VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Noćne polucije
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:16
Pol: Žensko
Godine: 33
Noćne polucije - 23.02.2007, 04:10

Hehhh, posluži dobri stari Johan Štulić u zvučnicima za inspiraciju

Imate li erotske snove? Koliko ih često sanjate?
Kakvo oni za vas značenje imaju?

Kakvi su vaši noćni izleti u zemlju fantazije? Da li u njima isplivaju vaše potisnute želje ili emocije na površinu? Vodite li ljubav u snu sa nepoznatim osobama, bivšim partnerima, sadašnjim partnerom, nekim poznatim koga jako želite, nekom javnom ličnošću ili "osobom sa postera"?

Jave li vam se u snu neke ideje koje kasnije sprovedete na javi?

Odsanjate li čitav film ili vaš partner iščezne u toku ili odmah nakon sexa? Sanjate li možda samo neke određene delove tela?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Noćne polucije
staro
  (#2 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 10:01

Da često. I volim te snove

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 10:23
Godine: 25
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 16:34

Citat:
Imate li erotske snove? Koliko ih često sanjate?
Kakvo oni za vas značenje imaju?
Naravno da sanjam.
Pa sanjam ih otprilike jednom mesecno eventualno neki mesec preskocim. Verovatno to ima veze sa zenskim ciklusom i periodom ovulacije, kada smo jelte sve mi devojke posebno nalozene. Pa jedino znacenje ovih snova je da mi treba sex pod hitno.

Citat:
Kakvi su vaši noćni izleti u zemlju fantazije? Da li u njima isplivaju vaše potisnute želje ili emocije na površinu? Vodite li ljubav u snu sa nepoznatim osobama, bivšim partnerima, sadašnjim partnerom, nekim poznatim koga jako želite, nekom javnom ličnošću ili "osobom sa postera"?
Konkretan sex u snu sam imala uglavnom sa nepoznatim osobama, par puta sa devojkom ali vecinom sa muskarcima. A kada su u pitanju bivsi, sadasnji partneri uglavnom je samo nagovestaj sexa, ali ne i sex. Mozda pre neka bliskost. A poznatu osobu sa "postera" i televizije nisam nikad sanjala u sexi scenama. Hm... cudno

Citat:
Jave li vam se u snu neke ideje koje kasnije sprovedete na javi?
Ne javljaju mi se nikakve posebne ideje jer osecaj uzbudjenosti preovladava pa se samo prepustim i ne razmisljam.

Citat:
Odsanjate li čitav film ili vaš partner iščezne u toku ili odmah nakon sexa? Sanjate li možda samo neke određene delove tela?
Nepoznate osobe vrlo cesto isceznu, a ove sto poznajem obicno i posle eroticnih momenata budu tu prisutni i u daljem razvoju dogadjaja u snu.
Ne sanjam neke posebne delove tela.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:24
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 17:03

Otkako živim sa Šašom, sve manje imam erotskih snova, a sve više sanjam o odmoru .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:16
Godine: 33
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 17:08

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Verovatno to ima veze sa zenskim ciklusom i periodom ovulacije, kada smo jelte sve mi devojke posebno nalozene.
Meni se desilo skoro da sam svog partnera sanjala odmah pošto sam zaspala nakon sexa

Citat:
Pa jedino znacenje ovih snova je da mi treba sex pod hitno.
Nije ti loše ovo značenje Tako i bi nakon što sam mu ispričala san

Citat:
par puta sa devojkom

Moja poslednja riba je bila teniserka (verovatno neki trip zbog Martine ) al' bila baaaaš dobra

Citat:
A poznatu osobu sa "postera" i televizije nisam nikad sanjala u sexi scenama
Ja mogu da se pohvalim da sam par puta spavala sa Vin Dizelom al' mu nisam nikad videla lice

Ne sanjam tako često ovakve snove, ali kad sanjam bude stvarno mnogo realno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 17:17

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

kad sanjam bude stvarno mnogo realno
E bas tako,mada evo u poslednje vreme sanjam jednog decka i mnogo nam je lepo samo steta sto je u RL isuvise daleko (a mozda i ne bi bio takav u RL)

Sanjam ja manje vise cesto,retko bivse uglavom strance ili trenutne a ponekada se zalomi i neka devojka ili kombinejsn Obicno to bude kao neki film a par puta sma pretvorila snove u stvarnost a neke planiram ...

Jednom sam sanjala devojku koju bas ne gotivim,sta bi to trebalo da znaci

Mislim da je to sasvim normalno i verujem da jeste posledica pojacanog libida mada opet moze biti i praznjenje negativne energje kroz san....

Kako god,volim svoje snove

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 17:44
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 17:18

Uglavnom su to snovi koji docaravaju drugacije okruzenje,ali i drugu osobu.A sto se tice fantazija....!?Uglavnom sve dozivljeno.Nekazem da nesto nemoze iz sna da me iznenadi.Ipak moram da budem iskren.U poslednjih dva meseca se budim iz sna,krenem rukama ka necemu sto je skoro opipljivo.Neka promena,novo lice,duboki utisci i iscekivanja....

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#8 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:24
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 17:23

Čitala sam negde da kad sanjamo da vodimo ljubav sa nekom osobom, to znači da u stvarnosti želimo sa istom da ostvarimo veću bliskost...

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#9 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 17:44
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 17:30

Citat:
Tigerlily kaže: Pogledaj poruku
Čitala sam negde da kad sanjamo da vodimo ljubav sa nekom osobom, to znači da u stvarnosti želimo sa istom da ostvarimo veću bliskost...
Provereno,dokazano.
To je bilo samo malo jasnije prikazivanje,extra tajnog mastanja.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimum