VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka
staro
  (#11 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 14.06.2006, 06:41

Imam sasvim suprotno viđenje ove tematike od postavljačice teme.

Zapravo u glavi mi je da dame više razmišljaju o tome kako bi izgledalo biti u sendviču sa dvojicom jer je njima to realno moguće izvesti.
Dok muškarac u trojci ima dekoncentraciju tokom ISTOVREMENOG tretiranja obe partnerke.
Inače svako grupno maženje i sexanje je više istraživanje nego ono pravo, i zato, ako bi mi palo na pamet da probam, to bih obavio sa dvema damama sa kojima nisam u emotivnoj vezi. Jerbo bi mi takav eksperiment narušio odnose sa stalnom partnerkom.

A što se tiče mogućnosti t.j. sposobnosti da se to odradi, ne bi trebalo da bude problema. Jer ko je dovoljno ,,lud,, i ozbiljan u nameri to da odradi sigurno ima i sposobnosti. Ko god je testirao koje su granične mogućnosti u sexu mogao je ostati zapanjen jer se može terati do besvest, bukvalno.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Zlatni mis
Početnik
Zlatni mis

Član od: 07.08.2006.
Poslednji login: 19.08.2006 12:48
09.08.2006, 16:00

Citat:
Muckota kaže:
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi. Isto tako, vrlo retko cujem od zenske osobe da joj je sex u troje nesto posebno interesantan, bilo to u kombinaciji sa dva muskarca ili sa jos jednom devojkom. Da li je vama dovoljan samo vas partner, ili biste mozda svoju fantaziju ostvarili sa + jednom osobom?
Meni je sex u troje apsolutno neinteresantan, niti u kombinaciji ja + moj momak + jos jedan momak, a posebno ne u kombinaciji sa jos jednom devojkom. Cini mi se da bih je u sred sexa ocerupala a onda se posteno isplakala Dakle,
Vi?
Vidite, gospodje i gospodo moja, Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...

Prvo, strucnjaci kazu da zeni nije dovoljan samo jedan parner da je potpuno seksualno zadovolji!

Drugo, stucnjaci tvrde da ljubav moze da "dura" najduze 18 meseci, i da onda NEIZOSTANO pocinju snovi o drugim partnerima i diskretno posmatranje drugih "ispod kaisa"!

Trece, psihijatri i psiholozi tvrde da je za muskarce vrlo jak erotski stimulans kada zamisljaju kako im se partnerka "krese" sa nekim drugim covekom, sto "obdarenijim" - to jaci stimulans...(Iz tih razloga kada zena prizna neverstvo (a to NIKAD ne treba uraditi!), partner je uvek tera da mu prica kako je bilo u najsitnije detalje...)

Posto su ova tri zakljucka malo "ljigava", nerado se o njima raspravlja u javnosti.

Mnogi ljudi NECE DA PRIZNAJU ono sto u stvari jeste...Stide se ili se plase osude nepripremljene sredine...

Pa cak ni na netu, gde se ipak ne poznajemo licno.

Ko god je testirao koje su granične mogućnosti u sexu mogao je ostati zapanjen jer se može terati do besvest, bukvalno.
Uvazeni gospodine Troprsti.
Bukvalno se moze terati do besvesti samo sa onim trecim , odnosno srednjim prstom...

Ili kada ste toliko pijani da vise ne znate da li primate ili dajete...

Imam jednu prijateljicu ovde u Bogoti koja se sa najstariim zanatom bavi od svojih 16 godina, (a sada joj je 36) i kada sam joj se jednom pozalio na duzinu svoje "radnje", ona mi je skromno odgovorila: "Misicu, nemoj da imas kompleks, ja sam toliko usavrsena u tim stvarima, da meni NI JEDAN muskarac ne moze izdrzati tri minuta!"

Tako, kad bi ti sreo neku kao ova moja lepa prijateljica, to tvoje "teranje do besvesti" bi doslo u ozbiljno iskusenje....

staro
  (#13 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.08.2006, 17:09

Citat:
Zlatni mis kaže:
Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...
Psiholoska istrazivanja su jako sirok pojam, Cenjeni gospodine udovoljite mojoj profesionalnoj znatizelji, pa nam dajte izvore tih psiholoskih istrazivanja...

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#14 (permalink))
Zlatni mis
Početnik
Zlatni mis

Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.08.2006, 20:32

Zaista ne mogu da Vam udovoljim znatizelji jer to sam citao po raznim svetskim revijama, a oni su prenosili sa raznih naucnih casopisa i simpozijuma.
Nije to sve sa jednog istog mesta.
I ja to procitam i ne cuvam. Ostane samo ono sto zapamtim...
Najveci deo sam citao u poznatoj kolumbijanskoj reviji "SEMANA"

staro
  (#15 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.08.2006, 21:15

Citat:
Zlatni mis kaže:
Imam jednu prijateljicu ovde u Bogoti koja se sa najstariim zanatom bavi od svojih 16 godina, (a sada joj je 36) i kada sam joj se jednom pozalio na duzinu svoje "radnje", ona mi je skromno odgovorila: "Misicu, nemoj da imas kompleks, ja sam toliko usavrsena u tim stvarima, da meni NI JEDAN muskarac ne moze izdrzati tri minuta!"

