VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali?
staro
  (#41 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 28.08.2007, 12:39

Zmazani..

Ma joj, što god ja sad rekla, s godinama se mijenjam pa neću navest ništa sada. Što mi sada izgleda malo vjerojatno za godinu dvije neću moći bez toga.

Ali sve je moguće osim da se seksam s nekime dok smrdi

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 01.09.2007, 09:21

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Seks me ne ispunjava i zato ga ne upraznjavam.
Smatram ga perverzijom, jer je posle toga uvek bljak!

Moj izbor je vodjenje ljubavi, a u tome je dusevno spajanje bitnije od telesnog, mada samo telesno spajanje pruza u svemu tome vrhunac poverenja.
Pa prvo to je dosadno,stalno voditi ljubav...
Mislim za mene pojam ''voditi ljubav'' znaci uvek nezno,polako,duga predigra,duga penetracija i bla bla...
Sex je nesto malo zustrije,strastvenije da ne kazem divlje i svakako da mozemo imati sex sa osobom koju volimo ali to je opet samo sex a ne vodjenje ljubavi...
I ne kontam onda kako posle sexa moze nekome da bude bljak?(ne pricamo o pijanim fazama,ili za jednu noc vec o osobi do koje nam je stalo bilo da volim,zaljubljeni smo itd)

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#43 (permalink))
Obrenovac
Početnik
Obrenovac je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 17:06
Pol: Muško
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 07.09.2007, 23:51

Da li je samo sez ili vodjenje ljubavi apsolutno nije bitno.Samo da se ja ne nadjem u ulozi furundzije i sve je OK.Volim da zadovoljim i analno i oralno i vaginalno....................., a mogu i jos po nesto!!!!!!!!!!!!!!!!

staro
  (#44 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 08.09.2007, 00:18

Citat:
Obrenovac kaže: Pogledaj poruku
Da li je samo sez ili vodjenje ljubavi apsolutno nije bitno.Samo da se ja ne nadjem u ulozi furundzije i sve je OK.Volim da zadovoljim i analno i oralno i vaginalno....................., a mogu i jos po nesto!!!!!!!!!!!!!!!!
A šta još nešto? Znaš sam da se očešljaš? Ja ne razumem, stvarno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#45 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:15
Godine: 29
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 08.09.2007, 14:42

Na animal i analni, to nikako - e da , kao i na one varijante sto je goldie vec spominjala.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#46 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 08.09.2007, 14:46

...na sex sa starijim ženama, muškarcima, decom, životinjama i gumenim lutkama....

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#47 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 10.09.2007, 11:08

Na suvi sex pomirenja

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#48 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Godine: 34
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 16.09.2007, 22:03

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
kad bi mi neko predlozio da mi sisa nozne prste.. mani se covece, mozes tako gljivice da navuces
kako možeš sebi da dozvoliš da imaš gljivice???

kada sam sa nekim kome beskrajno verujem i još uz to živim s tom osobom par godina, nema toga na šta ne bih pristao. sve što poželi. i kad poželi.

"Ne znam mnogo o ženama, ali čuo sam strašne priče" Harold Pinter

staro
  (#49 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 16.09.2007, 22:07

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
kako možeš sebi da dozvoliš da imaš gljivice???
Pa vidis da ne zeli sebi da dozvoli da ima gljivice. A uostalom, mozda je zena golicljiva po stopalima jako pa joj to ne prija.

Ja ne bih nikad pristala na bichevanje. (mene da bichuju)

goldie

staro
  (#50 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Godine: 34
Odgovor: Na kakav sex ne biste nikad pristali? - 16.09.2007, 22:18

Citat:
goldie kaže: