VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sex apetit i godine
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 09:51
Pol: Žensko
Godine: 25
Sex apetit i godine - 27.04.2008, 23:03

Zanima me vase misljenje i iskustva u vezi apetita za sexom i vasim godinama. Eto ja imam 25, sexualni zivot sam zapocela sa 17 i imala sam dosta partnera. Nikada nisam osecala vecu zelju za kvalitetnim sexom nego sto sada osecam.
Sta vi mislite, da li je to zato sto sam usla u te neke najplodnije godine? Pa organizam luci vise hormona jer je vreme oplodnji ili je to mozda sasvim slucajno...

Da li godinama apetit za sexom raste ili se smanjuje, sta vi mislite? I koja je ta najkriticnija godina po vama? Da li mozda zelja za sexom ima veze sa partnerom?

Kad odgovarate na ovu temu bilo bi pozeljno i da napisete koliko godina imate ili sa koliko godina vam je kako bilo.

ps. Imam seksualnog partnera i zadovoljna sam njim, ovo nije oglas, samo sam znatizeljna da cujem druga iskustva.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sex apetit i godine
staro
  (#2 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 06:49
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Sex apetit i godine - 28.04.2008, 07:28

...i ja imam sexualnu partnerku tvojih godina, i potpuno te razumem... ...moji sexualni apetiti su poceli da rastu u 34 godini... ...kad sam se razveo...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...
...ps... ...popravljam nepopravljive... ...povoljno...

staro
  (#3 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:12
Godine: 42
Odgovor: Sex apetit i godine - 28.04.2008, 07:36

moja 25-godišnja partnerka očekuje sex samo jednom ujutru i jednom uveče tokom dana
pa mi malo teško pada
što neće češće

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Sex apetit i godine
staro
  (#4 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:58
Sex apetit i godine - 28.04.2008, 07:58

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Nikada nisam osecala vecu zelju za kvalitetnim sexom nego sto sada osecam.
...e sad da li je to povezano sa godinama, ili sa partnerom nisam bash sigurna... Mislim da je mix u pitanju

staro
  (#5 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 07:57
Odgovor: Sex apetit i godine - 28.04.2008, 08:30

Mislio sam da se posle 40. apetit smanjuje, a nedavno sam upoznao nju...

Poslednji tango u Parizu je rekla-kazala za nas!

To sto je dosta mladja nije previse bitna, osim u tome sto nema toliko kocnica koliko dame moje generacije. Po meni zena ja najaktivnija oko 30 do 35 a u njenom slucaju, pa videt cemo kada dospe u te godine.

nisam legenda

staro
  (#6 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:30
Godine: 29
Odgovor: Sex apetit i godine - 28.04.2008, 21:04

pa sad sto se godina tice maj apetit je sada veci nego sa 25 ali manji nego u 9. mesecu trudnoce (tad mi je sexualni apetit bio zabrinjavajuce veliki hormoni su cudo), mada uvek se postavlja pitanje odnosa kvaliteta i kvantiteta, a cini mi se da kvalitet raste sa godinama

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#7 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 17:32
Godine: 31
Odgovor: Sex apetit i godine - 28.04.2008, 23:29

mislim da se moj sexualni apetit nije promijenio zbog godina (30) ili zbog partnera (isti zadnjih 10 godina) vec zato sto sam upoznala bolje svoje tijelo i tijelo svog partnera i sad jednostavno znam vise uzivati u sexu nego sto sam to cinila ranije. samim time zelja se povecala.

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#8 (permalink))
kulturni_jelen
Početnik
kulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 26.06.2008 11:30
Godine: 33
Odgovor: Sex apetit i godine - 30.04.2008, 11:51

Sex je OK ali apetit me brine. Svaki put posle sexa jedem u krevetu!!!

DOBRO VEČE

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 18:49
Godine: 26
Odgovor: Sex apetit i godine - 01.09.2008, 00:18

Paaaa...sa svojih 26 imam apetit koji mi često šapne,još,još... a to je verovatno zbog činjenice da sam postala apsolutno ponosni vlasnik svog tela,ma koliko ono bilo nesavršeno

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen