VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Bez seksa po kazni
staro
  (#11 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Bez seksa po kazni - 16.05.2007, 17:11

mrzim takve zene ...
ako tako veç neşto radi znaçi da tu nema ni ljubavi ni sreçe pa je to ujedno i poçetak kraja

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Bez seksa po kazni - 16.05.2007, 17:21

To je kvazi pedagogija! Sa druge strane ne moraš da oceš svaki dan. Meni je to preterivanje. Naravno i kad se neko naljuti, naduri ili je nezadovoljan ne treba ga po**bati da bi se problem resio. I to je kvazi mirenje. Kao droga... a kad pusti problem se ponvlja...

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#13 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Pol: Žensko
Odgovor: Bez seksa po kazni - 16.05.2007, 21:43

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Da li ste nekada pokušali da upravljate svojim partnerom na ovaj način? Da li se ovo može svrstati pod neki vid seksualnog nasilja? Šta se uopšte ovim postiže???
Iskreno inatom bilo koje vrste se po meni ništa ne postiže...u ovom slučaju kazna nije samo za partnera jer i sebi samo uskracujemo zadovoljstvo...
Ja lično tu "taktiku" nisam nikad primenila niti cu...
Uvek najviše boli kad oprostite...i predjete preko nekih stvari...

staro
  (#14 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Bez seksa po kazni - 21.05.2007, 12:53

Nikad nisam primenila ovakav način rešavanja problema, najviše zato, što mislim da je jedini efekat koji bih postigla taj, da bih partneru stavila do znanja da seks sa njim za mene nije uživanje, nego način da ga kontrolišem. Ja bih bila jako uvređena kad bih imala razloga da mislim da moj partner spava sa mnom da bi me nagradio , i još gore, da je meni seks bitniji nego njemu, i da stoga ja bivam kažnjena uskraćivanjem, a on ne smatra to kaznom za sebe.
Ne kažem da mi nije palo na pamet da ovo uradim, ali čim se setim kakav bi to efekat proizvelo, odustanem.
Moja najbolja prijateljica to vrlo često radi, ali iskreno mislim da je to njenom braku oduzelo na kvalitetu .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#15 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Bez seksa po kazni - 15.06.2007, 14:31

To je tako... jadno.
Dakle, ne da ne koristim tu vrstu "pedagoške mere", nego mi je to zaista bedno. Liči na neko ucenjivanje, na neku trgovinu, iznudjivanje... fuj. Dovoljno smo razumni ljudi, a da bismo se služili ovakvim medodama.
Iz razgovora sa prijateljicama, medjutim, saznala sam da se mnoge bave razradjivanjem ove metodologije... "Ma, neću mu dati još mesec dana... Ima da uradi ... to i to... "
Svoditi svoje emocije na tako racionalan, komerzijalizovan nivo, potpuno je nedopustivo... i, pomalo, prljavo.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#16 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Bez seksa po kazni - 23.06.2007, 01:18

Citat:
tibor kaže: Pogledaj poruku
Sa takvom metodom postize se da ce partner otici sa strane da zadovolji svoje potrebe . Ko neveruje neka proba . ono sto imas kod kuce i sa time si zadovoljan sto bi isao sa strane ili na stranu ,
da li bi vi promenili posao gde ste potpuno zadovoljni
postanete zlatna ribica svaki dan i da vidis srece u braku ili vezi
.
.
.
.
.
............~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~**** *
...ne bih ga menj'o....ali bih odradio i nešto honorarno....

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#17 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Bez seksa po kazni - 23.06.2007, 16:30

Nekad to moze da se sluci ali redze ja mislim da to je pogresan korak treba razgovarati da se resi problema, sa takvim metodom to je greska.Seks gi zblizuje a bez seks se odalecuje jedan od drugog.

staro
  (#18 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
Odgovor: Bez seksa po kazni - 20.08.2007, 11:44

Citat:
Kad se sretnemo sa ovom temom, obično žene budu te koje se ovakvom pedagogijom bave. Neke su čak ubeđene da je to način za prevaspitavanje partnera. Stvarno nisam čula da muškarci ovako kažnjavaju, ali verujem da ima slučajeva, šta znam, veliki svet...

Da li ste nekada pokušali da upravljate svojim partnerom na ovaj način? Da li se ovo može svrstati pod neki vid seksualnog nasilja? Šta se uopšte ovim postiže???
Da,obichno to zene rade debilima koji ne znaju sa zenama.Jer ja ih tako krstim.
Ima.Sto ljudi sto cjudi....ili kako vecj.
Hm,a ti u svom braku/vezi ako je imash ne upravljash jer ste vas dvoje slobodni po pitanju svega i sexa?
Mora mushkarac da prevaspita zenu ili njemu ode obraz . Bicje ti sad jasnije
To ne znachi da moraaa da je lema,al mora malo u suprotnom
zene pa vi sebe odlichno poznajete.
sta se postize ....e to mozda drugi put ,razmishljajte zene josh malo.
Nijedan muskarac na forumu nije dao pravi odgovor, zachudjujucje
ili nije smeo !

p.s.Ne znam o kakvom nasilju mislish ,mogla bi da meni to malo pojasnish ipak si zenska osoba i vi kao zene imate svoje neke bubice.Interesuje me sta si zamislila pod nasiljem voleo bih da vidim to sto si smislila.
p.p.s. znam zasto je tema OPEN,ovim se pokazuje ili je z. osoba kuja ili zaebant odnosno koketa u ochima muskaraca.Mislite o tome .Ovako bukvalno i otvoreno pishem.
p.p.p.s.Tebi skvo nista lichno -- mada chisto sumnjam di se Ti lako vredjash.

staro
  (#19 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Bez seksa po kazni - 20.08.2007, 14:43

Citat:

Ja sam konkretno mislila na sve one situacije, počev od najglupljih, kad u sred maženja nekom skloniš ruku uz rečenicu "može, ako naučiš da prljave čarape ne stoje pored kade nego u mašini", do onih koje možda imaju nekog smisla za onog ko kaznu sprovodi... "neću, jer mi ne posvećuješ pažnju" itd... možda deluje nezrelo, ali rade to zreli ljudi, o da
Ne da deluje,nego je nezreloKada nije znak razmazenosti i hirovitosti, onda je patologija cista.Te zene same sebi uskracuju zadovoljstvo,a to je vec neka vrsta mazohizma.
Ili tim "If" ponavljaju obrasce ponasanja iz detinjstva,kada su dobijale sta su htele ako bi... ______________(upisati najcesca uslovljavanja,tipa"ako sve pojedes,kupicu ti..."). I to nije,po mom misljenju, greska roditelja.Potreban je taj sistem nagrada - kazna, ali u decijem uzrastu.
Kasnije,ako podsvest pomahnita, eto nezadovoljne devojke/zene, problema u vezi...

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Bez seksa po kazni - 20.08.2007, 15:57

Citat:
piquer kaže: Pogledaj poruku
mada chisto sumnjam di se Ti lako vredjash.
Jel se mi poznajemo?

Citat:
p.s.Ne znam o kakvom nasilju mislish ,mogla bi da meni to malo pojasnish ipak si zenska osoba i vi kao zene imate svoje neke bubice.Interesuje me sta si zamislila pod nasiljem voleo bih da vidim to sto si smislila.
Pa, mislila sam da nema veze to ženska, muška osoba, eto, samo sam navela da više to žene rade, nego muškarci, a što se tiče nekog vida nasilja - pa, meni to malo ide na tu stranu ako posmatram ovako - partner mi uskraćuje seks. Samo to

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid