VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Drugačija tema od svih
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2008 18:59
Pol: Žensko
Godine: 25
Drugačija tema od svih - 30.05.2006, 00:27

Pitanje je upuceno i zenskoj i muskoj populaciji.
Poshto je ovo tema erotika i sex evo konkretnog pitanja.

Da li ste probali spermu? Da li se gadite ovako neceg ili vam nije strano?
A ukus?

Ja pretpostavljam da je vise muskaraca probalo spermu nego sto su to devojke uradile. Jer je njima dostupno svakodnevno.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Drugachija tema od svih
staro
  (#2 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:12
Godine: 34
Odgovor: Drugachija tema od svih - 30.05.2006, 00:33

uzasno sam gadljiva, ne prodajem "finocu" - imam 32 godine..veruj mi da spermu ne volim ni da vidim, a kamoli nesto vise

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:54
Godine: 33
Odgovor: Drugachija tema od svih - 30.05.2006, 01:06

Dovoljno je da kažem da se ne gadim telesnih sokova (well, osim onih piškenja i kakenja po partneru tokom sexa ), kako svojih tako i partnerovih, a bez njih mi ne bi sex, jednim delom, bio to što jeste...

Dakle,

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
miqel
Početnik
miqel je na dobrom putu

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 17.09.2007 20:39
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Drugachija tema od svih - 30.05.2006, 02:02

Ne gadim se nicega , telesne tecnosti su normala Probao sam da vidim kakava je naravno Nemam neko misljenje o ukusu neodredjen je. Ma da moja devojka kaze da je strava valda ima i feromona ili ko zna cega sto zene osete... Neki strucnjaci tvrde da je super i da je to cist protein koji zateze kozu gde god ga naneses.

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Drugachija tema od svih - 31.05.2006, 11:33

to je jedna od rijetkih stvari u seksu sa kojom nemam ama bas nikakvu zelju da eksperimentiram ili probam. dakle nisam, niti imam namjeru...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 00:39
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Drugachija tema od svih - 31.05.2006, 23:21

Heh pa da sam namenski neshto radio da bi probao sebe nisam.. Ono shto jesam probao bila je meshavina mene i nje.. Ukus je raznorazan, ali je osecaj sjajan shto i ukus chini pozzeljnim zar ne? hehe
Ne razumem gadjenje u krevetu?
Mene kad neko privlachi ja tezzim ka kanibalizmu.. totalna empatija pa i kroz telesne tecnosti

Ima bre i spisak nauchno dokazanih razloga zashto je sperma dobra za zzene .. ) al to cemo na humoru i zabavi jednog dana..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#7 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 26
Odgovor: Drugachija tema od svih - 01.06.2006, 04:32

Kao sto neko rece...gadljiva sam.Nikada nisam,niti bih ikada eksperimentisala u tom smislu.Nema svrhe pokusavati nesto sto onom drugom ne prija,kao sto ja partnera ne silim,primoravam i ucenjujem (emocionalno ili na bilo koji drugi nacin )da radi nesto sto se kosi sa njegovim zeljama,principima i sl. ,tako ne zelim ni ja da radim ono u cemu se ne osecam dobro..a ovo je definitivno jedna od tih stvari (iako "ima puno vitamina i dobra je za lice i kosu" i za kurje oko verovatno )...

staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Drugachija tema od svih - 07.06.2006, 16:09

Recimo samo ovako: mislim da svaki par za sebe određuje granicu gde normalan odnos prerasta u perveziju...
Što je za jedne pervezno, za druge nije...
I nema tu prostora za osudu ili gađenje...

Evo, npr:
ja nisam gadljiva
a ukus...ukus varira od toga šta je jeo tog dana i nekada mi prija nekad ne...

zavisi kako se osećam...i kako sam odnos teče...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#9 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.07.2008 14:24
Godine: 22
Odgovor: Drugachija tema od svih - 10.07.2006, 14:37

Probala sam, gadno je

staro
  (#10 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Drugachija tema od svih - 13.09.2006, 15:42

ma devojke probajte ponovo...nije baš toliko gadno!!!!

i nije uvek gadno...posebno kada nekog baš, baš voliš...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)