|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost |
|
|
|
|
Odgovor: Seks sa biv?ima je ovisnost |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 19.08.2007.
Poslednji login: 18.09.2007 19:12
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Seks sa biv?ima je ovisnost -
30.08.2007, 14:05
Sve pise u mom potpisu...ako je sex dobar,zasto da ne,pa i sa bivsom!
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Seks sa bivšima je ovisnost -
30.08.2007, 17:16
Probala jednom, ni sama ne znam zašto. Možda sam htela da oživim nešto što je umrlo, al' nije mi se svidelo. Trajalo je 7 dana, eto koliko sam ovisna. A da ih volim sve na gomilici i dalje, volim ih
to mi je neka zaključana, samo moja fiokica koju ponekad volim da otvorim i pretresem u mislima, samo to, ništa više.
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
|
30.08.2007, 17:26
Нисам имао ту част, моје бивше ме обилазе у широком луку, праве се да ме не виде, не поздрављају ме, наравно под условом да се нису одселиле у иностранство.
А и не треба се у то упуштати, ништа ружније од мушкарца који моли за орални секс и не добије... ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
30.08.2007, 17:31
Citat:
![]() Ne svidja mi se naslov,nekako ga ne povezujem sa recju bivsi... Neko moze biti ovistan o sexu a o sexu sa bas bivsima tesko,moze samo da jos uvek bude zaljubljen u tog nekoga pa da se svakom vraca(slucaj zena) ili da je zagorio pa (ko sto Propeler navede) rovari po imeniku necel se koja smilovat i svratit na ''kafu''... Jednom se desilo,bilo extra ali ok,ja sam uvek van svih statistika ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:44
Godine: 37
|
30.08.2007, 20:01
![]() ...što ne znači da si postala zavisnik... ...dešavali su se povratci na staro ali nisu nikad izašli na bolje nego u prethodnoj verziji priče...sex je bio na "nivo"...ali sve ostalo zbog čega se veza pretvorila u bivšu vezu je uvek bilo još gore... |