|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zena moze odglumiti orgazam - Muskarac celu vezu |
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 03:55
Pol: Muško
|
Odgovor: Zena moze odglumiti orgazam - Muskarac celu vezu -
08.10.2007, 17:15
Zena moze odglumiti orgazam - Muskarac celu vezu
pretpostavimo da je to tačnou šta ne sumnjam... ima nas svakakvih dal' zbog karijere, dal' zbog novca, osvete, ucene, ili nečeg petog samo mi jedna stvar nije jasna: Zašto je donet zaključak da i žena ne može odglumiti celu vezu. Posle ovakve izjave... ja se u svakom slučaju moram zamisliti za Sharon Stone, dal' je baš predraga i predobra, ili je možda citat izvučen iz konteksta u nekom od časopisa žute štampe. Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Pol: Žensko
Godine: 28
|
08.10.2007, 17:54
Citat:
..ko je doneo zakljucak? e to ja nisam razumela ....niko nije rekao da ne moze zena odglumiti celu vezu ....ima svakakvih zena a i muskaraca ....slucajno sam na ovo naletela pa me je zanimalo sta vi mislite ....malo bi mi bilo smesno da je naslov teme obrnut ..Citat:
..ona je meni bas takva - predraga i predobra.. ..ali ako je stvarno izaslo iz njenih usta onda jbga ....evo ti pa procitaj ..Citat:
Citat:
..bravo .. |
||||
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 03:55
Pol: Muško
|
08.10.2007, 21:39
Citat:
Tačno... niko nije rekao, nego je neko namerno prećutao pod pisac nisam mislio na tebe Crazyproblem je što se činjenica "žena može odglumiti orgazam" opravdava rečenicom: "Muškarci, međutim, mogu odglumiti cijelu vezu." Ja stvarno ne znam, dal' sam ja ovde jedini koji razume šta je "pisac" hteo da kaže ovom rečenicom ![]() Citat:
malo bi bilo i nemoguće ![]() ![]() ![]() osim ako nije u pitanju scena iz prijatelja, sa Kortni Koks i Metju Perijem ![]() Citat:
fala al' ipak ne bih, i pored njenih reči, ako već moram radije bih nju, nikako njega ![]() |
|||
|
|
|
|
|
...limiT_
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Pol: Žensko
Godine: 33
|
09.10.2007, 00:09
Citat:
Sto bi glumila ako mi nije lepo prestanem i kraj... ne mogu da dobijem ono što želim ako to i ne kažem,zar ne?Pa ne glumi ona njemu,svašta...nego sebi ![]() Nikad ne bih zalila te muškarce,nego naprotiv baš te žene što glumataju ![]() A to za muškarce i glumu u vezi ...ja to ne zovem veza kad se glumata ![]() |
|
|
|
|