|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kako sacuvati strast?! |
|
Odgovor: Kako sacuvati strast?! |
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Kako sacuvati strast?! -
27.04.2007, 18:18
Citat:
Ne znam zasto ali kad vidim tako neke zgodne ljude oba pola nekad mi se ucine bas tako strastveni i pomislim za muskarce''mora da je dobar '' dok opet ponekad pomislim ''ma taj ne zna ni da se ljubi''...I to jeste istina,neki ljudi uistinu mogu biti fizicki savrseni no da nemaju one duhovne zivosti i zivotne strasti u sebi koja je i vise nego potrebna za bilo sta na duge staze pa i za vezu i brak,ma i za pocetke... Ta sustina je bitna i ako je nema svi saveti na svetu ne mogu pomoci jer strast se ne uci ona je tu u nama,s njom se radjamo i zivimo je.... William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Pol: Muško
Godine: 41
|
25.06.2007, 09:42
Strast je ograničenog trajanja, kao sladoled kada se izvadi iz frižidera...
Sa grickanjem, lizanjem ili mljackanjem ima nekakav smisao, a bez... ... je prolazna pojava kao lanjski snijeg... |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
|
12.07.2007, 14:04
Citat:
E ovo meni nikada nije ishlo u glavu jebote meni sto sam duze s nekim sve mi strastvenija veza boga ti, ono sta ja znam,dodushe nisam nikad ni imala neke extremno duge veze, ali je uvek ishlo uzlaznom linijom... a ako mi je nesto vremenom i pocinjalo da me nervira nikad nije bilo na sexualnoj osnovi... ![]() ali dobro jel, sve je za ljude... ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško