VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta je perverzno?
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 16:22

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Dobro zamisli da kažeš ili kad neko drugi kaže...

Voliš perverzne ribe?
Znaš kako se kaže: volim da sam sa nekim ko je meni samo 'qrva' u krevetu,a svetica i dama na ulici...

Ispadoh i perverzan,a sve moje takođe... pa da su bile dovoljno perverzne ne bih sad kuckao par meseci i zbegavao polne odnose...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 17:20

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Znaš kako se kaže: volim da sam sa nekim ko je meni samo 'qrva' u krevetu,a svetica i dama na ulici...

Ispadoh i perverzan,a sve moje takođe... pa da su bile dovoljno perverzne ne bih sad kuckao par meseci i zbegavao polne odnose...
ja rekla da si pervezan?

Odgovori mi na pitanje

Znači nisu bile dovoljno perverzne?

staro
  (#33 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 18:07

Citat:
ja rekla da si pervezan?

Odgovori mi na pitanje

Znači nisu bile dovoljno perverzne?

Bile su one koje su trajale... ove kratkoročne očito nisu dovoljno...

Ne volim stidljive definitivno,to ne mogu da lečim,a opet ni nimfomanke kojima je sa svakim ko ga ima bilo dobro tj. ni sa jednim dovoljno dobro,samo što one ne znaju da definišu same sebe,pa ni svoje prohteve niti dijagnozu....

Lako se nauči perverziji... to čuči u svakoj samo treba pomoći da iskoči...

staro
  (#34 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 18:13

To opet nije odgovor.
Što bi budio u nekom perverziju ako je perverzija nešto što nije normalno?

Smisao većine odgovora na ovoj temi je da je perverzija nešto što nije normalno tj. normalno je sve što tom paru odgovara u sexu. Kako onda perverzan sex može biti poželjan?
Zar to nije paradoks?

staro
  (#35 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 18:22

Citat:
To opet nije odgovor.
Što bi budio u nekom perverziju ako je perverzija nešto što nije normalno?

Smisao većine odgovora na ovoj temi je da je perverzija nešto što nije normalno tj. normalno je sve što tom paru odgovara u sexu. Kako onda perverzan sex može biti poželjan?
Zar to nije paradoks?
Ono što je tebi perverzno nekom nije... relativno je sve , pa i perverzija.... zato i vecina tema ovde kao i u životu ispadaju apsurdne...

Ako neka ne guta,neka druga guta i to je to... a koliko je tek gadljivih muskaraca kojima oralni sex nad vama traje par minuta,a posle pljuckaju i peru usta,a jezik četkicom za zube... otaljavaju u perverznosti...

staro
  (#36 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva

Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 18:32

Aj' kad ti tako kažeš

Oni koji opšte sa životinjama nisu perverzni jer je njima lepo ali zato ti jesi perverzan jer voliš da proguta spermu i sve one koje nisu bile dovoljno perverzne, kratko su trajale.
Relativno...m'da

staro
  (#37 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 18:49

Citat:
Aj' kad ti tako kažeš

Oni koji opšte sa životinjama nisu perverzni jer je njima lepo ali zato ti jesi perverzan jer voliš da proguta spermu i sve one koje nisu bile dovoljno perverzne, kratko su trajale.
Relativno...m'da
Gutanje sopstvene sperme je pre perfekcionizam... ne bih da dobiješ nekusno,a ako je to nekome perverzno jbg... a jeste zoosex perverzija,jer d anije venčavali bi se sa kozama i guskama...

staro
  (#38 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 19:25

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
a jeste zoosex perverzija,jer d anije venčavali bi se sa kozama i guskama...
Nebrojeno puta sam čula od oženjenih da su venčani za guskom, kozom, kravom...
Stvarno su perverzni.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#39 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Šta je perverzno? - 10.02.2008, 20:14

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Nebrojeno puta sam čula od oženjenih da su venčani za guskom, kozom, kravom...
Stvarno su perverzni.
Kao i kuco,maco,koko moja mila....

staro
  (#40 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje