|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Omiljena poza? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 11:49
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Omiljena poza? -
30.05.2006, 02:23
samo mi lom jos fali Moja devojcica preferira to krocenje i jahanje meni se isto dopada zena ON-top ali volim kad sam od nazad najvise a ona izdignute gooze na nekoj ravnoj povrsini koja nije krevet first class ticket to orgazam ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 07.08.2006.
Poslednji login: 19.08.2006 12:48
|
08.08.2006, 00:27
Izvinjavam se na neslaganju, ali malo sumnjam u sve one koje tvrde da najvise vole da je muskarac nazad! Mislim da su jako mladi i puni entuzijazma, ali imaju malo zivotnog iskustva...
Ta poza "od nazad" je vrlo stimulativna za muskarca i "najkraca" od svih poza, sto zene bas i ne vole! (Muskarac dozivljava orgazam za 7, a zena za 15 minuta). "S ledja" su i tih 7 minuta za muskarce jako dugacki... Vise verujem u "jahacu pozu" koju u svetu upraznjava preko 80% parova! |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
|
08.08.2006, 00:42
Citat:
Nekim muskarcima je 7 minuta najvise sto mogu da izdrze, a nekima je to tek zagrevanje Ono, da ne volim tu pozu, ili da seks tada kratko traje, ne bih ni insistirala na njoj, ne? Sto se tice orgazma kod zena... ja ih nekad za tih 15 minuta dozivim i malo vise od jednog
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 07.08.2006.
Poslednji login: 19.08.2006 12:48
|
08.08.2006, 16:09
Naravno draga Meggy da se nista ne moze generalisati. Uvek postoje izuzeci koji potvrdjuju pravila.
Ovo sto sam ja naveo je samo nekakav prosek. Takodje sve mnogo zavisi od okolnosti pod kojima se "posao" obavlja. I od osecanja prema partneru, naravno.... ![]() PS. "Sto se tice orgazma kod zena... ja ih nekad za tih 15 minuta dozivim i malo vise od jednog" Megice, iz tvog nicka i ovog sto si napisala, da li bih smeo da zakljucim koje si NACIONALNOSTI? ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
|
08.08.2006, 18:36
Citat:
![]() Joooj, sto je ovo dobro! ![]() Je l', zivota ti, moz' biti da je do mene, al' kakve veze nacionalnost i nick imaju sa brojem orgazama? ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|