VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame
staro
  (#11 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 04.09.2008 14:48
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 06.10.2007, 22:02

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Da ne citiram sve redom, u hipotetickom (ili mozda i dozivljenom) pitanju ne odbija muskarac, vec zena, zato jer je muskarac razmisljao vise od jedne minute da li da je povali ili ne.

Posle toga je ona zatvorila dalje sanse za priblizavanje i izgradjivanje veze i veza je zauvek ostala na nivou poznanstva (dobrog a kasnije labavijeg). Mislim da bi posle neocekivanog preokreta ponasanja zene bilo pateticno sa strane muskarca da se pocinje da se objasnjava...
hmm ne kuzim sasvim... kako drugacije mozes razumijeti tako nesto? primjer banalne komunikacije:
ona: mazi se, krene nesto petljat ...ljubi ga bla, bla, truc, truc...
on: ne, ja nebi
ona: ??? o.k. ( on me ne smatra privlacnom)

ili

ona: mazi se, krene nesto petljat ...ljubi ga
on: slusaj, stalo mi je do tebe ali ne mislim da je ovo pravi trenutak za to. volio bih da te bolje upoznam...npr...bla, bla truc, truc...

Na koji nacin tu zena odbija?

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 21:16
Pol: Muško
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 06.10.2007, 22:10

ona: mislim da bi zelela da vodim ljubav sa tobom
on: iznenadjen (nije se nadao ozbiljnoj vezi), razmislja...
ona: znas ja uvek pitam samo jednom...

KRAJ

nisam legenda

staro
  (#13 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 06.10.2007, 22:15

Citat:
ona: mislim da bi zelela da vodim ljubav sa tobom
on: iznenadjen (nije se nadao ozbiljnoj vezi), razmislja...
ona: znas ja uvek pitam samo jednom...

KRAJ
ovo je vise slicno odgovoru nekog muskarca nego jedne zene . sresti zenu koja ce pitati za sex (neka me muski clanovi foruma isprave ako nije tako) ravno je otprilike muskarcima koji ce se iz dosade pocet bavit heklanjem

staro
  (#14 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 06.10.2007, 22:21

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
ovo je vise slicno odgovoru nekog muskarca nego jedne zene . sresti zenu koja ce pitati za sex (neka me muski clanovi foruma isprave ako nije tako) ravno je otprilike muskarcima koji ce se iz dosade pocet bavit heklanjem
Eh, ima i jednog i drugog...
Mada nije bas pravilo...

Nastavnica srpskog me terala da heklam na slobodnoj aktivnosti!
AAaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

nisam legenda

staro
  (#15 (permalink))
Savannah
Divlji badem

Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 06.10.2007, 22:31

Citat:

Nastavnica srpskog me terala da heklam na slobodnoj aktivnosti!
AAaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
E onda su mi neke stvari jasnije ... Sorry biter, ali ako kao zensko moram pitat da bih dobila one stvari onda mora da sam dva metra i sedamdeset, brkata i bez prednjih zuba ili se prezivam mancic. ako zensko hoce sex dovoljan je pogled, dodir ili samo osmijeh nema tu puno "das - nedas".

staro
  (#16 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 07.10.2007, 13:24

Mislim sto nebi imao pravo pa i smo ljudi a ne masine

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#17 (permalink))
biterlemon
Legenda

Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 07.10.2007, 15:55

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
E onda su mi neke stvari jasnije ... Sorry biter, ali ako kao zensko moram pitat da bih dobila one stvari onda mora da sam dva metra i sedamdeset, brkata i bez prednjih zuba ili se prezivam mancic. ako zensko hoce sex dovoljan je pogled, dodir ili samo osmijeh nema tu puno "das - nedas".
Mislim da ti nije nista jasno, a da mozes dobiti sve sto pozelis, mogu poverovati.
Ima takvih zena, kao i muskaraca....

Ali tema ne govori o tome...

A ja cenim zene koje kazu sta zele!

nisam legenda

staro
  (#18 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:07
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 07.10.2007, 17:05

Citat:
A ja cenim zene koje kazu sta zele!
I ja muškarce koji kažu zašto žele i zašto ne žele.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#19 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Odgovor: Ima li muškarac pravo da bude nespreman za seksualnu vezu? - Pitanje za dame - 07.10.2007, 17:27

Naravno da ima pravo...
Nikad mi se zaista nije desilo da sam se osećala "odbačenom" ili nepoželjnom...i ne mislim da bih se tako osetila da me je partner "eskivirao" par puta...Pitanje je samo načina na koji bi on to uradio...

staro
  (#20 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile