|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Babojebac |
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Babojebac -
28.11.2007, 20:40
Ne volem starije od sebe, do sada sam mogao tolerisati samo jednu godinu...
U starijim zenama obicno izazovem materinski inkstinkt (bljak). Privlacim uglavnom puno mladje. Najvise me vole one od 35 pa do 25 a ponekad i ...Nego, ove danasnje mlade su skroz oslobodjene predrasuda... Kuda ide ovaj svet? ![]() ![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
odžačar grla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
|
02.12.2007, 00:25
...idem...
...ima dobrih vaspitačica... ...a posle svratim i do osnovne škole... ...da vidim učiteljice... ![]() ![]() ...oklone...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
|
02.12.2007, 00:37
I babe se 'ebu kao i dede,kada postanes deda uverices se i sam,a da ima baba i u 48 sa boljom kozom,bez strija,bez celulita od mnogih sa 24 ima samo treba naleteti...A nisam nesto petljao sa starijima..za 43 godine zivota imao sam jednu moje godiste i jednu stariju od mene 5 godina i nista nikada vise,cak imam problema i sa ovima od 30-35,jer su one navikle na masne direktore i slicne...Kada sam se razvodio rekoh sebi , pa Nebojsa zena ti najstarije zensko bice sa kojim si polno opstio,a tada je ona imala 37
Sto kaze cuveni automehanicar i autolimar.. e deco , deco , pa noge su uvek iza , skoro da ih nikada ne gledas kada je neko pred njim zapoceo diskusiju o zenskim nogama jednom prilikom i to davno kada sam i ja mali bio....naravoucenije: sve je to isti q... ili rupa je rupa...kada rezimiras iskreno mozda i do tako surove istine dodjes |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
|
03.12.2007, 08:47
Citat:
![]() ...odmah ti ja krenem na inbox...kaze ona,daj mi tvoj kratki CV... ![]() ...kada je sretnem,pricacu ti kako je bilo...tj,da li ima istine u prici cuvenog auto mehanicara...ili ti...rupa je rupa... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
|
03.12.2007, 16:14
Citat:
![]() Boze kolega kakvih zena ima postenih u tim godinama... ![]() Mislim ona je samo rekla da trazi isto sto i sve ostale,ali ove druge upotrebljavaju druge termine,valjda su elokventnije...sta bude bice;zabavu;prijateljstvo... ![]() Cim forsira sex sumnjam da je za bacanje... Zelja je cesto vaznija od tehnickih performansi modela...![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
|
09.12.2007, 10:29
Uvek sam vise voleo starije. Sa njima znas na cemu si odmah, a i znanje znaju. Ove mladje pojma nemaju. Sad kad sam ostario volim da pricam da volim mladje. Starije preporucujem. Glupo mi samo vise da ih jurim, duboko su.
|
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 01:46
Pol: Žensko
|
09.12.2007, 11:25
Samo da mi razjasnite... Je li babojebac svako ko je bio sa devojkom/ženom starijom od sebe, pri čemu je nebitno kolika je razlika u godinama (da li je u pitanju šest meseci, godina, dve, tri, pet ili deset)? Šta se tačno smatra "babom"? Da li je bitna samo razlika u godinama (i kolika je minimalna potrebna)? Ili se traži samo da je dotična dama prešla određeni broj godina? Ili spoj ova dva?
![]() ![]() |
|
|
|