VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Omiljena poza?
staro
  (#21 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 19:55

Citat:
Meggy kaže:
Novine ne citam ni kad ih sav ostali svet cita, a kamoli za vreme te tako plemenite radnje

Ni one zzemske, di preporuchuju nove poze and crap? Pa kako uspevash da budesh IN? ...

A da .. ti ni ne treba da budesh in nego ja.. ovaj, hocu reci .. on

Citat:
SQUAW kaže:
Nisam aludirala na nijednu od vas žena forumskih, nego na zabušavanje u globalu, totalnu pasivu

Onda si trebao Onu Koja Je Prva Rekla Da Drži Podignutu Goozoo i da citiraš

Daj bre vishe sa tim tiganjOm, ochelavih ... Bolje nam ispeci neke pachalinke da jedemo

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 20:11

Citat:
HLEBmaster kaže:
Ni one zzemske, di preporuchuju nove poze and crap? Pa kako uspevash da budesh IN? ...
Ma, nema tu preporuka, to je trenutak inspiracije

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#23 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 20:16

Citat:
HLEBmaster kaže:
Daj bre vishe sa tim tiganjOm, ochelavih ... Bolje nam ispeci neke pachalinke da jedemo
Palačinke ćemo na kulinarstvu i ishrani, može i u piceriji sa sve plazmom i euro kremom odgovaraj na pitanje ovde bre nije ovo bilo samo za žene postavljeno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#24 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 20:18

Aaa jel? Ok onda ..

volem sve poze i rado ih se secam

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#25 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 25
Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 20:45

Citat:
HLEBmaster kaže:

Pa sto ih se samo secas?

Aktiviraj se ti malo, nemoj samo pasivno da se secas.

goldie

staro
  (#26 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 20:49

Citat:
HLEBmaster kaže:

Uze mi lebac citat iz usta! Uostalom, on je (citat) znatno primereniji meni, s obzirom na čitavu deceniju viška u odnosu na majstor-pekara!

Da se vratim na temu. VolEm one što imaju "onaj rad" koji Muckota nema, volEm doduše i uza zid , ali definitivno orgazam najlakše i najbrže doživljavam (čak i kada sam najpijaniji) kada dotičnu opletem, da prostite, zguza (ili straga, ako je nekima tako više IN )

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#27 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Omiljena poza? - 08.05.2006, 21:18

Citat:
goldie kaže:
Pa sto ih se samo secas?

Aktiviraj se ti malo, nemoj samo pasivno da se secas.
Pa znam shto cesh reci, al krenulo me losho u zzivotu shta cu

Citat:
gogothegreat kaže:
....kada dotičnu opletem, da prostite, zguza (ili straga, ako je nekima tako više IN )
PA slushaj, kako god da dotichnu opletesh trebalo bi da je njoj najvishe IN, koliko se ja razumem u materiju

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 08.05.2006 u 21:31.

staro
  (#28 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 26
Odgovor: Omiljena poza? - 10.05.2006, 10:35

Humm.. I ja najvolem kad sam na vrhu!!
Osjecam se bwee kao jahacica apokalipse nekad i kao da krotim pastuva... sve zavisi od "vrha"
Onda.. volem i sa boka, volem misionarku sa svim mogucim varijacijama- od "crnogorke" do "ramenuse",... preferiram poze u kojima mi mogucnost pokreta nije ogranicena! Pizdim kad moram da budem pasivna ili kad je ON pasivan jer ne moze da mi prati ritam 'bes ti takvu "ljubav"!
I da.. ne znam da l' se racuna ali.. veliki sam poklonik "lingvistike"

staro
  (#29 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Omiljena poza? - 12.05.2006, 19:48

ja se najvise palim na 69

staro
  (#30 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile