala nekim pretjeranim muvanjem, ali smo se intenzivno druzili. e onda smo se jednog dana baš razbaškarili i onda je usljedilo (e to ne znam kako bi nazvala) nešto kao ušao - izašao i gotovo. e onda kad me pitao kao je bilo , nisam znala da li da se smijem ili da plačem. i tu je naravno bio kraj. da mi si lik baš sviđao, dala bih mu još par šansi, ovako se nisam više htjela petljati.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:56
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 19:27

1. U pola smo "posla". Sve obećava da nas očekuje duga, žestoka, strastvena noć. Njemu zvoni telefon. Javlja se. Razgovor veoma kratko traje, čak mi i ne smeta taj predah. I tek ga čujem kako izgovara poslednju rečenicu: "Moramo se videti. Imam sad neka posla, nađemo se za 45 minuta tu-i -tu".
2. Vrhunac predigre, zvoni mu mobilni. Neće da se javi, ali ga ja teram da se javi (znala sam da očekuje hitan poziv). Nije taj koga je očekivao, ali očigledno nekog dugo nije čuo, pa mu ne smeta da odvali 5 minuta divana, kikota, prepričavanja potpuno nevažnih događanja. Ja prvo tolerišem, pa pi*dim, na kraju sam potpuno ohlađena zapostavljanjem i osećajem da sam nedovoljno jaka u njemu, ustajem i oblačim se. On završava razgovor, okreće se meni i pita "Šta se oblačiš? Gde smo ono stali?". E, zaboravila sam i ja, a sad ne bih ni da se prisećam.
3. Početak predigre (očigledno samo za mene početak). U jednom momentu on ustaje, skida se i izgovara :"Spreman sam. Skini se."

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#9 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 07.12.2006, 19:21

qq..majko mila...mis'im da naš Mishić ima traumu od telefona

mis'im ja bih imala

E da se vrnem na temu...

Elem, negde napisah taj doživljaj samo u skraćenoj verziji...
Bilo je to baš lepo i zanimljivo veče, zima i januar, meni 'ladno
on me greje ispred crkve Sv Marka..
kreće tu da se podgreva atmosfera, ulećemo u autić i teleportujemo se brzinom svetlosti u "moju malu podstanarsku"...

skidamo se na još kod vrata,
leti garderoba na sve strane u predsoblju, čizme i cipele..
ulećemo polugoli u spavaću sobu..
ja očekujem nešto jako, brzo, eksplozivno...

tako i počinje...

ali se i nastavlja..i nastavlja..i nastavlja...

ja jednom i lepo mi...

on ne staje

ja opet..i opet mi lepo..

on ne staje...

...

prošlo je tačno 2 sata i 17 minuta...
on u istom ritmu, u istoj pozi..
ne dozvoljava mi da se pomerim
leži na meni i "radi" u sve šesnajest
bez glasa, kao da je ne daj Bože, nem!

I ko zna koliko bi to još trajalo
da ja nisam izgovorila sledeću rečenicu:
Da mi je jedna ukrštenica...da se ne smorim previše...

...

on konačno stade...razočaran do bola...

baš mi ga nešto bilo žao...
ma važi

"Frankly my dear, I don't give a damn!"