|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: trese li se |
|
Odgovor: Vibrator - trese li se? |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Vibrator - trese li se? -
21.10.2006, 14:43
Nemam vibrirajuce cudo ali to ne znaci da ga jednog dana necu nabaviti. To kakvog muskarca imas pored sebe i koliko cesto imate odnose uoste nema veze sa masturbacijom - kad, kako i zasto. Svakoj zeni je njen muskarac najbolji na svetu, ali on nekada (iz ovde nebitnih razloga) jednostavno nije tu...
I kakve bi mi zene bile da nismo samostalne??? Sto se tice "igranja u troje" mislim da moze da bude itekako zanimljivo i uzbudljivo, pogotovo parovima koji su dugo u vezi i probali su vec milion stvari. Kao sto vec rekoh, jednog dana... Pa cu vam preneti moje utiske ![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
|
evo ovako, u par navrata sam se zacijenila od smijeha, a i malo mi je smrduckao na plastiku, a kako sam inace ljubitelj prirode, ubrzo je pomenuta napravica zavrsila na smetlistu istorije...(halo bing, kako brat...imam nesto vrlo povoljno, skoro pa nekoristen, nove baterije, pod garancijom, cijena...prava sitnica)
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
|
05.11.2006, 23:35
Kad čitam ove postove, prosto požalim što u pomenutoj spravici nisam našla to zadovoljstvo.
Dobila sam je jedne godine za rođendan od dugogodišnjeg partnera. Da li sam taj poklon očekivala? Jesam li mu se obradovala? Najpre sam ga odložila. Na njegovo insistiranje sam ga probala, više iz znatiželje i nije mi donelo neko zadovoljstvo. Onda smo probali "u troje". I tad je izostalo zadovoljstvo koje bi nas navuklo da upotrebu istog. U svakom slučaju, danas je odložen negde u ormanu kao uspomena na jednu ljubav i vadim ga samo kada slažem orman. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 26.08.2008 22:19
Godine: 28
|
18.04.2007, 11:31
![]() da li ste probali "durex" vibrirajuci prsten? |
|
|
|
|
|
BitterSweet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
|
18.05.2007, 11:36
Nemam neko posebno misljenje o vibratorima jer ih nisam koristila, ne zbog tabua ili stida vec cisto sto prilikom masturbacije ne koristim nikakve spravice sem carobnih prstica....hihihihiihhiih....
|
|
|
|