VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost
staro
  (#11 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 26.08.2007, 00:08

sex sa bivsim se desio samo jednom... trebalo je da postane bivsi i da se ponovi to jedno vece.. da bih skontala zasto je bivsi

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 01:04
Pol: Muško
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 26.08.2007, 00:20

Pa, moze cak i da bude sladje.......

Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego momentima koji nam oduzimaju dah!!!

staro
  (#13 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 26.08.2007, 18:42

ne bih se kresnula sa nijednim bivsim, nema sanse. uopste me ne privlace takve stvari. jednom sam probala, bolje da nisam. sa krepanom ribom bih vise uzivala, mislim...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#14 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 29.08.2007, 18:43

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
...jednom sam probala, bolje da nisam. sa krepanom ribom bih vise uzivala, mislim...

a pazi kad je još sex u toku veze bio 10+

imam jedan takav slučaj u neposrednoj blizini...svaki bivši je predmet želje dok je sa sadašnjim, a kad i on postane bivši dobija mogućnost free ride-a s vremena na vreme...
slučaj za kliničkog psihologa

elem, mene ti bivši ama uopšte ne interesuju u tom pogledu...
valjda mi se do sada dešavalo da se tokom veze, kako ona ide na dole i kvalitet sexa opada dramatično...pa ga ima sve manje...i manje...pa završimo tako što pre raskida i meseca dana nismo gužvali posteljinu...

za čim onda da žudim kada više nismo zajedno

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Poruku je izmenio SansRomantic, 29.08.2007 u 18:44. Razlog: silna slova izgutala..ccc

Odgovor: Seks sa biv?ima je ovisnost
staro
  (#15 (permalink))
Neptun70
Novi član
Neptun70 je na dobrom putu

Član od: 19.08.2007.
Poslednji login: 18.09.2007 19:12
Godine: 38
Odgovor: Seks sa biv?ima je ovisnost - 30.08.2007, 14:05

Sve pise u mom potpisu...ako je sex dobar,zasto da ne,pa i sa bivsom!

Upoznaj hiljadu zena,ljubi stotine,budi sa deset,voli samo jednu...

staro
  (#16 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 00:04
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 30.08.2007, 14:13

Драги моји, док год упражњавате секс са њим/њом, он/она није бивши/бивша...

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Godine: 33
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 30.08.2007, 17:16

Probala jednom, ni sama ne znam zašto. Možda sam htela da oživim nešto što je umrlo, al' nije mi se svidelo. Trajalo je 7 dana, eto koliko sam ovisna. A da ih volim sve na gomilici i dalje, volim ih to mi je neka zaključana, samo moja fiokica koju ponekad volim da otvorim i pretresem u mislima, samo to, ništa više.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#18 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 30.08.2007, 17:26

Нисам имао ту част, моје бивше ме обилазе у широком луку, праве се да ме не виде, не поздрављају ме, наравно под условом да се нису одселиле у иностранство.
А и не треба се у то упуштати, ништа ружније од мушкарца који моли за орални секс и не добије...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#19 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 30.08.2007, 17:31

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Нисам имао ту част, моје бивше ме обилазе у широком луку, праве се да ме не виде, не поздрављају ме, наравно под условом да се нису одселиле у иностранство.
А и не треба се у то упуштати, ништа ружније од мушкарца који моли за орални секс и не добије...

Ne svidja mi se naslov,nekako ga ne povezujem sa recju bivsi...
Neko moze biti ovistan o sexu a o sexu sa bas bivsima tesko,moze samo da jos uvek bude zaljubljen u tog nekoga pa da se svakom vraca(slucaj zena) ili da je zagorio pa (ko sto Propeler navede) rovari po imeniku necel se koja smilovat i svratit na ''kafu''...

Jednom se desilo,bilo extra ali ok,ja sam uvek van svih statistika

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#20 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:44
Godine: 37
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost - 30.08.2007, 20:01

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku

Jednom se desilo,bilo extra ali ok,ja sam uvek van svih statistika

...što ne znači da si postala zavisnik...

...dešavali su se povratci na staro ali nisu nikad izašli na bolje nego u prethodnoj verziji priče...sex je bio na "nivo"...ali sve ostalo zbog čega se veza pretvorila u bivšu vezu je uvek bilo još gore...