|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sex i Igra |
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Sex i Igra -
15.04.2008, 01:22
jedino vas dve,da vas isprskam.... sve ostalo otpada,iskompleksiraju se ortaci,a i nece niko da me deli i kada ja hocu...
hoces probati jos koji put posto to vec nije posebno nesto bilo,tek da ne umres u zabludi...? |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
15.04.2008, 01:24
hocu sigurno, s obzirom da se prvi put nije zgadilo, samo je ocekivani efekat izostao
![]() koliko si imao partnerki? Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
|
15.04.2008, 01:30
Ne onoliko koliko bi pomislila da me upoznas... kvantitet ne znaci kavalitet... kao i za sve drugo u zivotu ili se rodis ili ne... vise od ovih sto se hvale svakako,ali sto je nekom mnogo nekom nije,sve je relativno... mislim da vise zavisi koga sam ili koga si,od pukih brojeva...
Koliko je bio stariji od tebe najstariji do sada u tvojoj ociglednoj kratkoj karijeri ? |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
15.04.2008, 01:33
13 godina..
![]() znaci, ako je kvalitet, ne kvantitet.. onda velicina nije bitna? ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|