Tako, kad bi ti sreo neku kao ova moja lepa prijateljica, to tvoje "teranje do besvesti" bi doslo u ozbiljno iskusenje....
Wooooow, ta mora da je neka extra cica, posebno posle toliko godina radnog staza u tom poslu (moj ti je predlog da je prijavis za Ginisovu knjigu rekorda )

A da ti nije slucajno palo na pamet da kod takvih gospojica idu zesce napaljena gospoda koja, po svoj prilici, p**ke nisu videli jako dugo vremena, pa im treba "izduvni ventil"? A? Il' mislis da tamo idu oni koji se svakodnevno seksaju, pa k'o vele da malo obogate svoj seksualni zivot jednim novim (trominutnim) iskustvom? Pa, majku mu, ti si musko, ne treba valjda ja da te ucim da muskarcu nisu potrebna ni ta tri minuta do orgazma ako je vec zaboravio kad je poslednji put upraznjavao tu plemenitu radnju?

I sta je ustvari tvoja poenta sve ove besede? Da zene koje su imale iskustvo duze od 3 ili 7 minuta lazu, ili da nisu dovoljno lepe, pa njihovom partneru zato treba vise vremena da svrsi?

Budibogsnama...

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#16 (permalink))
Zlatni mis
Početnik
Zlatni mis

Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.08.2006, 21:40

Meggy, ubedjen sam da bi po godinama mogla da mi budes cerka.
Ali volis da pokusavas da mi objasnjavas kako se prave deca. To je jako ruzna navika.
(Od politike do sexa!)
Ne moras, imam ih, fala Bogu, cetvoro (priznatih) i par brakova iza sebe!
Tako da kad o tim stvarima pricas sa mnom, bolje vise slusaj nego sto govoris.
Bices pametnija.

staro
  (#17 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.08.2006, 22:08

I sem sto si mi stavio do znanja da mozes otac da mi budes, kakve si mi jos argumente u prilog svojoj tvrdnji dao? Znaci, delikatno skretanje sa teme, tako ja to zovem Pa, nije neki posao zapoceti polemiku pa onda, u nedostatku argumenata, pricati o svom potomstvu. Ako si vec izneo svoj stav, onda treba da stojis iza njega i da ga branis, a ne da kao glavno oruzje koristis svoje godine, a usput ne dajes nikakve valjane dokaze koji idu u prilog tvojoj tvrdnji.

Ja sam, eto, dozivela seks koji je trajao i mnogo vise od pomenutih par minuta i zivo me zanima da saznam kako to, zaboga, seks ne moze da traje duze od toga A za pravljenje dece, verujem da ce se svi sloziti, nije potrebno ama bas nikakvo strucno medicinsko (ili bilo kakvo drugo) znanje... primeri su svuda oko nas

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#18 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 15.08.2006, 19:43

Citat:
Zlatni mis kaže:
Vidite, gospodje i gospodo moja, Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...

.
Uvazeni gospodine Troprsti.
Bukvalno se moze terati do besvesti samo sa onim trecim , odnosno srednjim prstom...

Ili kada ste toliko pijani da vise ne znate da li primate ili dajete...

...
E sad već kad su se naučni radnici umešali, moram i ja ovako samouk.

Pomenuti naučnici imaju koliko sam pofatao priliku da proučavaju slučajeve koji im padnu šaka tako da dok ne obiđu sve nas raznorazne neće imati potpunu sliku.

Tokom sexa ne poštapam se alkoholom, a prste koristim uglavnom kao dodatne upijače partnerkinih dražesnih oblina.

Sex do besvesti sam naveo jer mi je to delovalo najpribližnije situacijama u koje sam dospevao dok sam umesto studentske literature istraživao koliko smo u stanju partnerka i ja jedno drugome priuštiti zadovoljstva.
U slučajevima kada posle višečasovnog vođenja ljubavi simptomi nesvestice se počnu manifestovati ja to tretiram kao sex do besvest.

Možda je malo preterano ali je najpribližnije.

Ostalo je poštovana Meggy već raskrinkala.

Tako da sve u svemu iskustva su nam raznorazna.

staro
  (#19 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 03.03.2007, 22:25

Занима ме, с две девојке. Није ми неподношљиво ни са типом и рибом, све док се он и ја не дирамо. А да ли бих успео да задовољим две... па, не замишљам то као секс двоје људи док треће гледа и чека свој ред... већ као свестрано испомагање....

staro
  (#20 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 04.05.2008 13:25
Godine: 29
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.03.2007, 00:45

Nisam probala trojku, a ni neću, jer ne želim da delim svog partnera

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)