VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Babojebac
staro
  (#11 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Babojebac - 28.11.2007, 20:34

Citat:
bealiver kaže: Pogledaj poruku
valjda si neodoljiv,vrag bi ga znao.....evo,na primer ja,jos nisam pala na tebe,al` opet,ko zna....
...pomeri se smesta...mojne da mi mesas prijateljstvo i sex...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Godine: 42
Odgovor: Babojebac - 28.11.2007, 20:40

Ne volem starije od sebe, do sada sam mogao tolerisati samo jednu godinu...
U starijim zenama obicno izazovem materinski inkstinkt (bljak).
Privlacim uglavnom puno mladje. Najvise me vole one od 35 pa do 25 a ponekad i ...

Nego, ove danasnje mlade su skroz oslobodjene predrasuda...
Kuda ide ovaj svet?

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#13 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Babojebac - 02.12.2007, 00:25

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
Ti ides u obdaniste?
...idem......ima dobrih vaspitačica...

...a posle svratim i do osnovne škole......da vidim učiteljice...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#14 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
Odgovor: Babojebac - 02.12.2007, 00:37

I babe se 'ebu kao i dede,kada postanes deda uverices se i sam,a da ima baba i u 48 sa boljom kozom,bez strija,bez celulita od mnogih sa 24 ima samo treba naleteti...A nisam nesto petljao sa starijima..za 43 godine zivota imao sam jednu moje godiste i jednu stariju od mene 5 godina i nista nikada vise,cak imam problema i sa ovima od 30-35,jer su one navikle na masne direktore i slicne...Kada sam se razvodio rekoh sebi , pa Nebojsa zena ti najstarije zensko bice sa kojim si polno opstio,a tada je ona imala 37

Sto kaze cuveni automehanicar i autolimar.. e deco , deco , pa noge su uvek iza , skoro da ih nikada ne gledas kada je neko pred njim zapoceo diskusiju o zenskim nogama jednom prilikom i to davno kada sam i ja mali bio....naravoucenije: sve je to isti q... ili rupa je rupa...kada rezimiras iskreno mozda i do tako surove istine dodjes

Poruku je izmenio Mish, 02.12.2007 u 04:07. Razlog: Caps Lock

staro
  (#15 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Babojebac - 03.12.2007, 08:47

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
I babe se 'ebu kao i dede,kada postanes deda uverices se i sam,a da ima baba i u 48 sa boljom kozom,bez strija,bez celulita od mnogih sa 24 ima samo treba naleteti...A nisam nesto petljao sa starijima..za 43 godine zivota imao sam jednu moje godiste i jednu stariju od mene 5 godina i nista nikada vise,cak imam problema i sa ovima od 30-35,jer su one navikle na masne direktore i slicne...Kada sam se razvodio rekoh sebi , pa Nebojsa zena ti najstarije zensko bice sa kojim si polno opstio,a tada je ona imala 37

Sto kaze cuveni automehanicar i autolimar.. e deco , deco , pa noge su uvek iza , skoro da ih nikada ne gledas kada je neko pred njim zapoceo diskusiju o zenskim nogama jednom prilikom i to davno kada sam i ja mali bio....naravoucenije: sve je to isti q... ili rupa je rupa...kada rezimiras iskreno mozda i do tako surove istine dodjes
...brate Nebojsa...uloguje ti se tarzan juce na onaj nas sajt,kada tamo...da ne verujes...48 godina...trazi mladjeg muskarca,iskljucivo zbog sexa...
...odmah ti ja krenem na inbox...kaze ona,daj mi tvoj kratki CV...
...kada je sretnem,pricacu ti kako je bilo...tj,da li ima istine u prici cuvenog auto mehanicara...ili ti...rupa je rupa...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#16 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
Odgovor: Babojebac - 03.12.2007, 16:14

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...brate Nebojsa...uloguje ti se tarzan juce na onaj nas sajt,kada tamo...da ne verujes...48 godina...trazi mladjeg muskarca,iskljucivo zbog sexa...
...odmah ti ja krenem na inbox...kaze ona,daj mi tvoj kratki CV...
...kada je sretnem,pricacu ti kako je bilo...tj,da li ima istine u prici cuvenog auto mehanicara...ili ti...rupa je rupa...
Jesi joj bar rekao da kratki ne mozes da joj das i da hoces i pored najbolje volje

Boze kolega kakvih zena ima postenih u tim godinama...

Mislim ona je samo rekla da trazi isto sto i sve ostale,ali ove druge upotrebljavaju druge termine,valjda su elokventnije...sta bude bice;zabavu;prijateljstvo...

Cim forsira sex sumnjam da je za bacanje... Zelja je cesto vaznija od tehnickih performansi modela...

staro
  (#17 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Babojebac - 06.12.2007, 01:23

...babojebci...a????....

...oće to kad čovek zađe u godine, oće.....

....sram vas bilo.....babunska sorto.....

staro
  (#18 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
Odgovor: Babojebac - 09.12.2007, 10:29

Uvek sam vise voleo starije. Sa njima znas na cemu si odmah, a i znanje znaju. Ove mladje pojma nemaju. Sad kad sam ostario volim da pricam da volim mladje. Starije preporucujem. Glupo mi samo vise da ih jurim, duboko su.

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#19 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 01:46
Pol: Žensko
Odgovor: Babojebac - 09.12.2007, 11:25

Samo da mi razjasnite... Je li babojebac svako ko je bio sa devojkom/ženom starijom od sebe, pri čemu je nebitno kolika je razlika u godinama (da li je u pitanju šest meseci, godina, dve, tri, pet ili deset)? Šta se tačno smatra "babom"? Da li je bitna samo razlika u godinama (i kolika je minimalna potrebna)? Ili se traži samo da je dotična dama prešla određeni broj godina? Ili spoj ova dva?

staro
  (#20 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Babojebac - 09.12.2007, 19:18

Citat:
veverica kaže: Pogledaj poruku
Samo da mi razjasnite... Je li babojebac svako ko je bio sa devojkom/ženom starijom od sebe, pri čemu je nebitno kolika je razlika u godinama (da li je u pitanju šest meseci, godina, dve, tri, pet ili deset)? Šta se tačn