VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Muški orgazam
staro
  (#1 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Pol: Muško
Godine: 38
Muški orgazam - 27.09.2007, 21:13

...elem...ja cu prvi poceti...ocekujem nastavak od ostalih...
......upravo sam se setio...bese to davno...imao sam neku ribu,kod koje sam cesto odlazio na gajbu...fenomenalan sex...i znojimo se mi,menjamo poze,stenjemo,dahcemo,deremo se k'o mrsave svinje...spremam se da ejakuliram(3 put ) i u jednom trenutku osetim njen prs' u mom dupencetu... ...i tog trenutka...explozija...cunami...krecim po celoj sobi...nevidjeno do jaja...nisam je ni pitao posle odakle joj ta ideja...nije bilo potrebe...experiment uspeo...
...da nisam derpe?Mislim...prs' u goozu...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: ...Istinite price...
staro
  (#2 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 12.10.2008 10:37
Godine: 35
Odgovor: ...Istinite price... - 27.09.2007, 21:22

...eeee,znaci tako je nastao izraz: "dobri na prs' u goozu"

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: ...Istinite price... - 27.09.2007, 21:34

Nisi derpe samo si probao ovo:

Citat:
Da, gospodo, i vi imate G tačku. Prilično je teško da je pronađete sami, budući da se nalazi iza rektuma, ali oni među vama koji su dovoljno gipki i hrabri treba da probaju sledeće: lezite na leđa podvijenih kolena sa stopalima na podu (ako ovaj položaj ne dovede do rezultata, privucite kolena grudima).
Koristeći veću količinu lubrikanta gurnite palac i pritisnite prednji zid rektuma. Mnogo je lakše ako je neko drugi potraži umesto vas. Zauzmite isti položaj, a neka vaš partner gurne prst premazan lubrikantom opipavajući prednji zid rektuma, sve dok ne napipa nešto poput lešnika.
Bingo! Sad počnite čvrsto da masirate nadole. Mnogi muškarci tvrde da su orgazmi postignuti stimulacijom G tačke snažniji i da, umesto ejakulacije u mlazovima, dovode do kontinualnog mlaza. Zato operite ruke, nanesite lubrikant i bacite se na posao. Uvek je dobro još jednom oprati ruke ako su bile u dodiru s rektumom, zato što kasnije možete preneti bakterije na druge delove svog ili partnerovog tela. Ne budite sramežljivi - vredi isprobati a može vam promeniti seksualni život!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 12.10.2008 10:37
Godine: 35
Odgovor: ...Istinite price... - 27.09.2007, 21:49

...uvek sam voleo Indijance,a sad shvatam i zasto...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#5 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: ...Istinite price... - 28.09.2007, 15:28

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
sve dok ne napipa nešto poput lešnika.
Da ne bude to poput brabonjka?

p.s.
Ako ikada postanem peder, to će biti zbog ove indijanke.

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Godine: 33
Odgovor: ...Istinite price... - 28.09.2007, 15:51

Citat:
TROPRSTI kaže: Pogledaj poruku
Da ne bude to poput brabonjka?

p.s.
Ako ikada postanem peder, to će biti zbog ove indijanke.
Nemoj zbog mene, ja samo citirah

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor: Muški orgazam
staro
  (#7 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:57
Godine: 42
Odgovor: Muški orgazam - 31.10.2007, 05:18

"G" taçka ... kakva g... tj. sranje

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#8 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: Muški orgazam - 15.11.2007, 11:23

Još uvek mi je najača G tačka - zadovoljna žena.
Svako svršavanje sa nezadovoljnom partnerkom je

staro
  (#9 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Muški orgazam - 17.11.2007, 22:37

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...elem...ja cu prvi poceti...ocekujem nastavak od ostalih...
......upravo sam se setio...bese to davno...imao sam neku ribu,kod koje sam cesto odlazio na gajbu...fenomenalan sex...i znojimo se mi,menjamo poze,stenjemo,dahcemo,deremo se k'o mrsave svinje...spremam se da ejakuliram(3 put ) i u jednom trenutku osetim njen prs' u mom dupencetu... ...i tog trenutka...explozija...cunami...krecim po celoj sobi...nevidjeno do jaja...nisam je ni pitao posle odakle joj ta ideja...nije bilo potrebe...experiment uspeo...
...da nisam derpe?Mislim...prs' u goozu...

ubedjena sam da jesi....
a delovao si kao fin covek........covek nikad ne bi rekao....
kazes,prst u guzu? bas cu da probam....mozda i jas postanem derpe....

staro
  (#10 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
Odgovor: Muški orgazam - 18.11.2007, 10:35

To je obična masaža prostate, koja pojačava stimulaciju..
'Derpe'..

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

Odgovor