|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Jao pao! |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 02.10.2008 01:35
Pol: Muško
Godine: 33
|
Odgovor: Jao pao! -
13.06.2008, 11:23
Citat:
ali takvih ima. Deder, nek se javi jos po neka "osecajna", znam da vas ima jos!![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
|
13.06.2008, 12:02
Auuuu bre uvredi se ti, pa još i pokušavaš između redova nekako nešto da mi vratiš i zavučeš, a?
Nisam bre shvatila iz tvog pisanija da se ti javljaš samo "onako" i hipotetički se pitaš, tražiš da ti neko kaže šta činiti i udaraš interpunkciju u količinama, a ni to da nemaš takva iskustva nego ti je neko pričao da ima i takvih devojčica koje ginekologa ne posećuju i verno dočaravao mirise. Izvinjajem se ![]()
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 15:27
|
13.06.2008, 12:09
Ne, smraduše ne volem! Mnogo ih ne volem! Posto sam lagana asmatican druzim sa samo sa finim i mirisljavim damama koje se redovno kontroliraju kod svojih doktora...
![]() ![]() Rebel
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
13.06.2008, 18:27
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
13.06.2008, 20:15
Pa, skontah da sam te nešto uvredila te da ti pokušavaš nešto kao mene da bocneš
a to mi nije bila namera, pa zato. Ako nisam, super onda, povlačim izvinjenje ![]() Citat:
Upoznaš dobro sve što žensko može sebi da dozvoli. Kao što i muškarac upozna muškarca dobro u vojsci bar što se tih mirisa tiče. Citat:
A ako misliš na to da li sam imala polno smrdljive partnere, nisam Kako neko takav može i da stigne da ti bude partner? Ja malo biram znaš, a to mi je baš onako bitno. Sa partnerima se ne upoznajem tako što im kažem dobro veče u šlic pa da se tu tek iznenađujem. A i odavno sam završila sa upoznavanjem.Call me lucky, šta da ti kažem ![]() Citat:
A da l' ćeš da mi veruješ ili ne to nije ni bitno.
|
|||
|
|
|
|
|
Početnik
|
14.06.2008, 09:11
Uh bre, istupila si tastaturu! Nije poenta dali se nekom obracas u slic ili ne. Sama si rekla da ima devojaka koje se spolja glancaju a iznutra su zapustene. Pa zar to nije jedan tip devojaka, koje mozes da razotkrijes tek kada zaviris u tajne odaje. Sve je slatko, sve je super, pa kad te zapuhne ne znas sta te je spopalo.
Jedino ako tip nije "najbolja drugarica" pa ima toliko vremena da upozna curicu sa kojom se smuvao pre prvog polnog odnosa, sa njom naravno!![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
14.06.2008, 09:29
Citat:
![]() Ne, nisam mislila da se prvo dopisuješ uz pomoć golubova. Postoji i neki peting valjda majka mu njegova ne moraš odma' na pećinu AliBaba pa nej da ima šta da te zapuhne i na vreme se izvučeš od partnerisanja.
|
|
|
|
|