|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka |
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 21:19
Pol: Žensko
|
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka -
04.01.2008, 16:13
Citat:
Naravnosamo pod tim uslovima...ali poznavajući sebe, teško i tada... ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 15:43
Pol: Muško
|
04.01.2008, 16:19
I kada sam pravio dogovore odustajalo se zbog pomenute dileme: deliti me ili ne sa drugaricom,pa cak i kada su lujke bile u pitanju....a druga opcija takodje otpada,jer bi znala da me gubi upravo tada,a i nisam neko ko bi drugovima sopstvenim nabacivao komplekse...
![]() Da mislim da je ok probao bih,ali znam da nije,pa cemu onda... Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.01.2008.
Poslednji login: 05.01.2008 21:26
Godine: 15
|
05.01.2008, 21:23
pa neznam sta da kazm, ja sam probao u dvaestoro, ali verujte mi, nije ni blizu dobro, koliko je dobro u 98972198649876238719872!!!
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:16
|
05.01.2008, 21:51
Citat:
Nadam se da nijedan medju njima nije bio punoletan, inace ima da se suoci sudskim procesom! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
n o s t r o m o
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 09:45
|
06.01.2008, 02:36
Тројку волим једино када играм бришкулу и трешету (врсте карташких игара уобичајених у приморју, пореклом из Италије, у којима је трица један од адута).
Тројку (под тим именом строго подразумевам две даме и себе), и поред привидне привлачности, никада не бих пробао, јер дубоко осећам у себи да она није природна и да предтсвља суштинску деградацију љубави, односно емотивне везе између мушкарца и жене... У принципу, немам ништа против тога да је људи, ако им не смета, упражњавају, као и друге комбинације у вођењу љубави, наравно ако им то прија и никога при томе не угрожавају... |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 15:43
|
06.01.2008, 03:38
Ona i nas dvojica i posle da mi kuva rucak i radja decu...Ako sam 'balkanac' onda priznajem da jesam...Mogu i da je volim ceo zivot,mada sumnjam,ali te dve boldovane stvari da priustim sebi i njoj u zivotu bilo bi previse...
![]() A znam njih nekoliko gde je bilo i vise od 2 na 1 , pa se vencavalo,radjala se deca i kuvalo , ali ne znam niti jedan da je opstao ... ![]() Ona za 'postene' cure kao prihvatljiva trojka: sam ja protiv njih dve moze da prodje,ali da kuvaju obe i da radjaju... ne znam kako bi deci objasnio ko je kome sta u toj guzvi... ![]() Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
|
|
|
|