VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Striptiz
staro
  (#11 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:51
Pol: Muško
Odgovor: Striptiz - 05.05.2008, 21:15

Nekoliko puta sam bio promatrac striptiz predstava po barovima, koje su obicno bile glavna tacka nekog varijete programa. Nisu me se dojmile. Vise sam uzivao gledajuci trecerazredne madjionicare. Zasto? Ne znam. Iako su sve te striptizete bile i mlade i zgodne devojke i manje vise i uvezbane, videlo se da to rade sa skrivenom gorcinom i ipak neubedljivo. Uopste im nisam zamerio na tome...

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Pol: Žensko
Odgovor: Striptiz - 05.05.2008, 21:21

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Bez zezanja sad, meni to nije interesantno uopšte
Ni meni

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#13 (permalink))
kulturni_jelen
Početnik
kulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 02.10.2008 01:35
Godine: 33
Odgovor: Striptiz - 11.05.2008, 08:37

Pa to je OK skroz.

Pazi ovako:

1. Ulaziš u sobu sa partnerom koji lagano počinje da se skida, pa se ljubite, pa malo mazite, pa vidiš sexy donji veš, pa se igraš sa delovima tela, onako preko garderobe, puštaš i dalje svojoj mašti na volju, pa polako skidaš i taj donji veš i onda uživaš u slatkim plodovima.

2. Leži skroz go ili gola na krevetu i čeka da se odradite.

Postoji više vrsta striptiza tako da to nije samo vulgarno igranje na šipci, mada ja ni protiv toga nemam ništa, pitanje je samo koliko si maštovit!?

DOBRO VEČE

staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Striptiz - 13.06.2008, 09:06

Bila sam jednom kod nas i jednom u Pragu, ali oba puta na ženskom striptizu. Ovaj praški je ostavio jači utisak, bolje su, ali su vrlo čudan kraj striptiza imale. Naime, sedeli smo za stolovima sa nekakvom ( pomalo kupleraj )lampom,postavljenim polukružno oko bine i to u prvom redu. Široko. Četvoro nas je bilo za tim okruglim stolom i glavna striptizeta je prišla nama dvema posle svih vragolija koje je izvodila, da se rukuje . Otmen hotel, fini gosti, a mi iz finih kuća ( jelte ) pa prihvatismo tu nemirnu ruku , iako začuđene. Kao pale s kruške, a u fazonu "možda je to uvek tako, ko zna". Muškarci su nam to i malo i puno kasnije spominjali i naravno, njihova teorija je da je glavna cica time htela da kaže "Bravo devojke, imate ukusa, ti momci su pravi " .

Nemam pojma gde u Beogradu ima dobih stripera, ali bih i to da vidim.

A otkud ja ovde? Čitam novine i vidim vest:

Misteriozna striptizeta u metrou

Policija u Bukureštu traga za misterioznom plesačicom koja "nastupa" po vagonima gradskog metroa.

Srećni putnici koji su imali priliku da prisustvuju performansu oko šipke, opisali su je policiji kao "dobro odevenu, atraktivnu, mladu ženu".

Svoju tačku nepoznata striptizeta izvodi samo kada voz putuje između udaljenijih stanica u glavnom gradu Rumunije.

Njen nastup se sastoji od striptiza i izazovnog plesa oko šipke gok sa kasetofona koji nosi sa sobom ide pesma Toma Džonsa "You can leave your hat on". Posle svoje tačke, sakuplja dobrotvorne priloge od iznenađenih putnika.

reason 4 ...

staro
  (#15 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 13:41
Godine: 28
Odgovor: Striptiz - 13.06.2008, 10:17

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Prvo htedoh da otvorim na ženskom kutku pošto je poznato da muškarci vole da budu zadirkivani, al' kontam... možda ima i muških koji se ne stide ovdI ili imaju dovoljno samopouzdanja da ovako nešto priušte svojoj dragoj, pa ga eto na erotici

A kada se povede o ovome razgovor često se i žene same stide nekih svojih "mana" ili misle da je smešno ukoliko nije profi, glupo im je da izigravaju Demi Mur, nisu sigurne da bi se partneru i dalje dopadale, smotane su, blam ih je da đuskaju i tu se kao nešto primaju... i ne znam šta sve nisam čula i od svojih drugarica

http://www.ekstravaganca.com/cms/view.php?id=1312

Da li ste ikada išli na striptiz sami ili sa društvom ili ga izvodili u intimnijoj atmosferi pred vašim partnerom? Ako niste da li biste ili zašto ne biste to nikad uradili?

Zna biti prilično zabavno

Isla ja i na muski i na zenski striptiz.
Na muski s drugaricama, posto je obicno muskarcima ulaz zabranjen, a na zenski, i sa muzem, i prijateljima, i jednako ja "navijam" i za jedne i za druge!

Izvodim ga i ja kad god pozelim.
Demi Mur moze da se obuce slobodno kad se ja pocnem skidati i uvijati...

Mene nista nije blam, to je super, zabavno ali nismo svi isti.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#16 (permalink))
kulturni_jelen
Početnik
kulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 02.10.2008 01:35
Godine: 33
Odgovor: Striptiz - 13.06.2008, 11:32

Cuj gledao!? Skidao se!!!

DOBRO VEČE

staro
  (#17 (permalink))
maja bg
Iskusni forumdžija
maja bg će uskoro postati poznat članmaja bg će uskoro postati poznat član

Član od: 21.11.2008.
Poslednji login: danas 03:58
Godine: 20
Odgovor: Striptiz - 23.11.2008, 04:27

Dobra stvar

staro
  (#18 (permalink))
japatapak
Novi član
japatapak je na dobrom putu

Član od: 08.11.2008.
Poslednji login: 23.11.2008 22:50
Odgovor: Striptiz - 23.11.2008, 22:28

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Njen nastup se sastoji od striptiza i izazovnog plesa oko šipke gok sa kasetofona koji nosi sa sobom ide pesma Toma Džonsa "You can leave your hat on". Posle svoje tačke, sakuplja dobrotvorne priloge od iznenađenih putnika.

reason 4 ...

YouTube - Joe Cocker - "You can leave your hat on" Basinger - Rourke
Ne, Tom Džons nego Joe Cocker!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen