VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Učestalost sexa u braku
staro
  (#1 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Pol: Žensko
Godine: 28
Učestalost sexa u braku - 18.05.2007, 04:41

Koliko cesto "spavate" sa muzem u sedmici ili u mesecu dana?

Meni sve zavisi od obaveza, a kad ih nemam, dnevno barem jednom vodimo ljubav

Poruku je izmenio goldie, 18.05.2007 u 13:04. Razlog: bold

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku
staro
  (#2 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 19.05.2007, 20:15

uh...niko da odgovori...

jeste da je pitanje vrlo, vrlo, čak šta više vrlo privatne prirode,
a isto tako ja nisam ni udata, ali recimo da sam skoro pa bila u vezi koja je ličila na brak (naglašavam ličila nikako bila to) - pa aj da odgovorim

naš sexualni život nije bio baš učestao ali je bio kvalitetan ( najčešća fraza za utešiti sebe)
dva do tri puta nedeljno...

sada više ni toliko

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#3 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 09:07

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku
uh...niko da odgovori...

jeste da je pitanje vrlo, vrlo, čak šta više vrlo privatne prirode
hey znas ovu temu sam otvorila sa razlogom, jer sam zelela olaksati zivot (donekle) nekim suprugama, koje ne spavaju tako cesto sa svojim suprugom, pa se osecaju lose, ne tako privlacne ili vode ljubav dosta puta, pa bi objasnile mnogo toga.. neke bi dosle na ovu temu, videle bi/procitale komentare drugih zena i mozda bi se osecale bolje ili bolje i jos suuuper pored svega ali ne verujem da ce se vise od pola sajta upoznati sa nekim clanom ovde, tako da mogu olaksati dusu do mile volje na slicnim temama ili mozda na ovoj temi odkud ja znam, nisam pametna ah da ne zaboravim ko je god ostavio peglu zbog ove teme, hvala mu zbog takvih osoba, koje nemaju snagu da se potpisu, kad ostavljaju nekome poruku, ja se zahvalim svaki dan Bogu, sto sam samo svoja i nisam dvolicna

Poruku je izmenio Crazy Angel, 20.05.2007 u 09:54.

staro
  (#4 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
Pol: Muško
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 15:38

Занима ме зашто је ово питање само за жене, па ваљда исту информацију имају и мужеви?
Или можда мислиш да мушкарци у браку имају више секса од њихових жена?
Или мање?!?!

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Poruku je izmenio yossarian, 20.05.2007 u 15:39. Razlog: сетио се нечег

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 16:17

Citat:
Crazy_Angel kaže: Pogledaj poruku
hey znas ovu temu sam otvorila sa razlogom, jer sam zelela olaksati zivot (donekle) nekim suprugama, koje ne spavaju tako cesto sa svojim suprugom, pa se osecaju lose, ne tako privlacne ili vode ljubav dosta puta, pa bi objasnile mnogo toga.. neke bi dosle na ovu temu, videle bi/procitale komentare drugih zena i mozda bi se osecale bolje ili bolje i jos suuuper pored svega ali ne verujem da ce se vise od pola sajta upoznati sa nekim clanom ovde, tako da mogu olaksati dusu do mile volje na slicnim temama ili mozda na ovoj temi odkud ja znam, nisam pametna ah da ne zaboravim ko je god ostavio peglu zbog ove teme, hvala mu zbog takvih osoba, koje nemaju snagu da se potpisu, kad ostavljaju nekome poruku, ja se zahvalim svaki dan Bogu, sto sam samo svoja i nisam dvolicna
Evo da se ja javim da sam od onih koja je "ostavila peglu zbog ove teme" šta god to značilo jer mislim da je degutantna i totalno nebitna, jer svako od nas može da napiše šta god mu je volja
Kao drugo, ako će nekome biti lakše tako što će se ovde uporediti sa nekim drugim parovima ipak treba da se zapita neke stvari
i da odgovorim,
sexam se sa mužam kad hoću, kad mogu, koliko hoću, koliko mogu i naravno kad on želi i hoće sve u svemu kad mi se ćefne e sad da li je to svaki dan, svaki peti ili jednom mesečno, totalno je ne bitno.Ne vodim evidenciju
Eto, ako je nekom sad lakše....

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 16:29

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Eto, ako je nekom sad lakše....
Meni Nemaš pojma koliko mi je lakše, do sad nisam smela ni da napišem odgovor ovde! Sad konačno mogu!

Citat:

Ne žalim se.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 16:35

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ne žalim se.

..e čik ako smeš napiši ako smeš koliko je to puta dnevno, nedeljno da vidim ja da li je moj ćef dovoljan, pa valjda i meni treba da bude lakše

staro
  (#8 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 16:38

Nekad ni se slucuva svaki dan nekad preko jedan dan ,zavisi kakva nedelj imas sa nervozom ili sve ide glatko.

staro
  (#9 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Pitanje za udate zene o kolicini seksa u braku - 20.05.2007, 22:18

Citat:

U sedmici spavamo 7 dana, a u mesecu 28, 30 ili 31 dan... ( u slučaju da je prestupna godina 29 dana )

Vodimo ljubav, kada hoćemo, možemo, želimo, ili upriličimo priliku...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.