|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame |
|
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame |
|
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame |
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame -
06.10.2007, 20:05
Citat:
...to se onda oseti bez reči...![]()
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:09
Pol: Žensko
|
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame -
06.10.2007, 20:11
@Lav
Naravno, slažem se. Ali kad već ima nerazumevanja i kad ona ne razume njegovo odbijanje, zar nije bolje igrati otvorenih karata i objasniti? U tom slučaju, niti će se ona osetiti nepoželjnom i nedovoljno bitnom u njegovom životu, niti će njemu biti povređena sujeta. A i to je put za (ponovno) uspostavljanje bliskosti i razumevanja. |
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Pol: Muško
Godine: 37
|
06.10.2007, 20:14
@od lava mišu...
...(od srca )...kad ima ne razumevanja...onda je vreme da se krene dalje...od crtanja i objašnjavanja nema koristi... ...to je sve produžetak agonije ili sve dublje propadanje u mulj koji ta veza nosi sa sobom...![]()
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
|
06.10.2007, 20:21
Pa sad muskarac je obicno uvek spreman za sex ali ne i za vezu...
U vezi svakako da moze da se desi bilo kome da nije uvek raspolozen za sex i to je sasvim normalno ali ako na samom pocetku veze ili posle par sastanaka ona pozeli sex a on nece tu nesto smrdi...Ocekuje se neko realno objasnjenje a u slucaju da ono izostane pomislila bih da ga ne privlacim,da sam mu frend i zavrsila bih tu ''ljubavnu '' pricu... Nisam tip koji ceka celu vecnost na nekoga kad ima toliko ''riba u moru'' ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:30
Godine: 34
|
Citat:
... Sex se ne nudi, niti daje - sex se dešava ili ne dešava.Citat:
Citat:
... Zar sve to nije individualno, kako kod žena - tako i kod muškaraca... Citat:
. Citat:
... Ako '' baraba '' ima stila... Citat:
Citat:
![]() Citat:
... Čekaj.. Prvi put... Treći... sa osobom do koje mi je stalo - svaki put će da bude kao da je prvi i poslednji ( ifjunouvatajmin) ... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
||||||||
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:09
|
06.10.2007, 20:48
Meni se upravo ovo desilo. Značila sam mu mnogo više i čekao je da u meni probudi one emocije koje je očekivao. I nije hteo da se zadovolji kašičicama ljubavi uz seks. Ali je bio dovoljno muško i to rekao. I čekao me.
|
|
|
|