VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Prolazite li na crveno?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Prolazite li na crveno? - 11.12.2006, 02:59

Ne, nisam pogrešila forum. Nije auto moto

Praktikujete li ponekad sex za vreme menstruacije? Da li vam je to fuj, grozno, gadno ili ste tih dana extra raspoložene za sex ako vas ništa ne boli? Ili ono, obično, tek nakon prva dva dana...

Važi i za muške, smeta li vam?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Prolazite li na crveno?
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 11.12.2006, 13:21

Ma gde smeta, (naravno osim ako nema krvi ko u Noci veshtiica), samo shto onda nema jezichkih egzibicija

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 11.12.2006, 18:48

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
... samo shto onda nema jezichkih egzibicija

sreća pa nisam obedovala kada ovo pročitah

Crveno?!?!
Ma gde mi smeta...pre nekoliko godina su me vatali drugovi u plavome za mesec dana 4 puta zbog prolaska na crveno

Toliko o saobraćaju...

A za one dane (juuuu..grozne li formulacije - eto ti ga uticaj reklama na delu)
..paaa..ne smeta mi..
tj. kako kad...i to obično treći i četvrti dan kada crveno i nije crveno...
tj još samo po malo je crveno...

Inače, prvi i drugi dan..nisam ni za sebe, a ne za !
Obično taj neki On nađe divnu taktiku..sklanja mi se sa senke
jer sam toliko smorena i loše volje da i jesam samo za izbegavanje
nikako za j*bavanje

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#4 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 11.12.2006, 19:29

... ako je neko dovoljno hrabar (otvoren, ne stidi se) da postavi ovakvo pitanje...

evo odgovora...

Neinsistiram da radimo "one" stvari kad su "oni" dani, daleko od toga da mi smeta a nisam ni ljubitelj - pogotovo što tokom tih dana žene osećaju bol pa se mora biti JOŠ pažljiviji, nežniji, suptilniji ... naravno tada obavezno koristim kondom.

Desilo mi se par puta da mi bude upućeno pitanje "Kako me uvek ovako napališ kad imam?" (ipak sam mišljenja da su ženama osećanja mnogo izraženija u tom periodu nego da se mi nešto više trudimo da ih "napalimo").

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 11.12.2006, 19:33

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku

sreća pa nisam obedovala kada ovo pročitah
Pa i ne treba da obedujesh za kompjuterom nije dobro za varenje ...

Evo, za sve one koji trenutno jedu i chitaju pokushacu da ispravim stvari, znachi, kad su toj nekoj NJoj Oni Dani moze se udje na velika vrata bez problema, naravno pod uslovom da je NJoj Do Toga (shto je preduslov za ulazak u "prichu") .. ali taj dan nema Ovoga i nema Onoga... JA volim kechap na pici ali ne u tom smislu...(a tek sir.?! ) ...

Znachi ima prolaska na crveno... nije nishta strashno ... zamisli da se zeznam pa joj prodjem kroz ZZuto... onda stvarno pegla... mada, ako oce mozze i zzuto.. al, mozda neko jede supu il kachamak ..

Uf .. zaneo sam se stvarno...hehe, izvinte vi shto bash sada mastite misha i tastaturu ...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 11.12.2006 u 19:47.

staro
  (#6 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 11.12.2006, 22:54

Ne smeta mi, imam srece da nemam tipicne zenske tegobe tih dana. Mislim da jos ni jednog meseca (u protekle dve godine) nisam omasila

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#7 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 12.12.2006, 00:47

Ako njemu ne smeta meni jos manje

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#8 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Godine: 45
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 12.12.2006, 14:28

Moj drug je imao obicaj da kaze:
"Ko nje moze,moze i krvave!"
Nesto razmisljam,pa on je apsolutno u pravu.

nomen est omen

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 12.12.2006, 19:20

ja tih dana obično crkavam, nisam za ništa, pa nema smisla da ga mučim.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:52
Godine: 24
Odgovor: Prolazite li na crveno? - 12.12.2006, 19:50

Meni jeste malko gadno tada raditi one stvari. Ne mogu opustiti kad znam da ce sve biti crveno,tako da to ne praktikujem.
A posto se porodih pre cetiri meseca-crvenog ne bese vec duuuugo tako da uzivam!!!