VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame
staro
  (#21 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 11.10.2007, 21:20

n e m a !
mislim ima, ali onda nije to maj kajnd of gaj

huh..aj sad zaobiljski...
ima on pravo da odbije...ima i ona pravo da odbije...ali svako od odbijenih, a odbijam da prihvatim podelu na odbijenog i odbijenu, će se debelo zamisliti da krene opet u opciji ista meta, isto odstojanje...i puca u prazno!
isključujem one nesretne i debelo ugoržene (oba pola) koji lagano ulaze u zonu manijakalnog proganjanja pa pucaju kao mutavi dok nešto ne nabodu

tako da...nisam sigurna da bih i drugi put ja naskočila prva... teško...
ako jednom odbiješ, onda drugi put navali...al nemoj da čekaš da te opet napadaju
valjda...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Poruku je izmenio SansRomantic, 11.10.2007 u 21:21. Razlog: zaboravila smajlije grrrr

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame
staro
  (#22 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 12.10.2007, 00:15

Nespremnost za takvu vezu uticaj mogu imati razni faktori; brak,postojeća trajna veza sa drugom osobom, razlika u godinama, rizik da se "zaludi", protiv svoje volje a povučen trenutnom čulnošću, itd..., znači sve što je trenutno izvan okvira fer-pleja u ljubavi(ili kako to mnogi kažu vernosti). Na taj način se ispunjava poštovanje prema osobi sa kojom ste. Ali ako su osobe slobodne i imaju obostranu želju, samo ludi muškarac treba da odbije tako lep događaj.
Ja rizikovah i odgovorih, mada je pitanje za dame, ali s'obzirom na godine oprostit će te mi.?
U braku sam imamo raznih izazova takve prirode, ali sam se trudio da ih izbegnem na jedan lep način, bez uvrede, a opet plašeći se sebe a ne osobe koja me je privlačila. Privlačnost nije što i ljubav, ali je prva stepenica za ljubav, ili razočarenje!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#23 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:12
Godine: 31
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 06.12.2007, 23:03

...ima pravo...samo ne znam da li takvi postoje?

staro
  (#24 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:36
Godine: 29
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 09.12.2007, 10:09

naravno da i muskarac ima pravo da bude nespreman za sexualnu vezu samo sto su jako retki primerci koji su toliko promisljeni po pitanju sexa

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex > Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Ko želi da bude Milioner? Necromancer Igre bez granica 113 01.10.2008 18:44