|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Koliko ti je stalo do sexa? |
|
Odgovor: Koliko ti je stalo do sexa? |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 11:27
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Koliko ti je stalo do sexa? -
18.04.2007, 17:23
Najvise odgovora pod "a":
Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica". ...ova bludna ovca samo preskače konopac... ![]() |
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:29
Pol: Muško
Godine: 42
|
18.04.2007, 17:53
Citat:
![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
|
18.04.2007, 18:07
Kažu mi sledeće:
Ja sam bez sumnje carobnjak od ljubavnice . Moja mastovitost opija . Umem da dajem i da pruzim zadovoljstvo, ali i da sama uzimam i uzivam . Ja sam velika i ljubavnica i volim aktivan seksualni zivot . Cesto mogu imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti moj korak od "sedam milja" . Ipak, moji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsim svaku meru i predjem u tabor "zabludelih ovcica".![]() |
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 31
|
18.04.2007, 19:12
c
a a a b c c Jednak broj odgovora pod a) i c) ( po 3 ). U mom slučaju je test u velikoj meri pogodio - mix sam ove 2 kategorije . 1) Uvek mi se dešava da kad me partnerka u dovoljnoj meri inspiriše dajem sve od sebe i to nedvosmisleno pokazujem. 2) A kad je osećanje privlačnosti i želje za njom "onako" onda skoro da odrađujem, a to ne volim i više volim da tad ne radimo ništa... (naravno da sam uvek za 1. varijantu, jer želja i spremnost mi nikad nenedostaje )![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 28.11.2007 14:01
Godine: 46
|
18.04.2007, 19:58
Koliko ti je stalo do sexa?
Najvise odgovora pod "a": Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica".
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: juče 09:46
Godine: 41
|
Najvise odgovora
pod d)http://www.vojvodinacafe.com/forum/i...ilies/a080.gif ![]() ... ali ja nisam takav, nesto nije u redu ...!? |
|
|
|