|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Jao pao! |
|
Odgovor: Jao pao! |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 10:50
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Jao pao! -
23.02.2007, 11:26
ih, kako da nije
i to bas kad je najpotrebniji...ali zato kad smo sami ![]() da li "maca" moze da izneveri "ribu" ? |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Godine: 29
|
23.02.2007, 18:51
Citat:
ožedni pa joj suve usne ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
23.02.2007, 19:03
Naravno da može samo što su žene tu u prednosti jer se to ne vidi i tu mogu da odglume, pa se često time i služe
![]()
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
23.02.2007, 19:15
E sad, ovo u teoriji jako lepo zvuči...
Ali šta raditi u situaciji kada se mesecima neprekidno dešava ista situacija... pa ne pomaže ni "dodatna" stimulacija... ne pomaže ni pokušaj razgovora jer se dragi ponaša kao da je sve sasvim ok... Prvo daš vremena..kontaš - ok, zna to da se dogodi i kada je previše umoran, nervozan, čak i kada je previše uzbuđen (ako tako nešto postoji ), i on je samo čovek pa pomisao da će nešto krenuti po zlu, obično dovede do toga da zaista i krene po zlu ![]() Zagrliš ga nežno, nastaviš da ga maziš..pa kreneš u akciju ponovo, taman kada osetiš da je spreman... Situacija opet ista... Onda uđeš u fazu kada misliš da je premalo uzbuđen..pa počneš da sumnjaš u samu sebe..kažeš neću da navaljujem, neka se dogodi kada On to bude hteo... I tako bude...On krene - ali ne ide, opet isto... Ti šnjuraš internetom, tražiš i čitaš raznu medicinsku literaturu kako bi se potkrepila činjenicama pre nego što se upustiš u razgovor na tu temu... Skontaš - ok, može biti problem fizičke prirode, može biti problem psihe... Ajde da pričamo, vidimo šta je u pitanju - pa damo još jednu, pet ili desetu šansu da se stvari poprave... Jok...on te gleda belo u smislu: šta ova ovde ispred mene lupeta? Neće da priča...neće čak ni da pokuša da se problem reši...gura ga pod tepih (na problem mislim, za sve one sa pokvarenom maštom ) i isključuje te iz svog sveta...a tebi je stalo...do njega, ali i do sexa sa njim...Šta onda - da li neograničen broj šansi zaista može da pomogne? Izraziti sam protivnik histerija na ovu temu..pao pa pao..dešava se.. Dešava se i da meni nije do sexa...normalna stvar..nema drame... Ne treba ni dramiti ako ova situacija nije izuzetak već pravilo... Ali treba pokušati da se problem reši...zbog oboje... |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:24
Godine: 32
|
23.02.2007, 19:27
Kupi fuckn Vijagru i reshi vas muka.
Deshava se usled raznoraznih svesno/podsvesnih uticaja da neche da proradi... al uz malu pomoch prijatelja (njenih manuelno oralnih sposobnosti) sve dodje na svoje..a i na moje.... Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
23.02.2007, 19:31
Na svu sreću..ja tih muka nisam imala..
situacija je hipotetička i ne znam kako bi dotični bio nakljukan viagrom ako ne želi da prizna da problem postoji... |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
23.02.2007, 19:37
Citat:
Inace desi se,nista strasno,iskuliras,sledeci puta bice bolje ili eventulano se potrudim malo da ponovo dodje u stanje pripravnosti... Na kraju toliko uzitaka i bez penetracije ![]() William Wordsworth |