VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Noćne polucije
staro
  (#21 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 28.06.2008 21:08
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 19:41

Mozzda, al recimo da nam se ne dizze bash bash svaki dan spontano, kad smo sami

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:06
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 20:45

Imala sam par puta takve snove...i uvek sanjam da sam sa nekom devojkom

staro
  (#23 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:26
Godine: 36
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 20:56

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Imala sam par puta takve snove...i uvek sanjam da sam sa nekom devojkom
...i ja...

...za dame besplatna degustacija...

staro
  (#24 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 26
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 22:08

Ma sanjam ja redovno takve stvari,i devojke i muskarce,ucestvovala sam i u orgijama i u grupnjaku,......Sta znace?Nemam blage veze.Valjda mi sex udario u glavu u poslednje vreme...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#25 (permalink))
djebo
Početnik
djebo će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 14:33
Godine: 39
Odgovor: Noćne polucije - 24.02.2007, 01:07

Neznam dal da mi bude krivo ili drago al ja noću samo spavam i ništa ne sanjam,a što se šatre tiče nismo nomadi pa da je rušimo svako malo,nek stoji

staro
  (#26 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Godine: 25
Odgovor: Noćne polucije - 26.02.2007, 10:52

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Kod mene ovo nije slucaj. Moji seksualni partneri u snovima nemaju veze sa javom. Nekad imaju, ok, ali ne mora uvek znaciti da zelim zaista da budem sa njim. Cesce znaci da mi treba samo sex.
Nisam se ja lepo izrazila - ne veću bliskost u seksualnom smislu, nego uopšte veću bliskost sa tom osobom.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#27 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
Odgovor: Noćne polucije - 26.02.2007, 18:49

e, da. sjetila sam se jednog sna gdje je skoro bilo seksa (ali kad vam kažem s kim ga je trebalo biti, i bolje da ga nije bilo). dakle, ja sa društvom u gradu, kad pored nas ležerno prolazi dzekson majkl (odakle se on stvorio, pojma nemam). kad ono svi u glas: buhuuu, eto ga pederčina. u tom momentu, ja skočim, kažem e baš nije, sad ću da ga smuvam (mislim, jeste san, ali i meni svašta padne na pamet). ja za džekicom, kažem mu da ovi misle da je on pederčina,a on meni: ma nisam, da idem sa njim da mi pokaže. ja pohitala sa njim u neku oronulu zgradu, on otvara vrata, kad ono unutra hotel sa pet zvjezdica, ponudi me čovijek pićem, i ja se probudim, na svu sreću. (da se nisam probudila na vrijeme, ovo bi već uletilo u domen horora)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#28 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 08:51
26.02.2007, 23:05

Komsinica zgodjusna,dolazi da kafenise sa zenom.Gotivi me,bar mi se cini,pa prolaze moja dobacivanja.Elem!Kamo srece da je to bio sator,...Fleka!!!Neko prosuo jogurt u cirkusu.Priguseno osvetljenje,ali sam prepoznao komsinicu....sami...goli....JA kuvam kafu....radim kao hobotnica...sve se odvija u kuhinji...

Ujutro stize komsinica po planu i programu i ....
Neverovatno,procitala mi sa osmeha SVE!!!
Mozda je sanjala potpuno isti san?!
Uh al bi to bilo dobro!!!!

Jedno moram da priznam:
Dosta novih stvari sam video samo u sopstvenim snovima.Naravno i posle sa odusevljenjem primenjivao.Da nebude sumnjivo,radjeni nekakvi remixi....

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Poruku je izmenio goldie, 27.02.2007 u 02:51. Razlog: spojila dve poruke

staro
  (#29 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Godine: 25
Odgovor: Noćne polucije - 27.02.2007, 15:56

Kad smo već kod noćnih polucija i sl. stvari, celu noć me je zavodio Dejan Stanković... stvarno ima stila (mislim u snu)

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#30 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Noćne polucije - 03.03.2007, 21:42

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
e pa niste me ubijedili... zašto nikad ne sanjam neku plažu i nekog jamajčanina
Зато што су Јамајчани црнци...

Слабо памтим такве снове, али сећам се да је било добрих, мада не често. Сећам се да сам једном сањао стрину у том смислу (стрина није род!)... али не могу да се сетим да ли смо ишли до краја или не, чини ми се да се после предомислила...

Што се тиче ноћних полуција, знало је да ми се деси, али углавном првих месеци војске кад бих заспао мислећи нешто безобразно или кад бих сањао девојке. Схватио сам да се у војсци не ради ручни рад (хеклање и то ) само из досаде, већ и из преке потребе, знате ли како мало доњег веша је давала ВРС... после су већ дошла одсуства и изласци у град...