VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Noćne polucije
staro
  (#11 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: juče 14:28
Pol: Muško
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:06

...koji isteruje ono sto je na drumu...

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:10

e pa, mislim da je krajnje vrijeme da se zabrinem sad kad sam iščitala šta sve sanjate. dakle, ni jednom nisam sanjala onaj klasičan erotski san gdje sam ja sa nekim, već sam uvijek ja i gledam par u akciji. redovno se nikad ne sakrivam, nego tako hodam, šetam, uglavnom na ulici, a par bude tu negdje na sred ulice kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. ako mi dosad nije trebao psihijatar, onda mi je potreban od sad, defintivno

nattydread is coming to dinner

staro
  (#13 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:31
Godine: 25
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:16

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
. ako mi dosad nije trebao psihijatar, onda mi je potreban od sad, defintivno
Ma ne boj se, sve je to normalno.

Evo ja sam se sad setila da sam jednom sanjala da sam u nekom gradu gde svi setaju goli, i svako moze da bude sa svakim ako zeli. I svi se vole, ljubav na sve strane, a ja sam se na kraju zatekla sa njih trojicom.

goldie

staro
  (#14 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: juče 14:28
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:17

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
e pa, mislim da je krajnje vrijeme da se zabrinem sad kad sam iščitala šta sve sanjate. dakle, ni jednom nisam sanjala onaj klasičan erotski san gdje sam ja sa nekim, već sam uvijek ja i gledam par u akciji. redovno se nikad ne sakrivam, nego tako hodam, šetam, uglavnom na ulici, a par bude tu negdje na sred ulice kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. ako mi dosad nije trebao psihijatar, onda mi je potreban od sad, defintivno

Treba ti se diviti .Ocigledno si (izvini na izrazu) potpuno podmirena.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#15 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:25

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku

Treba ti se diviti .Ocigledno si (izvini na izrazu) potpuno podmirena.
e pa niste me ubijedili... zašto nikad ne sanjam neku plažu i nekog jamajčanina

nattydread is coming to dinner

staro
  (#16 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 18:48
Godine: 26
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:27

hmmm, recimo da imam ...mada se retko kog setim .... dešava se često da "šator" bude podignut kad se probudim ....

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

staro
  (#17 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:31
Godine: 25
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:31

Citat:
pumba kaže: Pogledaj poruku
hmmm, recimo da imam ...mada se retko kog setim .... dešava se često da "šator" bude podignut kad se probudim ....
Ovo nesto na racun SQUAW

goldie

staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 16:08
Godine: 33
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 18:52

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Ovo nesto na racun SQUAW
Pa jedino ako je mene sanjao

Citat:
dešava se često da "šator" bude podignut kad se probudim
Ja sam mislila da su jutarnje erekcije u najvećem broju slučajeva svakodnevne...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#19 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 16:55
Godine: 32
Odgovor: Noćne polucije - 23.02.2007, 19:20

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa jedino ako je mene sanjao

Ja sam mislila da su jutarnje erekcije u najvećem broju slučajeva svakodnevne...

Bhaha, s' kime li se ti druzzish??

Elem, u toku sna raste nivo testosterona u organizmu pa se zato chesche deshava da shatra bude dignuta ( a pod shatrom cirkus), no ne mora da znachi...

Ne moram chak ni da sanjam nish erotsko on to uradi sam ... zato i nevolim da me keva budi...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja