VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka
staro
  (#41 (permalink))
bluby
Novi član
bluby je na dobrom putu

Član od: 21.12.2007.
Poslednji login: 04.01.2008 15:58
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 04.01.2008, 15:50

blaze tvom partneru,jer nekako vise onih koi zele 2 muskarca

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 15:43
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 04.01.2008, 16:03

Citat:
Muckota kaže: Pogledaj poruku
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi. Isto tako, vrlo retko cujem od zenske osobe da joj je sex u troje nesto posebno interesantan, bilo to u kombinaciji sa dva muskarca ili sa jos jednom devojkom. Da li je vama dovoljan samo vas partner, ili biste mozda svoju fantaziju ostvarili sa + jednom osobom?
Meni je sex u troje apsolutno neinteresantan, niti u kombinaciji ja + moj momak + jos jedan momak, a posebno ne u kombinaciji sa jos jednom devojkom. Cini mi se da bih je u sred sexa ocerupala a onda se posteno isplakala Dakle,
Vi?
Imao sam curu koja mi je rekla da je bila sa 2 druga jednom samo i nikada vise niti tako niti pojedinacno...menjao sam ih godinu dana,ali i nju,jer mi opcija sa 2 devojke kako tako i nije nesto mnogo lose,ali sa dva muskarca moze da bude devojka koja je sa obojicom u dobroj vezi i gde ima poverenja na pretek...

Meni bio izazov da joj pokazem da sam gori od sve njene dece...

p.s. rekla je da ne bi vise nikada i da je mnogo bolje imati svog,jer vise mozes da dobijes i u sex-u i sto se duse tice...ali ne gutam te price,jer kao sto jednom pomenuh 'jednom narkomanka uvek narkomanka'...pod datim okolnostima pasce joj na pamet opet ili ce nekom pametnom pasti na pamet da nije imuna na tu vrstu zabave...sasvim je druga stvar da ona odvede dvojicu zarad svog zadovoljstva,ali da pusti da oni misle da su nju odveli,to neko ko voli sebe ne radi sebi...Ili bar ne prica da bi mene ubedila u svoje iskustvo... s'ebala se sto je pre svega sa mnom to nasla da mi prica...greska u koracima u poslednjem min. utakmice kada se ima sansa i za pobedu...tuga,ali sam ih menjao 8-9 meseci svakodnevno...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#43 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 21:19
Pol: Žensko
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 04.01.2008, 16:13

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Mene ovo asocira na onu scenu iz serije Sex i Grad, kad Samantha zarad ljubavi pristane na trojku, a on dovede u krevet duplo mladju hostesu te je ista bila nogom gurnuta sa kreveta

Poznavajući sebe ne bih imala ništa protiv toga pod uslovom da uopšte pristanem na to i naravno ja odaberem koja bi to hostesa bila ta treća
Naravno

Citat:
Mina1809 kaže: Pogledaj poruku
Menage a trois....
nikad sa mojim partnerom, jer ni ja nemogu da delim
samo pod tim uslovima...ali poznavajući sebe, teško i tada...

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#44 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 04.01.2008, 16:19

I kada sam pravio dogovore odustajalo se zbog pomenute dileme: deliti me ili ne sa drugaricom,pa cak i kada su lujke bile u pitanju....a druga opcija takodje otpada,jer bi znala da me gubi upravo tada,a i nisam neko ko bi drugovima sopstvenim nabacivao komplekse...

Da mislim da je ok probao bih,ali znam da nije,pa cemu onda...

staro
  (#45 (permalink))
siksi
Novi član
siksi je na dobrom putu

Član od: 04.01.2008.
Poslednji login: 12.04.2008 13:34
Godine: 33
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 04.01.2008, 16:30

Nisam jos probao ali kad bi probao dve devojke i ja samo tako

staro
  (#46 (permalink))
maestro99
Novi član
maestro99 je na dobrom putu

Član od: 05.01.2008.
Poslednji login: 05.01.2008 21:26
Godine: 15
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 05.01.2008, 21:23

pa neznam sta da kazm, ja sam probao u dvaestoro, ali verujte mi, nije ni blizu dobro, koliko je dobro u 98972198649876238719872!!!

staro
  (#47 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 05.01.2008, 21:51

Citat:
maestro99 kaže: Pogledaj poruku
pa neznam sta da kazm, ja sam probao u dvaestoro, ali verujte mi, nije ni blizu dobro, koliko je dobro u 98972198649876238719872!!!
Sa 14 godina si probao sa dvanaestoro?
Nadam se da nijedan medju njima nije bio punoletan, inace ima da se suoci sudskim procesom!

nisam legenda

staro
  (#48 (permalink))
memento
n o s t r o m o
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 09:45
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 06.01.2008, 02:36

Тројку волим једино када играм бришкулу и трешету (врсте карташких игара уобичајених у приморју, пореклом из Италије, у којима је трица један од адута).

Тројку (под тим именом строго подразумевам две даме и себе), и поред привидне привлачности, никада не бих пробао, јер дубоко осећам у себи да она није природна и да предтсвља суштинску деградацију љубави, односно емотивне везе између мушкарца и жене...

У принципу, немам ништа против тога да је људи, ако им не смета, упражњавају, као и друге комбинације у вођењу љубави, наравно ако им то прија и никога при томе не угрожавају...

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#49 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 06.01.2008, 03:38

Ona i nas dvojica i posle da mi kuva rucak i radja decu...Ako sam 'balkanac' onda priznajem da jesam...Mogu i da je volim ceo zivot,mada sumnjam,ali te dve boldovane stvari da priustim sebi i njoj u zivotu bilo bi previse...

A znam njih nekoliko gde je bilo i vise od 2 na 1 , pa se vencavalo,radjala se deca i kuvalo , ali ne znam niti jedan da je opstao ...

Ona za 'postene' cure kao prihvatljiva trojka: sam ja protiv njih dve moze da prodje,ali da kuvaju obe i da radjaju... ne znam kako bi deci objasnio ko je kome sta u toj guzvi...

staro
  (#50 (permalink))
djura5
Novi član
djura5 je na dobrom putu

Član od: 28.01.2008.
Poslednji login: 16.04.2008 14:44
Godine: 42