VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Seks sa bivšima je ovisnost
staro
  (#1 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Pol: Žensko
Godine: 28
Seks sa bivšima je ovisnost - 02.07.2007, 20:53

Sjećanja na prvu ljubav su neizbrisiva.
Prve ili bivše ljubavi često imaju ovisnički karakter koji nam ne dozvoljava da se otrgnemo razmišljanjima i osjećaju leptirića u stomaku svaki put kada pomislimo na svoje bivše.
Stručnjaci upozoravaju da bi nam sjećanja i čežnja za bivšim ljubavnicima mogli uništiti buduće veze pa čak i brakove.
Prva ljubav ili bivša veza koja je opečatila ljubavni život svakog pojedinca ne može se tek tako izbrisati iz sjećanja.
Kada se nađemo u situaciji da ponovo stupimo u seksualnu i emotivnu vezu sa nekim bivšim, taj odnos ne mora nužno imati karakter afere.
Međutim, kada se upuštamo u ponovnu komunikaciju sa bivšima to često zna biti jako opasno.
Obično sve počinje nevinim telefonskim razgovorom, a završava se u hotelskoj sobi", objasnila je psiholog Nancy Kalish sa državnopg Univerziteta Sacramento, Californija.
Naučnici smatraju da je ovakvo ponašanje tipično za sve ljude srednjih godina koji se na proslavama deset ili dvadeset godina mature ponovo zaljube u svoje prve srednjoškolske ljubavi.
"Ovakav osjećaj je jači od bilo koje droge", naglasila je Kalish.

~~~~~

Dali ste vi imali slične probleme?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost
staro
  (#2 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 12.07.2007, 17:54

Ne vidim şta ima loşe u tome
a iskreno ne znam da li je ovisnost
ali nam svima prija

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#3 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 12.07.2007, 18:09

Pod bivšima ovde podrazumevam vezu koja nije jednovečernja ili jednodnevna Jer u suprotnom nema ništa loše u ponavljanju sex-a. Normalna stvar, mrzi te da ispočetka nekoga obaraš sa nogu, a oće ti se... sve i da nije idealno, trening dobro dodje

Nikad to u životu uradio nisam sa bivšom.... to je smesno... a kamoli da sam ovisan. To možda pali onome ko i nije bio za vezu, nego za "druženje" pa sad samo to radi bez obaveza...
Jednostavno ako nemas sex-a, nemoj se spuštati na neki nivo gde ga je lako naći... Kao zagoriš, pa zoveš bivše redom, pa se možda neka za*ebe

Namontiraš se i u lov... pa šta bude...

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#4 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 12.07.2007, 19:30

Daleko od toga da bi mi seks sa bivsim bila ovisnost...Sa bivsima je sve "bivse"...Jedino opcija da je sa nekim seks bio ekstra a sve ostalo , pa da pozelim...ali to se nije desavalo
...Sve je povezano, pa ako se u nekim stvarima ne slazemo, onda se i strast gasi...

staro
  (#5 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 12.07.2007, 19:41

Zavisnost?Mozda, ne znam za te "slucajeve".Znam za potrebu da se bude sa njim/njom po svaku cenu,makar i samo tako.Znam za veze koje funkcionisu samo u oblasti sexa.Sve ostalo,van toga je katastrofalno.To je ona hemija o kojoj pricaju,verovatno.Ili fizika a hemije ni od korova... Cudesno,ali moguce.Sve ostale kombinacije su varijacije na ove dve teme.
Mada...

staro
  (#6 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 13.07.2007, 23:27

...zavistan od sexa sa bivšom nisam bio ni dok je bila tadašnja.... ...a kamoli sad...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#7 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 14.07.2007, 11:54

baş sam juçe sreo bivşu ... inaçe şkolsku prija-
teljicu od pre dve godine iz şkole jezika ...
i şta çovek da pomisli na +45 C pred 26godişnjom
oskudno obuçenomm prijanjateljicom ?
krivo je more

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#8 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 14.07.2007, 12:44

Bivse su uvek posebne, osim onih koji su me razocarali...

Ne vidim zasto bi trebao da gusim plemenita osecanja prema njima? I ta osecanja su deo mene.

Samim tim da se kojim slucajem nesto zavrsi i seksom... Pa uverenja sam da svako treba da sledi svoje zelje. Gusenje zelja je gusenje nas samih...

Da, secanje na bivse nam otezava da ostvarimo nove kontakte. Bas zato volim da su bar prisutne na nivou dopisivanja. Tako se lakse podnosi zivot!

Ipak su posebne, one su osobe koje sam voleo, a volim i sada!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#9 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 18.07.2007, 23:49

Sta fali tome... Malo se prisetis lepih dana... Ali sto rece biterlemon, samo sa onima koje nisu razocarale...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#10 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 22.08.2007, 23:06

Samo sarma je dobra kad se podgreva. Bivši jok,kakva crna ovisnost

Ćuti i prenesi dalje....