VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zašto kažeš ljubav...
staro
  (#1 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Zašto kažeš ljubav... - 06.10.2006, 19:10

...a misliš na sex?

Svi smo bili (ili smo bar mislili da jesmo) u situaciji da nam osoba suprotnog (ili istog ) pola prosipa priče o ljubavi, nežnosti i pažnji...a da negde duboko osećamo i znamo da je generalno zainteresovana prvenstveno da nas odvuče u krevet...

Daklem...vaša iskustva?
Jeste li koristili navedeni princip?
Jeste li bili predmet primene navedenog principa?

I naravno, da li su muškarci skloniji da ga koriste?

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zašto kažeš ljubav...
staro
  (#2 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 19:42
Pol: Muško
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 06.10.2006, 23:23

mislim da to nije princip vec nacin dolazenja do zeljene stvari neko to radi kupovinom cveca(prefinjeni),neko izlivima neznosti(lukavi) a neko direktno(sirovi),svi smo isti u pitanju je samo stil!

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 06.10.2006, 23:49

U suštini svi imamo prvo sexualne porive... a šta je ljubav na prvi pogled, ako ne to? U prirodi nam je... Mada razumem šta si htela da kažeš žeMska... Al' ne bi ja generalno osuđivala samo muške kao sklonije tome... mogli bi i oni komotno da prevedu to u "Zašto kažeš ljubav, a misliš na keš?" a da se odnosi na žene... kao sklonije toj varijanti

Nikada se nisam osetila iskorišćeno, pa ne mogu da kažem da sam bila predmet navedenog principa ili smo samo želeli isto...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 07.10.2006, 01:39

Možda je u pitanju samo jednostavni zaštitni mehanizam da bismo sami pred sobom opravdali svoje animalističke porive.
Postoje nepopravljivi idealisti koji zato "prosipaju priče o ljubavi" jer žele da budu pozitivci u jeftinoj seriji zvanoj život ali postoje i nepopravljivi negativci koji znaju da će neko uvek nasesti na "prosipanje".
Sve je to samo šou biznis.
Kada naleti prava ljubav onda leti perje i bez monologa

staro
  (#5 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 07.10.2006, 03:28

Kada sam voljena, ne mora to da mi kaže, već pokaže. To znači, između ostalog, da je pažljiv i nežan. I tada, dakle kada volim i kada sam voljena, ne mora ništa da mi priča, oboje ćemo misliti i na seks i na ljubav.
Kada nisam sigurna u njegova osećanja, ma šta mi pričao i na ma šta mislio, ja ću kada on priča o ljubavi misliti da me samo (malo) laže da bi prikrio da misli seks. A biće ga samo ako i ja mislim (i često skrivam, ali ne pod maskom ljubavi) na isto.
I pristalica sam one devize: Nazovimo stvari pravim imenom.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#6 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 08.10.2006, 00:34

Ne treba odvajati muskarce i devojke po ovom pitanju. Ja znam devojke koje isto "kazu ljubav a misle na sex" i to je normalno.

Sex je jednostavno ljudska potreba kao sto su glad i zedj. Instinkt. I ja sam imala izlete tipa: "Treba mi sex i nista vise. "

nekako je lakse reci Hoces ljubav? nego Hoces sex?

goldie

staro
  (#7 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 08.10.2006, 09:19

goldie veli:
Citat:
nekako je lakse reci Hoces ljubav? nego Hoces sex?

Pa... stvarno malo sirovo i medicinski zvuči .

U mom braku se koristi fraza " Treba mi prva pomoć "

staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 09.10.2006, 14:26

Citat:
SQUAW kaže:
Mada razumem šta si htela da kažeš žeMska...

Nikada se nisam osetila iskorišćeno
Upravo na to sam mislila..da li ste se ikada našli u situaciji da se osećate iskorišćeno...ili bar u pokušaju...

Naravno da prvo reaguje hemija, pa tek naknadno prorade duboko moralne vrednosti kojima tepamo "bitno mi je kakav je iznutra..."
Međutim..ima onih situacija kada ništa konkretno ne govori u njegovom ponašanju da je zainteresovan samo i jedino za gužvanje posteljine.
Čak šta više, prosipa priče o razumevanju i slično, a duboko negde ti osećaš da se on sa tobom samo igra odnosno da je pozadina priče sasvim sasvim drugačija...
I onda se pitaš...Zašto čovek lepo ne kaže šta zaista hoće?
Zar ne bi bilo poštenije, prvenstveno prema sebi, a tek onda i prema meni?

Jer kako reče Mish:
Nazovimo stvari pravim imenom!

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#9 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 09.10.2006, 19:21

Citat:
SansRomantic kaže:
Čak šta više, prosipa priče o razumevanju i slično, a duboko negde ti osećaš da se on sa tobom samo igra odnosno da je pozadina priče sasvim sasvim drugačija...
I onda se pitaš...Zašto čovek lepo ne kaže šta zaista hoće?
Zar ne bi bilo poštenije, prvenstveno prema sebi, a tek onda i prema meni?
Hajde da ne krivimo samo njih. Ima i u "našim drugaricama" dobar deo krivice za ovakvo ponašanje muškaraca. Jednostavno, neće reći želim te kada žele, već će reći volim te, iako ne vole. I ako im se ne kaže volim te, čak i ako partner ne voli, ništa od seksa. I zbilja, postoji u nama neka potreba da nam se kaže volim te. Ponekad zna da prija i onda kada ne veruješ u istinitost tog iskaza.
Jednostavno, dosta žena traži da im partner laže da bi ih odvukao u krevet. I oni jednostavno nauče da lažu, ili bar da istinu malo izokrenu, sve uviju u lepi, bleštavi, šareni papir, samo da bi dospeli u situaciju da gužvaju postaljinu.
I onda se čude ako nabasaju i na one devojke/žene koje samo traže da se stvari nazovu pravim imenom.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#10 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
Odgovor: Zašto kažeš ljubav... - 10.10.2006, 01:54

Citat:
Zasto kazes ljubav... a mislis na sex?
Ja i ne kazem ljubav, a vec mislim na seks. Ponekad ga cak i odradim pre nego ista kazem

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!