VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 03.12.2006, 07:05

Mnogi ljudi ne uživaju u oralnom sexu i to rade preko volje, samo da bi partneru bilo lepo. Ja baš to i ne kapiram, pa mi pade na pamet da vas pitam...

Da li ste ikada doživeli orgazam dok oralno zadovoljavate partnera, a da vas on i ne pipne? Da li vam oralni sex predstavlja zadovoljstvo ili obavezu? Da li vam se ponekad činilo da vas partner "odrađuje" i da li se i pored toga možete opustiti i uživati?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo?
staro
  (#2 (permalink))
lacki
Novi član
lacki je na dobrom putu

Član od: 02.12.2006.
Poslednji login: 18.01.2007 21:37
Pol: Muško
Godine: 45
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 03.12.2006, 13:57

Naravno,ZADOVOLJSTVO. A uz to i obostrano(poza 69 je the best of the best ).Sve kao uvod u Carstvo Čula(da li se još neko seća tog filma?Ja sam ga gledao kao klinac u bionji od 4,6 i 8h)

Laki je malo nervozan

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 03.12.2006, 16:45

Nikad ne radim nesto sto ne volim i u cemu ne uzivam Znaci, ako nesto necu i ako mi nesto ne prija, necu to uraditi i ne pale tu one price "ako ti je do nekog stalo... bla, bla" ... bar ne kod mene.

Oralni sex spada u stvari koje mi pricinjavaju zadovoljstvo i ne radim to zato sto osecam neku obavezu, naprotiv. Ali mogu da osetim da li neko uziva u tome da me oralno zadovoljava i ako osetim da neko to jednostavno odradjuje, sve sto zelim u tom trenutku je da ustanem i da odem da se istusiram

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 03.12.2006, 19:08

veliko zadovoljstvo, 69-ka posebno , samo naravno ne uvijek i ne sa svakim

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
ruzica
Početnik
ruzica će uskoro postati poznat član

Član od: 01.09.2006.
Poslednji login: 07.10.2007 23:37
Godine: 24
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 24.12.2006, 03:14

Zadovoljstvo, naravno... A tek kada vidim taj sjaj u očima...

...no one understands the heartache,
no one feels the pain,
'cos no one ever sees the tears
when you're crying in the rain...

staro
  (#6 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 24.12.2006, 16:06

Kada to zelim onda zadovoljstvo, kada ne zelim onda to ni ne radim

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#7 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 24.12.2006, 16:28

Ili zelim il ne zelim(a zelim )i tu se vise nema sta reci...
Pruzati partneru zadovoljstvo na taj nacin a ne uzivati zajedno s njim u istom cinu je za mene vredjanje,a partner uvek oseti....
Sex uopce treba da je obostrano zadovoljstvo a ne obaveza

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#8 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 29.12.2006, 23:59

Zadovoljstvo!Meni je to uzasno intiman cin izmedju ljudi gde ono nesto ili ima ili nema...Ne mora uvek da bude ljubav u pitanju,dovoljna je i dobra hemija...A i puno vredi osmeh na licu zadovoljene osobe

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#9 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 31.12.2006, 11:03

Meni se ponekad čini da ja u tome više uživam nego On

...valjda ima veze sa onim mojim fetišom No.1

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#10 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Odgovor: Oralni sex ~ obaveza ili zadovoljstvo? - 31.12.2006, 20:08

Zadovoljstvo, u svakom slučaju. Sada to znam, ali je valjda trebalo iskustvo da do dođem do toga.
Volela sam da se meni pruži to zadovljstvo. Ali da uzvratim...pa, tu sam imala više neke prepreke u glavi, nekako sam to smatrala činom kojeg treba priuštiti kada si 100% siguran u vezu.
Dakle, najpre sam to smatrala obavezom, pa sam to iznimno retko i nerado činila. Niti sam htela da primam to zadovoljstvo ukoliko bi ga on smatrao obavezom ili pak smatrao da sam mu za to dužna da uzvratim.
A onda sam shvatila da nigde nema stoprocentne sigurnosti. I da mi zbilja njegovo zadovoljstvo pričinjava ogromno zadovoljstvo. Odrekla sam se svih ograda u glavi. Sada to činim kada osetim potrebu da pružim partneru nešto više, da uživam u tome što njemu prija što mu pružam nešto više. Što sam baš ja ta koja mu tako prija.
Dakle, uvek samo zadovoljstvo.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor