VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dasis fantastišen!
staro
  (#11 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Dasis fantastišen! - 23.04.2007, 13:54

Nikakve pripovetke.
Priča ili dekoncentriše i smanjuje koncentraciju na užitak ili nas zamajava i ima funkciju da lažira zadovoljstvo. Pa onda delujemo onako filmično.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Mare-VV
Početnik
Mare-VV će uskoro postati poznat član

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 12.09.2008 12:12
Godine: 24
Odgovor: Dasis fantastišen! - 24.04.2007, 23:10

oboje nosimo onu gumenu lopticu sa kaišom u ustima, tako da nema priče... samo arbeiten, arbeiten...

A friend in need is a friend indeed, but a friend in need isn't a friend you need

staro
  (#13 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Godine: 38
Odgovor: Dasis fantastišen! - 14.12.2007, 06:42

...jaaa...ih kome glajt...ih kome...shpriceeeeeeeeeen...
......

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#14 (permalink))
miha
Početnik
miha će uskoro postati poznat član

Član od: 17.12.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Odgovor: Dasis fantastišen! - 17.12.2007, 13:53

Prave reči mogu stvar da učine mnogo boljom...A prave reči jesu i slatke vulgarnosti...

Citat:
JasnaBGD kaže: Pogledaj poruku
Pričam ili ćutim, slušam ili fantaziram. Kako kad. Priča me uvek dodatno uzbudjuje...
I mene, itekako...

staro
  (#15 (permalink))
lado
Iskusni forumdžija
lado je nadaleko poznat članlado je nadaleko poznat članlado je nadaleko poznat članlado je nadaleko poznat članlado je nadaleko poznat članlado je nadaleko poznat članlado je nadaleko poznat član

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 41
Odgovor: Dasis fantastišen! - 23.08.2008, 04:04

nikakvo brbljnje al saputanje eeeee to je vec nesto

kupi psa, jer to je jedini nacin da za novac dobijes ljubav

staro
  (#16 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:09
Odgovor: Dasis fantastišen! - 01.10.2008, 22:08

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Neko voli da ćuti, neko voli da šapuće, neko da sugeriše partneru na šta da obrati pažnju i navodi, neko voli da priča nežno, neko grubo, prljavo, bezobrazno, da prokomentariše kako mu je lepo ili... štagod...
A ja volim sve gore nabrojano.
Nekad ne mogu ni reč da izgovorim, bojim se da će reč razbiti tu snagu emocija koja je među nama. Nekad bih samo ćutala i slušala njega, nežnog ili raskalašnog, bezobraznog, prostog, kako kad. Nekad njega ućutkavam, i pričam mu. Pričam nežno, pričam slatko, tepam, ili se pretvaram u "pravu malu prostakušu" (ih, nekad mi ova klasifikacija izgovorena iz njegovih usta daje poseban stimulans).
A volim da znam kada mu je lepo, volim da čujem to od njega, izgovoreno, ili tek da pusti neki neartikulisani glas uživanja iz sebe. Isto i dajem.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#17 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:57
Godine: 42
Odgovor: Dasis fantastišen! - 01.10.2008, 22:18

Ja volim nekad i da se naşalim
ponekad ih zasmejem da zaborave şta rade a ponekad i ispadne naopako
Jednom tako ... prvi put smo se igrali i meni padne na pamet neka zezancija od pre par dana ... i skoçim s kreveta i otvorim vrata od plakara
kaze ona şta ti je ???
ja reçe : samo da izvadim biç biçe ti super
sirotica se ukoçila ko daska i pobelala
posle sam je tuşirao vrlom vodom da dodje sebi i propade
vredelo je videti tu zbunjenu facu

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#18 (permalink))
starsica
Evening Star
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:12
Godine: 20
Odgovor: Dasis fantastišen! - 02.10.2008, 02:35

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
propade
vredelo je videti tu zbunjenu facu
jebacu
nisam bas pricljiva za vreme cina, cak se retko desi da sugerisem da li je dobro ili ne, uglavnom su to mogli da provale po mojim reakcijama
a i uglavnom en znam gde se nalazim, pa se izgubim
ali nije da ne pricam nimalo, ali koliko pricam mimo toga, bilo bi previse kad ni tokom sexa meni usta ne bi bila zapusena

staro
  (#19 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Godine: 38
Odgovor: Dasis fantastišen! - 02.10.2008, 11:19

...jednom sam usred sexa ustao iz kreveta...navukao kacigu od motora na glavudzu...i rekao...sad ces da vidis kako jebe Robocap...dok mu se baterije ne isprazne...
...nema pravila u sexu...sve zavisi od situacije...trenutnog stanja,osecanja,zelje i prohteva...nekad sam grub...uglavnom nezan...nekada pricam...nekada dominiram...uglavnom pustim nju da me ubije...nekada me sljepaju po goozi...
...jedino sto mi nikada nije islo je sex na brzaka...jbg...volim maraton pa to ti je...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#20 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostale

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 00:28
Godine: 26
Odgovor: Dasis fantastišen! - 02.10.2008, 12:41

nikakwa prica,nikakwe 'sale',cisto uziwanje pa cak i 'diwljanje' prefinjeno diwljenje(ma koliko cudno zwucalo,to je sa stilom ono),oral,super-ludilo..uz eto po neki sapat u fazonu da je extra(a jeste),stenjanje i uzdasi gowore swe,izlisno je swe drugo..

Opusteno Ko Babina Sisa

Odgovor

<