|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta je perverzno? |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Šta je perverzno? -
10.02.2008, 13:35
Kažu ribe koje su probale da je sa kerovima najlepše,valjda zbog koske...
Da li da to proglasimo za normalno pošto joj je lepo da ne napišem već lepo im je ![]() A 'kaka' usta? Može da joj bude lepo koliko god hoće,ali ne znam kako bi me poteralo baš tad kad se njoj jedu govna? Kad je meni prof. knjizevnosti od 38 leta rekla da ne znam ništa pošto nisam probao žensku pišu..... e njoj mi žao što ne urinirah u usta da nema dalje,ali to je nesrećnica od koje sam pobegao,ali ne zbog perverzije već što je nedojebana i kada sam ušao u stan nije mi dala da pustim moj mp3 iz auta 'ebem je usta nenormalna... ![]() |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Pol: Žensko
Godine: 33
|
10.02.2008, 14:59
Citat:
jbga ispadne sad da sve voliš i možeš da podneseš u krevetu nije perverzija ![]() Zašto se onda perverzno spominje u pozitivnom kontekstu? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
10.02.2008, 15:30
Citat:
I perverzija je individualna i relativna... Nekom je perverzno svršiti u usta,a meni baš hrani dušu p.s. pio sam svoju iz kondoma da ne bude da nudim nesto sto smrdi,kisi i sl.,jeste toplo samo... p.s. ne pij c vitamin;ne koristi amino kiseline i anabolike ukoliko hoćeš da imaš ukusno spermu ![]() |
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 15:48
Godine: 42
|
10.02.2008, 15:32
Pa ja bash ne znam...
...ali mislim da turiti u drobilicu za meso je prilicno perverzno! ![]() ![]() ![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
10.02.2008, 15:49
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Neko to radi? ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
|
10.02.2008, 16:00
Citat:
A svršim svakoj... pa kada je mogu da joj se nagutam sokova i pojedem pi... može i ona toliko da učini za mene... e što volim da sednem na grudi,sad me podseti... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
|
10.02.2008, 16:14
Citat:
zamisli da kažeš ili kad neko drugi kaže...Voliš perverzne ribe? ![]() ![]() |
|
|
|