VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma?
staro
  (#11 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 02:14
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 09.05.2007, 19:07

Ovo prvo se desilo, samo jednom, za sad i to s' moje strane, a sto se tice njega, paaaa mislim da me ne bi toliko odusevilo, bar ne kao sto sam ja njega

Sto se tice odlaganja orgazma, dragi moze da dobije nagradu, necu ici u Ginisa, kao neki , ali sam ja zadovoljna, a to je i bitno! Ja? Nema potrebe da odlazem, bude i drugi, treci put

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 09.05.2007, 21:19

Da...uživanje je uvek najleše ako smo opušteni...ako dopustimo sebi da uživamo u svemu što nam prija sa partnerom...

staro
  (#13 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 09.05.2007, 22:19

Citat:
JasnaBGD kaže: Pogledaj poruku
Da. I ne vidim u tome ništa neobično i neuobičajeno. Ne stidim se svog tela, jasno izražavam svoje želje i činim sve u cilju zadovoljenja svog dragog. Ne robujem tabuima, kojekakvim predrasudama i "moralnostima"... Ne smeta mi dnevno svetlo u ljubavnom činu.

Pa, mislim, svako svoje telo najbolje poznaje i, ako želi, može svom partneru ukazati na načine sopstvenog zadovoljavanja. Ako tu spada i masturbacija - zajednička, odvojena, kako god - nemam ništa protiv. To su spontane radnje tokom seksa. Ništa loše i ništa perverzno.
TOTALNO,ALI PAZI,TOTALNO SE I JA SLAZEM!!!!
OD RECI DO RECI!!!
MA MOJE MISLI,TAJNO PROCITANE,HVALA DO NEBA,USTEDA NA KUCKANJU.
TO JE TO ,ZAISTA!!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#14 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 09.05.2007, 22:37

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
TOTALNO,ALI PAZI,TOTALNO SE I JA SLAZEM!!!!
OD RECI DO RECI!!!
MA MOJE MISLI,TAJNO PROCITANE,HVALA DO NEBA,USTEDA NA KUCKANJU.
TO JE TO ,ZAISTA!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~ to ..........

staro
  (#15 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 16.05.2007, 17:35

Totalno se slazem, seks ne treba da ima bilo kakvih tabua...seks je deo nasih zivota i prelepa stvar da bi se stideli toga i uskracivali sebi uzitak vodjeni nekim laznim drustvenim moralima...

Masturbacija...da...zasto da ne? Ne bi trebala da postoji nikakva stega ako zaista imate poverenja u svog partnera.

Postoji jedna zlatna...

U seksu je sve dozvoljeno ako oboje uzivaju u tome....

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#16 (permalink))
par4her
Novi član
par4her je na dobrom putu

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 26.08.2008 22:19
Godine: 28
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 16.05.2007, 18:37

doobri ste..svi,poneko i jaako dobar..

da li je zanimljivo sedeti preko puta partnera ,on gleda tebe..ti njega..gledate se u oci pricate i sve to u toku masturbacije..duugo duugo..do orgazma u istom trenutku

postoji li devojka da bi nam bila treca

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 16.05.2007, 19:07

Citat:
par4her kaže: Pogledaj poruku

Postoji li neki diskretniji način da vi nađete tu kariku koja vam nedostaje? Pošto je hint na "sexu u troje" prošao neprimećeno, treba li na svakoj temi po jedan oglas?

Dakle, oglasi na noćni sms preko tv-a, a ovde možemo na dalje da raspravljamo na zadatu temu + dodatak

Citat:
da li je zanimljivo sedeti preko puta partnera ,on gleda tebe..ti njega..gledate se u oci pricate i sve to u toku masturbacije..duugo duugo..do orgazma u istom trenutku

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#18 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 20.05.2007, 15:40

nemam hrabrosti za tako nesto, kako bi vuk to prihvatio, probacu jedared

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#19 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
Odgovor: Masturbacija u drustvu partnera? Najduze odgadjane orgazma? - 20.05.2007, 15:49

Citat:
Ivana-psy kaže: Pogledaj poruku
Ovo prvo se desilo, samo jednom, za sad i to s' moje strane, a sto se tice njega, paaaa mislim da me ne bi toliko odusevilo, bar ne kao sto sam ja njega
И не треба кад не знаш да цениш!

Citat:
Sto se tice odlaganja orgazma, dragi moze da dobije nagradu, necu ici u Ginisa, kao neki , ali sam ja zadovoljna, a to je i bitno! Ja? Nema potrebe da odlazem, bude i drugi, treci put

Ружо, спремај се, научио сам нешто ново!

Гледе теме... ех... бин дер, дан дет, разне комбинације... џаст нејм ит Радознале сам природе

Citat:
par4her kaže: Pogledaj poruku

Па занимљиво је, мада не мора да буде нужно тако. Може рецимо и да ја седим за компјутером и гледам безобразне слике а да партнерка седи у фотељи и незаинтересовано гледа телевизију.
Или док партнерка мирно спава у другој соби, док су пуштали оне еротске филмове на РТЛу... Миа Зотоли... мљац...

Citat:
А тајм шеринг?

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Poruku je izmenio yossarian, 20.05.2007 u 16:04.