|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: durex play |
|
Odgovor: durex play |
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Pol: Muško
|
Odgovor: durex play -
13.02.2008, 10:46
Još mi to treba da stavim,pa da se obesim... ne bi me nijedna htela ili smela...
Jbt od nežnih ženskih ručica... šakica... prirodnog pulsiranja... da prelazim na vibracije... Pa vibriram i bez akumulatora i prstenova,a za džabe... ko misli da će s tim da obogati sex njemu fali i hemijskih sredstava,a i mehanike... Čuj još i kondom ne smeta... nije moj qrac američki vojnik sa satelitskom navigacijom u iračkoj pustinji... Jbg kad zanemoćaš počneš u sve da veruješ... kao ovi što kad se poboljevaju počinju naprasno da veruju u Boga i sve svece sveta,a iz crkve ne izbivaju... e isto je to... Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > durex play |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Đorđe Balašević | SQUAW | Domaći spotovi i tekstovi | 190 | 22.08.2008 22:14 |
| Bob Marley | nattydread | Strani spotovi i tekstovi | 76 | 06.02.2008 15:39 |
| Barry White | DBlica | Strani spotovi i tekstovi | 16 | 07.01.2008 19:25 |
| Play By Email igre... | Galahad | Igre | 3 | 11.11.2007 00:22 |
| I can play with this all day long :) | HLEBmaster | Funny links | 9 | 17.01.2007 22:05 |