VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate?
staro
  (#1 (permalink))
negotinac
Novi član
negotinac je na dobrom putu

Član od: 24.05.2008.
Poslednji login: 31.05.2008 16:12
Pol: Muško
Godine: 27
Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate? - 24.05.2008, 16:44

Ja licno nikada nisam imao zadovoljstvo da imam analni seks sa mojom devojkom jer se ona plasi a i kao to joj je fujjjj!!!! Pa me zanima sta vi mislite o tome??

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate
staro
  (#2 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 24.05.2008, 17:16

Promeni devojku!

Kad kupiš nov TV - odneseš ga kući - uključiš i vidiš da ima samo jedan kanal...
šta uradiš?
Naravno zameniš ga.

Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate
staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Godine: 42
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 24.05.2008, 17:21

1. U seksu je sve dozvoljeno sto oba partnera prihvataju.
2. Mnoge zene se plase povreda ili im je bljak.
3. Sta mislim, itd... je moja privatna stvar, ovde necu izlagati.
4. Zamalo da padnem sa stolice kada je na pvt chatu jedno poznanstvo pocelo njenim pitanjem: ``Sta mislis o analnom seksu?``
/dao sam ispravan odgovor.../

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#4 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 24.05.2008, 19:58

...obrni okreni......rupa je rupa...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#5 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 24.05.2008, 20:03

... samo što u jednu od ove dve... koje su blizu... možeš bez bojazni...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#6 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Pol: Žensko
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 24.05.2008, 23:09

Niti mislim niti upražnjavam..

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#7 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 25.05.2008, 20:51

...Bog je svakoj rupi na telu dao i funkciju...nema razloga "mešati lončiće" kad se zna šta za šta služi...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i dali ga upraznjavate - 25.05.2008, 23:47

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
...Bog je svakoj rupi na telu dao i funkciju...nema razloga "mešati lončiće" kad se zna šta za šta služi...
Pa, nemojmo odma' na nebo Bog nam dao i jezik da ližemo sladoled pa ja bez lingvistike ne merem u krevetu.

Niti mi je bljak niti se plašim, niti mislim da sise služe samo za dojenje i da ih staviš u brus, probala i ne privlači me. Druga strana ne insistira. Dakle, ne upražnjavam.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate?
staro
  (#9 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate? - 26.05.2008, 01:44

A šta bi nam gejovi rekli ondaK ???

A još da ne pišem čija su dupeta inspirativnija... Ali znaš kako... matorog kera/kuju niko dresirati i ne pokušava , kad ne probaš kad treba onda stvarno može da liči na sve samo ne na nešto poželjno , ali ne treba napisati 'ja ne bih nikada i neću ni probati' ... Neće ni koza na vašar , pa ide...

Nego nisam ni ja skoro upražnjav'o,tako me poteralo... ali ima kada se stati nije znalo... Verujete da neke svršavaju samo na analni? Verovali ili ne?

Sve od učitelja zavisi... nisam ni ja voleo matematiku u gimnaziji dok se nije profesor promenio... Glupo je insistirati,ali je lepo kada baš voli,a ružno kada se unapred ograđuje,pa kao da bi mi palo na pamet da radim nekom nešto što mu ne prija...

Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate?
staro
  (#10 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
Odgovor: Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate? - 26.05.2008, 16:52

...preformulisaću: kada je sex u pitanju ne upražnjavam "ulaz" tamo gde je po prirodi "izlaz"

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Odgovor