|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Dasis fantastišen! |
|
|
|
|
|
|
polumeseçar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Dasis fantastišen! -
01.10.2008, 22:18
Ja volim nekad i da se naşalim
![]() ponekad ih zasmejem da zaborave şta rade a ponekad i ispadne naopako ![]() Jednom tako ... prvi put smo se igrali i meni padne na pamet neka zezancija od pre par dana ... i skoçim s kreveta i otvorim vrata od plakara ![]() kaze ona şta ti je ??? ![]() ja reçe : samo da izvadim biç biçe ti super ![]() ![]() sirotica se ukoçila ko daska i pobelala ![]() ![]() ![]() posle sam je tuşirao vrlom vodom da dodje sebi i propade ![]() vredelo je videti tu zbunjenu facu ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
02.10.2008, 02:35
jebacu ![]() nisam bas pricljiva za vreme cina, cak se retko desi da sugerisem da li je dobro ili ne, uglavnom su to mogli da provale po mojim reakcijama ![]() a i uglavnom en znam gde se nalazim, pa se izgubim ali nije da ne pricam nimalo, ali koliko pricam mimo toga, bilo bi previse kad ni tokom sexa meni usta ne bi bila zapusena ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
|
02.10.2008, 11:19
...jednom sam usred sexa ustao iz kreveta...navukao kacigu od motora na glavudzu...i rekao...sad ces da vidis kako jebe Robocap...dok mu se baterije ne isprazne...
![]() ...nema pravila u sexu...sve zavisi od situacije...trenutnog stanja,osecanja,zelje i prohteva...nekad sam grub...uglavnom nezan...nekada pricam...nekada dominiram...uglavnom pustim nju da me ubije...nekada me sljepaju po goozi... ![]() ...jedino sto mi nikada nije islo je sex na brzaka...jbg...volim maraton pa to ti je... ![]()
|
|
|
|
|
|
Muskarcina
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 26
|
02.10.2008, 12:41
nikakwa prica,nikakwe 'sale',cisto uziwanje pa cak i 'diwljanje' prefinjeno diwljenje(ma koliko cudno zwucalo,to je sa stilom ono
),oral,super-ludilo..uz eto po neki sapat u fazonu da je extra(a jeste),stenjanje i uzdasi gowore swe,izlisno je swe drugo..u zdrawom tijelu zdraw i dug
![]() |
|
|
|