VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Omiljena poza?
staro
  (#71 (permalink))
belimeda
Novi član
belimeda je na dobrom putu

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 22.09.2007 19:01
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Omiljena poza? - 17.08.2007, 04:17

Ma bre sve su dobre samo da se sexa.Mislim da muskarci naj vise vile odpozadi.mada mozda i gresim.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Omiljena poza? - 18.08.2007, 11:09

Definitivno gore. Tada sam ja ta koja ima kontrolu i diktira tempo

Naime, obožavam brz i agresivan pristup i tu u ovoj pozi on nema pravo glasa. Ima samo da uživa u đokeju. Hahahahahaha

Poruku je izmenio little fairy, 18.08.2007 u 11:19.

staro
  (#73 (permalink))
Centurion
Novi član
Centurion će uskoro postati poznat članCenturion će uskoro postati poznat član

Član od: 19.08.2007.
Poslednji login: 18.04.2008 12:25
Odgovor: Omiljena poza? - 19.08.2007, 22:36

Te poze... to, to je čudo jedno.
Kod mene se to dosta menjalo vremenom, ali mi se čini da je dosta zavisilo i od devojke. Nije sa svakom bila ista poza ona najstimulativnija.

Sećam se, ona jedna je imala stvarno bajno telo koje je najbolje izgledalo upravo u njenoj omiljenoj pozi - doggy style... Al' ne lezi vraže, orgazam je mogla da dostigne samo u misionarskoj. A moj problem je bio u tome što je bila prilično pasivna i iz meni, sada nekog nepoznatog razloga u njenoj omiljenoj pozi meni nešto i nije polazilo za rukom da se dovučem do vrhunca. Biće da sam čudan.

Jedna druga je opet bila takva da sam najlakše dolazio do vrhunca kada bih bio na stolici a ona lepo sedne na mene okrenuta licem ka meni. Opet, sama jahaća poza nije bila ni blizu takvom efektu.

Zato kod jedne druge jeste. Njoj je jahaća poza bila omiljena. I bez obzira što mene samog nije nešto mnogo palila, ona bi u njoj najlakše dostizala orgazam. Onda bi to i mene povuklo, tako da smo takvim čudnim spletom okolnosti orgazam doživljavali istovremeno.

I ja sam se čudio tada da statistički momci najlakše dostižu orgazam u ovim "nazadnim" varijantama, tačnije doggy style. Ali onda dođe na red devojka kod koje je to za mene i zaista bio najbolji rad. Samo što je ona to najviše volela da je na boku... no, kod nje mi je to bilo svakako bolje od misionarke.

Sada... pa sada sam najviše naklonjen tim stilovima od pozadi, ako govorimo o penetraciji. Inače sve je to nekompletno bez oralnog seksa.

I to je jedan od bitnih faktora... Zapravo, meni partnerka postane prilično nezanimljiva posle nekog vremena, pa da su ne znam koje poze u pitanju ako ne voli oralni seks. Može biti da nisam normalan...

staro
  (#74 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Omiljena poza? - 19.08.2007, 23:12

Citat:
Centurion kaže: Pogledaj poruku
Inače sve je to nekompletno bez oralnog seksa.

I to je jedan od bitnih faktora... Zapravo, meni partnerka postane prilično nezanimljiva posle nekog vremena, pa da su ne znam koje poze u pitanju ako ne voli oralni seks. Može biti da nisam normalan...
Slažem se skroz. Ta lingvistika je i meni jako bitna. Ili i ja nisam normalna

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#75 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
Odgovor: Omiljena poza? - 22.08.2007, 23:11

Licem u lice

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#76 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Omiljena poza? - 23.08.2007, 00:59

...sam protiv svih...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#77 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: Omiljena poza? - 23.08.2007, 05:42

Ja od dole...ona od gore...a žena na poslu

staro
  (#78 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
Odgovor: Omiljena poza? - 05.09.2007, 17:13

Ja volim oralni sex
i pozu 68
Sosa mi je i guzata i sisata pa liçi na 8-cu umesto na 9-ku

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#79 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Godine: 34
Odgovor: Omiljena poza? - 07.09.2007, 13:46

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku
A tvoja? (mislim, ja znam, al' zbog drugih )

Sto ti rece, svaka, al' najvolEm kad sam na stomaku, a malko podignute goooze
bravo. Ja volim kada sam na kolenima, a ti u toj pozi, malko podignute goooze...

Citat:
Revolverasica kaže:
Uf!
Najvise volem zidnu varijantu.Jedan moj kolega me je uvijek korio,ustvari vise je bilo tipa "ne znam sta vidis u tome".Onda je on probao,prepricao mi ,i ustanovili smo ..najbolje je kada se desi neplanirano,kada si ekstra napaljen,i trebas dozu rajske pilule na brzaka Po mogucnosti da odjeca ostane ,tj.da se ne skida..jer daje car onoj divljoj strasti.
U,sustini volim sve sto je van kreveta..ponekad mi se desi, da hocu svijece,i onu klasicnu,ali to je zaista veoma rijetko
To je malo nezgodno za muske. Treba ga dobro polomiti i usmeriti na gore. A da je lepo, lepo je...

Citat:
nattydread kaže:
ja se najvise palim na 69
neke kazu da ne mogu da se skoncetrisu i da rade svoj deo u toj pozi???

od "crnogorke" do "ramenuse", - kako li izgledaju te poze? malo sam neupucen, da li u poze ili samo u nazive.

Citat:
Sto se tice orgazma kod zena... ja ih nekad za tih 15 minuta dozivim i malo vise od jednog
pa ti si carica!!!

a kako se snalazite u grupi???

Poruku je izmenio SQUAW, 07.09.2007 u 14:49. Razlog: spojena 4 posta

staro
  (#80 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Omiljena poza? - 07.09.2007, 14:22

96 (o,da) ali samo za gledanje-muka je to,a zadovoljstva

Odgovor sa citatom