|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: danas 17:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost -
01.11.2007, 23:22
Mislim da bi to bila jako jako losha ideja.
moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.11.2007.
Poslednji login: 08.05.2008 18:27
|
14.11.2007, 17:31
znimljiva tema...
![]() to je moguce,evo ja sam zivi dokaz ![]() Doticni gospodin R. i ja smo bili u vezi 8 meseci... Skontali smo da ne funkcionisemo kao par nikako ,a sex nam je nevidjeno fenomenalan![]() ...![]() i sto onda ne bi uzeli sta nam zivot pruza.... ![]() And the flashlights nightmares And sudden explosions |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 00:08
Godine: 24
|
14.11.2007, 18:22
Sex sa bivsima
zavisnost?!Pa mozda ne bih to nazvala zavisnoscu al' definitivno da se to desava, govorim iz iskustva Mislim da mu to dodje kao jos jednom osetiti ono sto je nekad bilo tvoje, ali i imati ono sto vise nije tvoje.. Cudna je ljudska psiha.. Sve to naravno, ako ta osoba predhodno nije izazvala neka lose osecanja.. Onda zbogom ![]() Naravno, mmislim da to ima veze i sa kvalitetom sexualnog odnosa... Ako je par imao dobar sex ali na drugim planovima im nije islo i odlucise da se razidju, onda je normalno da ce pozeleti aferu nakon veze, bez obaveza..Takodje je moguce da se sretnu na nekoj zurci, pod uticajem alkohola ponovo se pozele, ali tad ujutro obicno sledi recenica 'ovo je bila greska' ali i to se desava ![]() Ima svakakvih razloga za sex sa bivsima, ali cinjenica je da se to desava, mozda i cesce nego sto to zelimo ![]() ali se desi posle bude ali sta je tu je.. sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
14.11.2007, 19:09
...priznajem da sam zavistan od...igranja fudbala,ispijanja prepodnevnog espresa i citanja novina,ispijanja piva sa drugarima i slusanja rock'n'roll-a,cigareta i hashisha,lepih zena...ali sex sa bivsom?Nece ta "bolest" na mene...ne,ne...
![]()
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 00:43
Godine: 42
|
28.11.2007, 20:23
generalno,mogla bih da imam seks sa bilo kojim bivsim...seks je bio uvek okej,i nije on rasturio vezu nego moja ili njegova ocekivanja....
e sad,drugo je pitanje da li i praktikujem seks sa bivsim ne i opet,ne zato sto mi je to bljak nego eto,nisam u prilici...ne srecemo se..... |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 04.09.2008 14:48
Godine: 31
|
28.11.2007, 20:23
Citat:
![]() probao sam jednom davno divlji badem... |
|
|
|